fbpx

Τιτανικός: Η ταινία γίνεται 25 χρονών και η Disney το γιορτάζει… με μια νέα εκδοχή!

Ίσως να είναι η πιο ρομαντική ταινία όλων των εποχών! Η ταινία «Τιτανικός» συμπληρώνει 25 χρόνια κυκλοφορίας και η Disney βρήκε έναν ξεχωριστό τρόπο για να το γιορτάσει!

Το 1997 το κοινό είδε για πρώτη φορά στις αίθουσες του κινηματογράφου την ταινία που όπως όλοι ξέρουμε είναι βασισμένη στο μεγαλύτερο ναυάγιο της ιστορίας, αυτό του Τιτανικού.

Η Disney για να τιμήσει τα 25χρονα της πολυβραβευμένης ταινίας αποφάσισε να κυκλοφορήσει μια νέα εκδοχή!

Δες πιο κάτω περισσότερες λεπτομέρειες για τη νέα εκδοχή του “Titanic”:

Ο συνεργάτης του James Cameron (σκηνοθέτης της ταινίας), Jon Landau, προανήγγειλε τα νέα για την κυκλοφορία της νέας εκδοχής της ταινίας στην παρουσίαση της Disney στο CineEurope, στη Βαρκελώνη!

Το νέο version του “Titanic” δεν θα ήταν δυνατόν να κυκλοφορήσει μια τυχαία ημέρα του χρόνου, γι’ αυτό και οι συντελεστές επέλεξαν την ημέρα των ερωτευμένων ως την κατάλληλότερη. Έτσι, στις 14 Φεβρουαρίου 2023 θα πρέπει να προμηθευτούμε 5-6 κουτιά… χαρτομάντιλα!

clickatlife.gr

Προς το παρόν δεν έχουν κυκλοφορήσει περισσότερες λεπτομέρειες, όπως για παράδειγμα το cast και πώς θα εξελιχτεί η ιστορία, όμως, είμαστε σίγουροι πως σιγά-σιγά θα τα μάθουμε όλα.

Αυτό που θέλουμε εμείς πάντως είναι να δούμε ξανά το love story μεταξύ Jack και Rose από τους Leonardo Di Caprio και Kate Winslet (κι ας έχουν μεγαλώσει ?)!

Γράψε μας στα σχόλια πώς φαντάζεσαι τη νέα εκδοχή του Τιτανικού!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending