fbpx

Ξεκινάς πανεπιστήμιο; Μάθε για το Δάνειο Σπουδών «Μόρφωση» από την Ελληνική Τράπεζα!

Είσαι έτοιμος/η να ξεκινήσεις το ταξίδι που ονομάζεται φοιτητική ζωή; Όπως κάθε νέο ξεκίνημα, έτσι και τα φοιτητικά χρόνια έχουν τις δικές τους προκλήσεις που είναι καλό να σκεφτείς για να είσαι σωστά προετοιμασμένος/η!

Λογικά ήδη σκέφτεσαι πού θα μένεις, με τι μέσο θα κινείσαι, τι θα τρως κάθε μέρα, αν θα χρειαστεί να βρεις μια part time δουλειά και… Σίγουρα θέλεις να τα διευθετήσεις όλα το συντομότερο! Όλα φυσικά συνδέονται και με το οικονομικό! Θα πρέπει να τα βγάλεις πέρα με το ενοίκιο, τους λογαριασμούς, τα βιβλία, το internet και άλλα τόσα! Κι ας μην ξεχνάμε τις εξόδους με τους συμφοιτητές σου!

1
Ό,τι κι αν σπουδάζεις, τα οικονομικά άστα στην Ελληνική Τράπεζα!

freepik.com

Σ’ αυτό το νέο βήμα στη ζωή σου είναι σημαντικό να νιώθεις ασφάλεια και να έχεις την οικονομική στήριξη που χρειάζεται κάθε φοιτητής. Γι’ αυτό η Ελληνική Τράπεζα είναι δίπλα σου με το Δάνειο Σπουδών «Μόρφωση», για να πετύχεις τους στόχους και τα όνειρά σου!

Εσύ απλά κάνε “focus” στην εκπαίδευση και στη φοιτητική σου ζωή!

2
Τα κύρια ωφελήματα του Δανείου Σπουδών «Μόρφωση»

Freepik.com
  • Κάλυψη εξόδων σπουδών – Πέραν των διδάκτρων, το ποσό δανείου μπορεί επίσης να αφορά έξοδα στέγασης και διατροφής
  • Ευελιξία στην αποπληρωμή – Περίοδος χάριτος κεφαλαίου για τα χρόνια σπουδών. Έναρξη αποπληρωμής του δανείου με την ολοκλήρωση των σπουδών/έναρξη εργασίας
  • Ευελιξία στις εξασφαλίσεις – Δυνατότητα παραχώρησης δανείου με ή χωρίς υποθήκη

3
Μάθε περισσότερα & κλείσε ραντεβού!

Το Δάνειο Σπουδών «Μόρφωση» της Ελληνικής Τράπεζας παραχωρείται:

  • σε νέους φοιτητές που ξεκινούν τώρα τις σπουδές τους στην Κύπρο ή το εξωτερικό, σε Πανεπιστήμιο, Κολέγιο / Σχολή Ανώτερης Εκπαίδευσης ή που ξεκινούν σπουδές για απόκτηση επαγγελµατικών τίτλων
  • σε υφιστάμενους φοιτητές που ήδη σπουδάζουν στην Κύπρο ή το εξωτερικό στα πιο πάνω ακαδημαϊκά ιδρύματα
  • σε φοιτητές που θέλουν να ξεκινήσουν το μεταπτυχιακό τους

Απαραίτητη η παρουσίαση πιστοποιητικού εγγραφής σε ακαδημαϊκό ίδρυμα. 

Για να λύσεις όλες τις απορίες σου και να πάρεις την κατάλληλη καθοδήγηση, μπορείς εύκολα να κλείσεις προσωπικό ή διαδικτυακό ραντεβού ΕΔΩ με κατάστημα της Ελληνικής Τράπεζας ή να επικοινωνήσεις με το Κέντρο Επικοινωνίας Πελατών της Ελληνικής Τράπεζας στο 8000 9999.

Μάθε περισσότερα για το Δάνειο Σπουδών «Μόρφωση» της Ελληνικής Τράπεζας & προετοιμάσου κατάλληλα για να απολαύσεις τη φοιτητική σου ζωή!



ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ:  Εάν δεν τηρείτε το σχέδιο αποπληρωμής του δανείου σας, μπορεί να χάσετε το σπίτι σας.
ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Μπορεί να υπάρξουν χρεώσεις αν εξοφλήσετε νωρίτερα το δάνειό σας.
ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Το ποσό της δόσης και το συνολικό κόστος της χορήγησης μπορεί να αυξηθεί ή να μειωθεί ανάλογα με τη διακύμανση του βασικού επιτοκίου.



 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending