fbpx

5 πράγματα που συμβαίνουν σε ΟΛΟΥΣ όταν «κολλάμε» με μια σειρά!

Είναι να μην «πέσει στα χέρια σου» καμιά καλή σειρά. Από εκεί και πέρα, οι πιθανότητες να μην κολλήσεις μαζί της είναι μηδαμινές, αφού το «επόμενο επεισόδιο» μοιάζει μονόδρομος!

Σίγουρα έχεις μπει σ’ αυτήν τη διαδικασία αμέτρητες φορές και -σίγουρα- έχεις πάθει και εσύ κάποιο από τα πιο κάτω πράγματα όταν «κολλάς» με μια σειρά… Γι’ αυτό ταυτίσου ελεύθερα!

Δες τι συμβαίνει σε ΟΛΟΥΣ όταν «κολλάμε» με μια σειρά:

1
«Άλλο ένα επεισόδιο και τέλος»

ti tha mou simvi an kolliso mia mia seira
Freepik.com

«Θα δω άλλο ένα επεισόδιο και τέλος»… Πόσες φορές είπες αυτό το ψέμα στον εαυτό σου; Σίγουρα μπαίνεις στο Netflix (ή σε κάποιο άλλο streaming site), ξεκαθαρίζοντας στον εαυτό σου ότι θα δεις μόνο 2-3 επεισόδια και αύριο τα υπόλοιπα.

Και σ’ αυτό το σημείο γελάνε μέχρι και οι πέτρες. Προφανώς και η παραπάνω σκέψη δεν γίνεται ποτέ πράξη! Με άλλα λόγια, αποτυγχάνεις παταγωδώς στο να παραμείνεις πιστός στο αρχικό πλάνο και συνεχίζεις ακάθεκτος/η να βλέπεις με τις ώρες την αγαπημένη σου σειρά μέχρι να τελειώσουν όλα τα επεισόδια!

2
Ύπνος

ti tha mou simvi an kolliso mia mia seira
Freepik.com

Η λέξη ύπνος γίνεται πλέον ασήμαντο πράγμα στο λεξιλόγιο σου, αφού προτιμάς να δεις άλλο ένα επεισόδιο (άλλη μια ολόκληρη σεζόν), παρά να πας για ύπνο.

Καταλήγεις να αποκοιμάσαι πάνω στο κινητό ή το laptop και η ξεκούραση για την επόμενη μέρα για να είσαι προετοιμασμένος/η για τις υποχρεώσεις δεν είναι αρκετή!

3
Αναβολή υποχρεώσεων

ti tha mou simvi an kolliso mia mia seira
Freepik.com

Σχολή, πρωινό ξύπνημα, δουλειά και άλλες υποχρεώσεις παίρνουν αναβολή… αφού δεν ξεκουράστηκες αρκετά όπως είπαμε και στο προηγούμενο σημείο.

Εδώ το επιβεβαιώνουν και στοιχεία! Δεν είσαι ο μόνος/η, καθώς έρευνα έχει δείξει πως 1 στους 5 παίρνουν ρεπό από τη δουλειά τους ώστε να συνεχίσουν ακάθεκτοι να βλέπουν την αγαπημένη τους σειρά!

4
Φυσικές ανάγκες

Freepik.com

Οι φυσικές σου ανάγκες «έρχονται σε δεύτερη μοίρα», αφού είναι σημαντικότερο για ‘σένα να δεις τις εξελίξεις της σειράς.

Το στομάχι σου έχει εκπαιδευτεί να μην παραπονιέται για ώρες ολόκληρες κάθε φορά που «κολλάς» με μια σειρά! Ακόμα κι όταν νιώθεις να «πεθαίνεις της πείνας» ή ότι πρέπει να πας toilet εσύ δεν μπορείς ούτε θέλεις να αποσπάσεις την προσοχή σου (μην χάσεις καμιά ατάκα)!

5
Το τέλος

ti tha mou simvi an kolliso mia mia seira
Freepik.com

Το τέλος της σειράς μοιάζει ο μεγαλύτερος σου εφιάλτης! Παρακολουθώντας τόσο καιρό την ιστορία των πρωταγωνιστών και τη ζωή τους να εκτυλίσσεται μπροστά στα μάτια σου, το «αντίο» είναι πραγματικά δύσκολο.

Κάπως έτσι το αποδέχεσαι και ελπίζεις ότι θα βγει ακόμα ένας κύκλος ή ψάχνεις την επόμενη σειρά που θα έρθει να καλύψει αυτό το μεγάλο κενό!

Γράψε μας σε σχόλιο αν ταυτίζεσαι κι εσύ με τις πιο πάνω καταστάσεις όταν «κολλάς» με μια σειρά! 😉

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending