fbpx

Τελετή Αποφοίτησης Πανεπιστημίου UCLan Cyprus 2022!

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη η Τελετή Αποφοίτησης του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus

Η τελετή έλαβε μέρος τη Δευτέρα 11 Ιουλίου, στο Παττίχειο Αμφιθέατρο Λάρνακας, κατά τη διάρκεια της οποίας απηύθυναν χαιρετισμό, ο CEO και Πρόεδρος του Συμβουλίου του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus, κος Φλώρος Βωνιάτης, η Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων, κυρία Αννίτα Δημητρίου και ο Πρύτανης, Καθηγητής Πανίκος Πουτζιουρής.

Στην τελετή αποφοίτησης παρευρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Λάρνακας, κος Αντρέας Βύρας, καθώς και εκπρόσωποι ξένων διπλωματικών αποστολών στην Κύπρο και άτομα από τον επιχειρηματικό κόσμο.

Στον χαιρετισμό της, η Πρόεδρος της Βουλής, κυρία Αννίτα Δημητρίου, είπε χαρακτηριστικά σε όλους τους αποφοίτους: «η Βουλή αφουγκράζεται τις ανησυχίες και τα προβλήματα των νέων μας. Με την ευκαιρία της αποψινής τελετής, εκφράζω τη δέσμευση του Κοινοβουλίου να ενισχύσει τη φωνή των νέων μας και να υποστηρίξει θεσμικά το σημαντικότατο έργο των ακαδημαϊκών μας ιδρυμάτων. Το μεγαλύτερο στοίχημα είναι να σας κρατήσουμε στον τόπο μας ως την καλύτερη επένδυση για το μέλλον της πατρίδας μας».

Στον χαιρετισμό του, ο CEO και Πρόεδρος του Συμβουλίου του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus, κος Φλώρος Βωνιάτης, συνεχάρη όλους τους απόφοιτους ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο όραμα του Βρετανικού Πανεπιστημίου της Κύπρου, να αναδειχθεί ως το μεγαλύτερο και πιο επιτυχημένο Πανεπιστήμιο σε ολόκληρη την περιοχή της Νοτιοανατολικής Μεσογείου. Τόνισε επίσης, ότι «τo 2022 είναι μια σημαντική χρονιά για το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus, καθώς τον ερχόμενο Οκτώβριο γιορτάζουμε 10 χρόνια Ακαδημαϊκής λειτουργίας και αριστείας. Σήμερα είναι σημαντικό να υπενθυμίσουμε στον εαυτό μας τι είναι Πανεπιστημιακή εκπαίδευση. Έχετε αναπτύξει τις ικανότητές σας δημιουργώντας μια σταθερή βάση για να πετύχετε. Τώρα έχετε τη δυνατότητα να αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις του μέλλοντος. Ως απόφοιτοι του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus, ο ρόλος σας τώρα είναι να εκπληρώσετε τις ελπίδες που έχουν επενδύσει σε εσάς, οι γονείς και οι καθηγητές σας. Να θυμάστε ότι η αποφοίτησή σας δεν είναι το τέλος. Είναι μια νέα αρχή».

O Πρύτανης του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus, Καθ. Πανίκκος Πουτζιουρής, σημείωσε ότι η τελετή αποφοίτησης είναι μια πηγή έμπνευσης για την περαιτέρω ανάπτυξη του Πανεπιστημίου και για την υλοποίηση των στόχων του για προσφορά ποιοτικής εκπαίδευσης, κατάρτισης, έρευνας και καινοτομίας. Ανέφερε επίσης, πως «η στρατηγική δέσμευση του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus, είναι να συνεχίσει την αναπτυξιακή του πορεία και την προσφορά εξαίρετης διδασκαλίας και μάθησης, καθώς και την πρακτική κατάρτιση των σπουδαστών και επαγγελματιών. Στόχος μας, η ενίσχυση και υλοποίηση σχετικής και αποτελεσματικής έρευνας, με επίδραση στο κοινωνικό-οικονομικό και επιστημονικό γίγνεσθαι».

Η βραδιά ολοκληρώθηκε με την απονομή των τίτλων σπουδών, καθώς και με τη βράβευση των καλύτερων αποφοίτων σε προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα.

Το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus ως το Βρετανικό Πανεπιστήμιο της Κύπρου, βρίσκεται υπό την Ακαδημαϊκή ομπρέλα του University of Central Lancashire (UCLan) του Ηνωμένου Βασιλείου. Βρίσκεται ανάμεσα στο 6.5% των πανεπιστημίων παγκοσμίως, με υψηλό ποσοστό εργοδότησης σε Κύπρο και εξωτερικό.

Το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus είναι ένα πανεπιστήμιο χωρίς περιορισμούς. Αγκαλιάζει και ενθαρρύνει τη διαφορετικότητα, υποστηρίζει την ισότητα και δεσμεύεται για την προώθηση ίσων ευκαιριών, ίσης μεταχείρισης και συμπερίληψης, σε όλους τους τομείς των δραστηριοτήτων του.

Είναι πλήρως αδειοδοτημένο από το Υπουργείο Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας της Κύπρου, καθώς και από τον Φορέα Διασφάλισης Ποιότητας της Αγγλίας (QAA). Ως εκ τούτου, οι απόφοιτοι του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus, κατά την τελετή αποφοίτησης έλαβαν δύο πτυχία, από τα Πανεπιστήμια UCLan Cyprus και UCLan UK, πλήρως αναγνωρισμένα σε Κύπρο, Ευρώπη, αλλά και τον υπόλοιπο κόσμο.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending