fbpx

Δεν εξασφάλισες θέση στα ΑΕΙ Κύπρου; Δες τις εναλλακτικές σε πανεπιστήμια του εξωτερικού!

Η Global Educational Services διοργανώνει το Spot Admission για την περίοδο 20-29 Ιουλίου 2022.

Το Spot Admission είναι μια απλοποιημένη διαδικασία άμεσης εξασφάλισης θέσης σε συνεργαζόμενα μας πανεπιστήμια. Στόχος να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία σε μαθητές που δεν κατάφεραν να εξασφαλίσουν θέση στα Ανώτερα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της Κύπρου, να διεκδικήσουν εναλλακτικές ευκαιρίες σε πανεπιστήμια του εξωτερικού.

Υπάρχουν πανεπιστήμια που προσφέρουν ακόμη εισδοχή σε διάφορες χώρες σε αγγλόφωνα προγράμματα μέχρι και τον Αύγουστο! Η Global Education μπορεί να σε βοηθήσει να σπουδάσεις στο Ηνωμένο Βασίλειο, άλλα και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, όπως Γερμανία, Ιταλία, Ισπανία, Δανία, Σουηδία και Γεωργία.

Επικοινώνησε μαζί μας αν έχεις κάποια απορία ή αν θες να ξεκινήσεις άμεσα τη διαδικασία των αιτήσεων!

Η Global Education μπορεί να σε βοηθήσει δωρεάν σε όλη τη διαδικασία των αιτήσεων για τα συνεργαζόμενα πανεπιστήμια. Στην περίπτωση, όμως, που σε ενδιαφέρει κάποιο πανεπιστήμιο που δεν ανήκει στους συνεργάτες μας, μπορούμε να σε βοηθήσουμε με ένα ανάλογο κόστος.

1
Γιατί να κάνεις αίτηση;

  • Εύκολη διαδικασία με την στήριξη εξειδικευμένου σύμβουλου της Global
  • Θα έχεις άμεσα αποτελέσματα χωρίς χρονοβόρες διαδικασίες
  • Είναι μια εντελώς δωρεάν υπηρεσία
  • Η τελευταία σου ευκαιρία για να σπουδάσεις στο εξωτερικό με έναρξη σπουδών τον Σεπτέμβριο 2022

2
Διαδικασία – Βήματα:

  1. Επικοινωνία με τα γραφεία τηλεφωνικώς στο 22780250 ή με e-mail Info@globaleducationcy.com ή συμπληρώνοντας τη διαδικτυακή φόρμας εγγραφής https://www.globaleducationcy.com/make-enquiry
  2. Θα επικοινωνήσει σύντομα μαζί σας ένας εκπαιδευτικός σύμβουλος της Global για να σας προτείνει επιλογές. Η επικοινωνία μπορεί να γίνει διαδικτυακά ή διά ζώσης στα γραφεία μας στην Λευκωσία από τις 9:00πμ-5:30μμ από Δευτέρα-Πέμπτη και Παρασκευή 8:30πμ-2:00μμ.
  3. Ο εκπαιδευτικός σύμβουλος θα προχωρήσει με την αίτηση/αιτήσεις σας στα πανεπιστήμια και προγράμματα της αρεσκείας σας.
  4. Μέσα σε λίγες ημέρες ο σύμβουλος σας θα σας ενημερώσει για τα αποτελέσματα!

Επικοινωνία

Info@globaleducationcy.com

Tηλέφωνα: 22780250, 22785022, 22772244

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending