fbpx

Αυτόν τον Αύγουστο όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο χωριό Καμπί… για ένα “Energy Party”!

Μετά από δύο χρόνια απουσίας το πάρτυ – σήμα κατατεθέν της κοινότητας Καμπιού, επιστρέφει δυναμικά! Φέτος, διοργανώνεται για 10η χρονιά και αυτό από μόνο του λέει πολλά.

Το πιο ανατρεπτικό πάρτυ της Ορεινής Λευκωσίας, όπως το χαρακτήρισαν κάποιοι -και όχι άδικα-, διοργανώνεται από το Κέντρο Νεότητας της κοινότητας και σκοπό έχει πέραν από τη γνωριμία και τη σύσφηξη των σχέσεων ανάμεσα στους νέους, να τους διασκεδάσει για ακόμα μια χρονιά και να γεμίσει τις μπαταρίες τους μέσα από τη μουσική και τον χορό!

Μπορεί το χωρίο Καμπί να θεωρείται ένα απομακρυσμένο χωριο και για πολλούς άγνωστο αλλά έχει το πλεονέκτημα να βρίσκεται στη μέση του πουθενά ή στο κέντρο της Κύπρου, όπως το βλέπει ο καθένας… κι αυτό λόγω της θέσης του, αφού συνορεύει και προσελκύει κόσμο από Λεμεσό, Λάρνακα και φυσικά Λευκωσία.

Το Energy Party φέτος θα γίνει στις 6 Αυγούστου, στην πλατεία του χωρίου, η οποία διαμορφώνεται ανάλογα με το θέμα του πάρτυ καθέ χρόνο. Η τιμή εισόδου είναι 15 ευρώ το άτομο open bar.

Εκεί ο DJ Aggelos από τις 10:00 το βράδυ μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες θα δίνει τον ρυθμό με τις μοναδικές του ικανότητες πίσω από τα decks!

Mια από τις εκπλήξεις για φέτος θα είναι οι Mirror People, οι οποίοι θα προσφέρουν ένα φαντασμαγορικό show εκπλήσωντας τους παρευρισκόμενους.

Σάββατο 6 Αυγούστου όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Καμπί! Εσύ θα λείπεις;! 😉

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending