fbpx

5 χαρακτήρες από ελληνικές & κυπριακές σειρές που θα δεις σε μια “high-class” παραλία!

Σίγουρα υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που θα συναντήσεις τζιαι εσύ στη ζωή σου τζιαι θα ταυτιστείς απολυτά μαζί τους.

Κάποιους από αυτούς θα τους συναντήσεις στην καθημερινότητά σου (ειδικά τώρα που εν καλοτζιαίρι τζιαι είσαι πιο αθκιασερός τζιαι γνωρίζεις κόσμο), ενώ κάποιους άλλους τους γνώρισες και τους αγάπησες μέσα από τους χαρακτήρες ελληνικών και κυπριακών σειρών.

Τι θα γινόταν αν αυτοί οι αγαπημένοι χαρακτήρες πήγαιναν για βουτιά στις πιο “high class-άτες” παραλίες της Κύπρου; Πιο κάτω σου ετοιμάσαμε ένα full ξεκαρδιστικό άρθρο, όπου σου παρουσιάζουμε 5 τύπους που θα συναντήσεις σε μια high-class παραλία (έτσι ώστε να είσαι προετοιμασμένος/η)!

Δες τους πιο κάτω:

1
Ο Ρίκκος

Όπως λαλεί τζιαι ο Ρίκκος «έσσιει κούσπο στο Μιτσερό»… Οπόταν είναι τζιείνος που θα φέρει παγωνιέρες, χαλάκι τζιαι παττίχα που έσσο του!

Ειδικά τώρα που ακριβώσαν τζιαι οι πεζίνες τζιαι τα πάντα, σιγά μεν δώκει τζιαι έξτρα ριάλια για το κρεβατούι. Μα τζιαι τούτοι €7,50 (μεν σου πω τζιαι παραπάνω) έλεος δηλαδή…

2
Η Ναστάζια

Εν τζιείνη που θα φκάλλει ούλλη την ώρα φωτογραφίες τζιαι θα κάμνει το μοντέλο για να ποστάρει στο Instagram της.

Είναι επίσης η ντίβα που θα νεκατσιά να μπει στη θάλασσα αν έσσιει φίτζια τζιαι θα μείνει έξω να κάμνει ηλιοθεραπεία για να πιάσει χρωματάκι!

3
Ο Μάνθος

Ο Μάνθος είναι ο καμάκιας της παρέας (που σίουρα υπάρχει τζιαι στη δική σου παρέα). Τζιείνος που όποιαν όμορφη δει θα προσπαθεί να της κόλλησει πέρκι καταφέρει τίποτε!

Κατά τη διάρκεια που θα είναι στην παραλία θα σφίγγει τους κοιλιακούς του για να τον προσέξουν οι κοπέλες τζιαι θα παίζει το σοβαρό παίδι (και τον γόη).

4
Ο Αγαθοκλής

Ο πότης τις παρέας που θα πίνει τις μπύρουες του, άλλα μόνο όταν εν «τσακρίν», όπως τζιαι ο Αγαθοκλής που το «Κάμπινγκ».

Θα είναι τζιείνος που θα πίνει τα ποτά του -που το πρωί ως τη νύχτα- χωρίς σταματημό τζιαι θα είναι μεθυσμένος τζιαι πάντα στον κόσμο του!

5
Η Ζουμπουλία

Η Ζούμπι είναι τζιείνη που θα παραπονιέται συνέχεια, που την ώρα που θα πάει ως την ώρα που θα φύει. Επειδή πάντα η παρέα της εν τζιείνοι που θα την πάρουν με το ζόρι, αφού η ίδια δεν προτιμά να φκαίνει και τόσο συχνά (γι’ αυτό τζιαι έσσιει τες πιο πολλές πιθανότητες να χαθεί τζιαι θα τη γυρεύκεται).

Το πιο πιθανόν είναι ότι θα τη δεις πάντα με το κινητό στο χέρι ή πάντα μες τα νεύρα, επειδή απλά επροτιμούσε να μείνει σπίτι στην ησυχία της!

Με ποιον από τους πιο πάνω χαρακτήρες ταυτίζεσαι;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending