fbpx

Η Airbnb μοιράζει 10 εκατομμύρια δολάρια για να φτιάξεις τα πιο “wow” & παράξενα σπίτια!

H Airbnb παρατήρησε ότι τα πιο παράξενα και μοναδικά σπίτια αποδεικνύονται πολύ κερδοφόρα, αφού οι κρατήσεις σε αυτά αυξήθηκαν πάνω από 49% από το 2019 έως το 2021. Έτσι βοήθησαν τους οικοδεσπότες (και την εταιρεία) να έχουν σημαντικά έσοδα.

Γι’ αυτό και η εταιρεία, λοιπόν, αποφάσισε να μοιράσει 10 εκατομμύρια δολάρια σε άτομα που έχουν φαντασία και μπορούν να σκεφτούν και να δημιουργήσουν τα πιο OMG σπίτια!

Συγκεκριμένα, η Airbnb λανσάρει το OMG! Fund και αναζητά τα πιο απίστευτα σπίτια, ενθαρρύνοντας άτομα από όλο τον κόσμο να παρουσιάσουν τις δικές τους δημιουργικές ιδέες… και μάλιστα με το πιο πάνω ποσό θα καλύψει μέρος του κόστους για την υλοποίησή τους.

Μάθε πιο κάτω όλες τις πληροφορίες:

airbnb.com

Σπίτια “UFO”, σπίτια τρένα, σπίτια βαρέλια, σπίτια μπάλα ποδοσφαίρου, σπίτια που αιωρούνται ή κρέμονται από κάποιο δέντρο στη μέση του δάσους, σπίτια γιγάντια μπότα ή …γιγάντια πατάτα (ναι όπως αυτήν της Ξυλοφάγου, που αν την εκάμναν σπίτι τζιαι όι γλυπτό θα εκόφκαμε τζιαι καμιά λίρα ως τωρά).

Το WOW Fund, μοναδικό στο είδος του και απευθύνεται σε σχεδιαστές ή επίδοξους αρχιτέκτονες και ειδικούς του do-it-yourself από όλο τον κόσμο!

airbnb.com

Τα 10 εκατομμύρια δολάρια θα μοιραστούν στα 100 άτομα (100.000$ ο καθένας) με τις πιο ευφάνταστες ιδέες για να δημιουργήθουν νέα εκπληκτικά και μοναδικά καταλύματα, τα οποία θα είναι διαθέσιμα στην OMG κατηγορία της πλατφόρμας!

airbnb.com

Αν, λοιπόν, έχεις κι εσύ μια τρελή ιδέα (για ένα νέο μοναδικό σπίτι) μπορείς να στείλεις την αίτησή σου ΕΔΩ!

Όπως βλέπεις ο “ανταγωνισμός” είναι μεγάλος (αφού ως τζιαι τον πύργο της ηλεκτρικής εκάμαν τον κατάλυμα για ενοικίαση), γι’ αυτό άσε τη φαντασία σου ελεύθερη.

airbnb.com

Οι ιδέες θα αξιολογηθούν από μια κριτική επιτροπή ειδικών με βάση την πρωτοτυπία, τη σκοπιμότητα, το είδος της εμπειρίας που θα έχουν οι επισκέπτες μέσα στον χώρο και τη βιωσιμότητά τους.

airbnb.com

Υ.Γ.:  Μπορείς να κάνεις αίτησή (ΕΔΩ) μέχρι τις 22 Ιουλίου… γι’ αυτό μην αργήσεις άλλο!

Γράψε μας σε σχόλιο αν θα ήθελες να δεις την ιδέα σου να υλοποιείται στη σειρά των “OMG!” σπιτιών της Airbnb! 😉

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending