fbpx

FlipStreet Burger: Το pop up burger-άδικο του Καλοπαναγιώτη άνοιξε επιτέλους στη Λευκωσία!

Κάτι νέο «ψήνεται» στη Λευκωσία τις τελευταίες μέρες και περιμέναμε πώς και πώς γι’ αυτήν την άφιξη!

Πρόκειται για τα πιο ζουμερά, τα πιο λαχταριστά burgers που τα γνωρίσαμε ως pop up burger-άδικο στο χωριό Καλοπαναγιώτης. Πλέον δεν θα χρειάζεται να περιμένεις το ΣουΚού για να απολαύσεις τα λακταριστά FlipStreet Burgers, αφού μπορείς να τα απολαμβάνεις καθημερινά στη Λευκωσία.

Τα FlipStreet Burgers του δικού μας Αντρέα Λουκά (Άντυ) έκαναν όσους τα δοκίμασαν σε διάφορα events στο χωριό να παραμιλούν… Επιτέλους ήρθε η στιγμή να τα δοκιμάσεις κι εσύ! Πάμε στοίχημα ότι θα ξετρελαθείς και εσύ (όπως κι εμείς) με την απίθανη γεύση τους!

Δες πιο κάτω τι κάνει τα FlipStreet Burgers τόσο ξεχωριστά (και λαχταριστά):

Τα ζουμερά, smashed burgers «του χωριού» που αγαπήθηκαν…

Ο Άντυ λατρεύει να φτιάχνει πεντανόστιμα burgers για τους φίλους και την οικογένειά του. Ήθελε, όμως, να αναπτύξει αυτό το χόμπι του και έτσι ξεκίνησε ένα pop up burger-άδικο στο ορεινό χωριό Καλοπαναγιώτης.

Φαίνεται, όμως, ότι τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα, αφού τα FlipStreet Burgers αγαπήθηκαν τόσο πολύ από τον κόσμο… που τελικά ο Άντυ έκανε το «μεγάλο βήμα» να ανοίξει την delivery-only κουζίνα του στη Λευκωσία.

Ο Άντυ επικεντρώνεται στο delivery-only για να τελειοποιήσει την εμπειρία απόλαυσης ενός καλού «burger στο σπίτι»! Μπορείς να παραγγείλεις αποκλειστικά και μόνο από τις πλατφόρμες του Wolt και Foody!

Instagram.com/@flipstreet.burgers/Photo credits @stephanie_geo

Αν δεν έτυχε να δοκιμάσεις τα λαχταριστά burgers του Άντυ, με τα σπιτικά buns φτιαγμένα με γλυκοπατάτα, λοιπόν, αυτή είναι η ευκαιρία σου.

Το ίδιο κάναμε κι εμείς (σιγά μην χάναμε ευκαιρία για καλό φαΐ), αφού με το που άνοιξε το FlipStreet Burgers στη Λευκωσία παραγγείλαμε στο μεσημεριανό μας break και ήταν ό,τι πιο νόστιμο έχουμε δοκιμάσει το τελευταίο διάστημα!

Πάθαμε την πλάκα μας με τις επιλογές στο menu…

To menu του FlipStreet περιλαμβάνει το Classic Cheeseburger (το οποίο αγαπήσαμε ήδη από το pop up), φτιαγμένο με βοδινό κιμά από επιλεγμένα κομμάτια κρέατος.

Παρ’ όλα αυτά ο Άντυ δεν θα μπορούσε να μας αφήσει μόνο με 1 επιλογή, γι’ αυτό και έκανε φυσικά νέες προσθήκες που ικανοποιούν κάθε γούστο. Όπως πάντα, εμείς δοκιμάσαμε απ’ όλα! ?

Η Στέφανη απόλαυσε το αγαπημένο της Double Classic Cheeseburger μαζί με σως μαγιονέζας, ενώ ο Χαρής ως “fan” του κοτόπουλου προτίμησε το Crunchy Chicken Burger με τραγανό στήθος κοτόπουλου, κομματάκια καλοψημένου μπέικον και honey bbq σως να ξεχυλίζει από το πλάι!

Η Έφη, που κάνει το internship της στο StudentLife, παρήγγειλε το Double Crispy Cheese Burger, γιατί ήθελε να δοκιμάσει τραγανή κρούστα των τεσσάρων τυριών σε συνδυασμό με το βοδινό burger!

Το ίδιο burger αλλά… σε single ποσότητα προτίμησε και η Ευαγγελία η οποία το συνόδευσε μαζί με έξτρα FlipStreet Honey BBQ sauce στο πλάι, για να βουτά μέσα τις φρέσκες διπλοτηγανισμένες πατάτες της.

O Strictly (=Κωνσταντίνος) μας που του αρέσει πάντα να κάνει τη διαφορά, δοκιμάζοντας τις πιο «ξεχωριστές» επιλογές του menu, προτίμησε το Sun Dried Tomato Veggie Burger (παρόλο που ο ίδιος δεν είναι vegetarian ή vegan). Το σπιτικό guacamole σε συνδυασμό με τη vegan mayo και τη honey bbq sauce απογείωσαν τη γεύση του veggie burger που φτιάχνεται από λιαστές ντομάτες, ρεβύθια και βότανα.

Και επειδή είναι γνωστός φαγητο-κριτής τσίμπησε και από τα βοδινά μας burgers και τον εντυπωσίασε η τέλεια ισορροπημένη ποσότητα κρέατος-λίπους που κάνουν το burger “πελλαμός” σύμφωνα με τον ίδιο!

Πάντως, όλοι εντυπωσιαστήκαμε με τη γενναιόδωρη ποσότητα και τον τέλειο συνδυασμό των υλικών, που κάνουν τα FlipStreet Burgers απίστευτα χορταστικά!

Στο menu υπάρχουν φυσικά και τσαχπίνικες επιλογές για side dishes, όπως Halloumi Fries με Italian Vinaigrette και σαλάτα Coleslaw. Εννοείται ότι πρέπει να δοκιμάσεις και τις απίστευτα τραγανές διπλο-τηγανισμένες φρέσκες πατάτες, γιατί θα τις λατρέψεις!

Το ξέρουμε ότι σου τρέχουν τα σάλια! Το ίδιο πάθαμε και εμείς… Όπως είπαμε μπορείς να απολαύσεις τα FlipStreet Burgers μόνο με delivery (ανοιχτό 7 μέρες την εβδομάδα), γι’ αυτό παράγγειλε μέσω Wolt και Foody και θα μας θυμηθείς!

Εσύ ποιο FlipStreet Burger θα δοκιμάσεις πρώτο; 😉

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending