fbpx

Το Snapchat κυκλοφόρησε το πρώτο του drone «τσέπης» για να βγάζεις τις… selfies σου!

Πολλές εταιρίες ασχολούνται τα τελευταία χρόνια με την κατασκευή drones, μεταξύ άλλων η DJI, η Parrot, η Yuneec κ.α. Αυτό που μάλλον δεν περιμέναμε, είναι να μπει στο «παιχνίδι» των drones και το Snapchat.

Ναι, καλά διάβασες… Η εταιρεία κυκλοφόρησε το πρώτο της drone που ονομάζεται “Pixy” και θα σε βοηθά να βγάζεις τις πιο τέλειες selfies!

Δες πιο κάτω τα χαρακτηριστικά του drone “Pixy” και την τιμή του:

pixy_snapchat
nytimes.com/

Στις 28 Απριλίου η Snap (η ιδιοκτήτρια εταιρεία του Snapchat) αποκάλυψε το “Pixy”, ένα drone το οποίο η εταιρεία χαρακτηρίζει «απλά» ως… μία ιπτάμενη κάμερα!

Να αναφέρουμε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που η εταιρεία λανσάρει ένα hardware προϊόν, αφού το 2016 είχε κυκλοφορήσει επίσημα τα έξυπνα γυαλιά ηλίου “Spectacles”. Τα γυαλιά μπορούσαν να καταγράψουν βίντεο έως και 10 δευτερόλεπτα και, όπως το Pixy, να το στείλουν απευθείας στο app του Snapchat για ανάρτηση, αποστολή ή επεξεργασία.

To “Pixy” δεν σχετίζεται τόσο με τα γνωστά drones που μάλλον έχεις στο μυαλό σου. Το συγκεκριμένο στοχεύει περισσότερο στην ευκολία με την οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί. Τα πλεονεκτήματα του; Είναι αρκετά μικρό -άρα χωράει παντού-, είναι ανθεκτικό σε πτώσεις και είναι ασφαλές, μιας και οι έλικές του καλύπτονται, για να μην μπορούν να μπουν τα δάκτυλα μέσα!

Η διαδικασία της απογείωσης και της προσγείωσης γίνεται από την παλάμη σου πολύ απλά, με το drone να διαθέτει τέσσερα modes. Συγκεκριμένα, έχεις την επιλογή να σε ακολουθεί, να απομακρύνεται από εσένα, να γυρνάει γύρω σου ή απλά να αιωρείται!

pixy_snapchat
theverge.com

Όσον αφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά του, διαθέτει κάμερα 12MP για φωτογραφίες ή videos και εσωτερική μνήμη 16GB. Όλες οι λήψεις σου στέλνονται με ευκολία στο Snapchat Memories, απ’ όπου μπορείς να τις επεξεργαστείς όπως ένα κανονικό “snap” από το τηλέφωνό σου!

Η αποσπώμενη μπαταρία του διαρκεί πάνω-κάτω για τρία λεπτά πτήσης. Η τιμή του φτάνει στα $249.99, με τη συσκευασία να περιέχει μόνο μία μπαταρία! Επιπλέον μπαταρίες μπορείς να αγοράσεις στην τιμή των $19.99.

Αν θέλεις κι εσύ, λοιπόν, να έχεις το δικό σου drone «τσέπης» για να βγάζεις τις selfies σου (και όχι μόνο) μπορείς να το βρεις εδώ!

Τι λες; Είναι καιρός να αναβαθμίσεις λίγο τις selfies σου; Περιμένουμε τις εντυπώσεις σου! 😉

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending