fbpx

Θες να αναπτύξεις την επιχειρηματική σου ιδέα; Αυτό το πρόγραμμα Erasmus είναι για σένα!

Ολοκληρώνεις τώρα τις σπουδές σου ή είσαι ήδη απόφοιτος και έχεις μια επιχειρηματική ιδέα; Θέλεις να ταξιδέψεις στην Ευρώπη για να κερδίσεις νέες εμπειρίες, να εξερευνήσεις τον κόσμο της επιχειρηματικότητας και να δεις στην πράξη πώς να μετατρέψεις την ιδέα σου σε πραγματική επιχείρηση;

Αν απάντησες ναι στα πιο πάνω, τότε οπωσδήποτε πρέπει να συμμετάσχεις κι εσύ στο πρόγραμμα νέων επιχειρηματιών “Erasmus for Young Entrepreneurs (EYE)”!

Το πρόγραμμα EYE σου δίνει την ευκαιρία να ταξιδέψεις και να ζήσεις σε μια άλλη Ευρωπαϊκή χώρα, για 1 μέχρι 6 μήνες και να εργαστείς δίπλα από έναν έμπειρο ή μια έμπειρη επιχειρηματία που θα σε βοηθήσει να δημιουργήσεις τη δική σου επιχείρηση!

Μάθε περισσότερα για το Erasmus για Νέους Επιχειρηματίες:

1
Τι έχεις να κερδίσεις;

Μέσα από το EYE θα μπορέσεις να δεις στην πράξη πώς είναι να δραστηριοποιείσαι επιχειρηματικά. Θα έχεις την καθοδήγηση (mentoring) που χρειάζεσαι από έμπειρους επιχειρηματίες μιας μικρομεσαίας επιχείρησης του εξωτερικού, με τους οποίους θα μπορείς να ανταλλάξεις ιδέες και γνώσεις.

Θα βοηθήσεις κι εσύ στην καθημερινή δουλειά και την επίτευξη των στόχων της επιχείρησής που θα σε φιλοξενεί, αλλά πάνω από όλα θα αποκτήσεις τη σωστή κατεύθυνση για τη δική σου επιχειρηματική ιδέα!

Αυτή η εμπειρία θα σου δώσει την ευκαιρία να κερδίσεις σημαντικές νέες δεξιότητες και γνώσεις και θα σε προετοιµάσει ιδανικά για να δημιουργήσεις, να αναπτύξεις και να διοικήσεις τη δική σου μικρομεσαία επιχείρηση.

Πολύ σημαντική επίσης είναι η δικτύωση που θα αποκτήσεις με νέα άτομα που δραστηριοποιούνται στην παγκόσμια αγορά του τομέα που σε ενδιαφέρει.

Και το καλύτερο… Τα έξοδα διαβίωσης κατά τη διάρκεια της διαμονής σου στην άλλη Ευρωπαϊκή χώρα θα είναι καλυμμένα από το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα ΕΥΕ! Τι έχεις να χάσεις λοιπόν;

2
Πώς μπορείς να συμμετέχεις;

Freepik.com

Αν είσαι μόνιμος κάτοικος Κύπρου (τους τελευταίους 6 μήνες) και μπορείς να περιγράψεις την επιχειρηματική σου ιδέα σε ένα σύντομο επιχειρηματικό πλάνο (business plan), τότε πληροίς τα κριτήρια συμμετοχής! Εκτός από το business plan, μαζί με την αίτησή σου πρέπει απαραίτητα να έχεις και το βιογραφικό σου σημείωμα (CV).

Για να κάνεις σωστά όλη τη διαδικασία, μπορεί να σε καθοδηγήσει κατάλληλα (και δωρεάν) η GrantXpert Consulting, που είναι το τοπικό γραφείο πληροφοριών για το πρόγραμμα EYE.

Η υπεύθυνη του προγράμματος κα Στέφανη Θεοφάνους (stephani@granxtpert.eu | 22669266) θα σε ενημερώσει για όλες τις λεπτομέρειες και θα σε βοηθήσει με την εξεύρεση του έμπειρου επιχειρηματία από την Ευρώπη που είναι σχετικός με τα ενδιαφέροντά σου.



Βρες περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα EYE στο erasmus-entrepreneurs.eu!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending