fbpx

Διακοπές με τη σχέση σου; 5 ρομαντικά νησιά της Ελλάδας για να πάτε μαζί φέτος!

Τα ελληνικά νησιά, αποτελούν για πολλούς travelers από τους πιο ρομαντικούς προορισμούς στον κόσμο!

Γιατί το λέμε αυτό; Καταρχάς έχεις θέα το ηλιοβασίλεμα του πελάγους και τις παραδεισένιες ακτές! Δεύτερον μπορείς να χαλαρώσεις, δίνοντας ένα καινούριο αέρα στη σχέση σου, αφού -σίγουρα- θα ανανεωθείτε γνωρίζοντας μαζί τα μέρη της Ελλάδας.

Γι’ αυτό κι εμείς σου βρήκαμε 5 από τα πιο ρομαντικά νησιά της Ελλάδας για να πας φέτος το καλοκαίρι με το ταίρι σου και να σας μείνουν αξέχαστες οι διακοπές σας!

Δες πιο κάτω 5 ρομαντικά νησιά της Ελλάδας:

1
Σαντορίνη

Buddymantra

Η Σαντορίνη είναι -ίσως- το πιο ρομαντικό νησί στην Ελλάδα (μην πούμε και ολόκληρο τον κόσμο)! Αποτελεί έναν από τους ιδανικότερους προορισμούς για ζευγάρια.

Συγκεκριμένα, το μαγευτικό ηφαιστειακό τοπίο είναι ό,τι πρέπει για Instagrammable φωτογραφίες και το ηλιοβασίλεμα που θα δεις και θαυμάσεις αγκαλιά με το ταίρι σου είναι από τις πιο μοναδικές στιγμές που θα ζήσετε μαζί στη Σαντορίνη.

Υ.Γ.: Μπορείς να πας με πλοίο από τον Πειραιά και τη Ραφήνα αν βρίσκεσαι στην Αθήνα. Επίσης υπάρχουν πολλές ακτοπλοϊκές συνδέσεις από την Κρήτη, τη Ρόδο, την Πάρο, τη Μύκονο κι άλλα νησιά.

2
Αστυπάλαια

Made in Greece

Αν χρειάζεσαι να χαλαρώσεις και να σπάσει η ρουτίνα σου, τότε μπορείς να κάνεις ένα ήρεμο ταξίδι στην «πεταλούδα του Αιγαίου».

Η Αστυπάλαια είναι ένας από τους καταλληλότερους προορισμούς για ζευγάρια, αφού εκεί θα θαυμάσετε τη μαγεία των Δωδεκανήσων και τον πολιτισμό των Κυκλάδων, περπατώντας χέρι – χέρι στο κάστρο της Χώρας.

Θα ζήσετε σίγουρα πολλές ρομαντικές στιγμές και θα θαυμάσετε την υπέροχη αρχιτεκτονική και τους μύλους! Plus ότι θα κάνετε και τις βουτιές σας στα καταγάλανα νερά!

Υ.Γ.: Ο καλύτερος τρόπος να πας στην Αστυπάλαια είναι από το λιμάνι του Πειραιά.

3
Κουφονήσια

Oneman

Αν θες να κάνεις διακοπές σε ένα ήσυχο μέρος, τότε τα Κουφονήσια ή αλλιώς ο «παράδεισος των Μικρών Κυκλάδων» είναι μια από τις καλύτερες επιλογές.

Τα Κουφονήσια αποτελούν μια από τις πιο οικονομικές επιλογές και ταυτόχρονα συνδυάζουν πραγματική ηρεμία και χαλάρωση!

Στα Κουφονήσια θα έχεις την ευκαιρία να κολυμπήσεις και να εξερευνήσεις με το άλλο σου μισό τις σπηλιές και τα μονοπάτια, ενώ οι αποστάσεις είναι μικρές οπότε δεν θα χρειαστείτε καν αυτοκίνητο για τις μετακινήσεις σας.

Υ.Γ.: Μπορείς να πας από το λιμάνι του Πειραιά ή της Ραφήνας.

4
Ανάφη

Visit Greece

Η Ανάφη είναι ο καταλληλότερος προορισμός για σένα που θες να βρεις το «καταφύγιο των ερωτευμένων». Είναι ένας ήσυχος παράδεισος όπου θα μπορέσετε να απολαύσετε τη φύση και να περπατήσετε αγκαλιά σε χρυσαφένιες αμμουδιές.

Στην Ανάφη θα κάνετε πεζοπορία, θα περπατήσετε στα λιθόστρωτα σοκάκια και στα ερείπια του Ενετικού κάστρου ή αν προτιμάτε κάτι πιο χαλαρό μπορείτε να αράξετε και να περάσετε τη μέρα σας στην παραλία Μέγας Ποταμός. Το βράδυ θα δείτε το νησί να ζωντανεύει, κρατώντας τη χαλαρή του διάθεση στα μπαράκια και στα καφενεία!

Υ.Γ.: Για να φτάσεις στο νησί μπορείς να πάρεις το πλοίο από το λιμάνι του Πειραιά. Κάποιες χρονιές υπάρχει και πλοίο από το Λαύριο.

5
Ύδρα

Discover Greece

Για το τέλος σου κρατήσαμε την Ύδρα. Ένα νησί με ιδιαίτερο κοσμοπολίτικο αέρα και βαθιά καλλιτεχνική ιστορία, όπου μπορείς να περπατήσεις στα λευκά σοκάκια, να κάνεις βουτιές στα πεντακάθαρα νερά και να απολαύσεις τη θέα του νησιού φυσικά μαζί με τη σχέση σου!

Ακόμη μπορείς να κάνεις τον γύρο του νησιού με καραβάκι ή να χρησιμοποιήσεις ποδήλατο ή τα πόδια για τις μετακινήσεις σου, αφού δεν κυκλοφορούν οχήματα.

Υ.Γ.: Ο καλύτερος τρόπος να πας από την Αθήνα είναι μέσω του Πειραιά. Ένας άλλος τρόπος να πας στην Ύδρα είναι από το λιμάνι της Ερμιόνης και του Πόρτο Χέλι.

Γράψε μας σε σχόλιο ποιο από αυτά τα νησιά σκοπεύεις να επισκεφθείς με το ταίρι σου για να περάσετε ρομαντικές διακοπές! 😉

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending