fbpx

Netflix: Αυτοί οι 3 ηθοποιοί δεν θα επιστρέψουν στον 4ο κύκλο του Sex Education!

Τα επεισόδια του 4ου κύκλου της σειράς Sex Education θα ανέβουν μέσα στο 2023 και είμαστε -σίγουροι- ότι και εσύ ανυπομονείς, αφού το τελευταίο επεισόδιο του 3ου κύκλου σε άφησε με πολλές απορίες

Σίγουρα θα σκέφτεσαι τι θα γίνει με τη σχέση του Otis και της Maeve τώρα που η Maeve θα φύγει για Αμερική, αλλά και ποιο θα είναι το μέλλον του Moordale και των μαθητών του μετά τα τελευταία γεγονότα.

Ο νέος κύκλος έρχεται με κάποιες απώλειες… αφού 3 ηθοποιοί δεν θα επιστρέψουν (και δεν ξέρουμε πώς να νιώσουμε)!

Μάθε πιο κάτω τις λεπτομέρειες:

Οι ηθοποιοί οι οποίοι δεν θα βρίσκονται στα γυρίσματα του 4ου κύκλου είναι η Ola (Patricia Allison), η “εξωγήινη” Lily (Tanya Reynolds) και η Olivia (Simone Ashley), οι οποίες είχαν παίξει σημαντικούς ρόλους στις προηγούμενες σεζόν.

Ο λόγος που δεν θα βρίσκονται στον 4ο κύκλο είναι ότι έχουν άλλες δουλειές/συμφωνίες, πράγμα που αποτέλεσε “δύσκολη απόφαση αλλά έπρεπε να γίνει…”, όπως ανέφερε η “Ola” στην πιο πάνω συνέντευξη.

Όπως μαθαίνουμε την Tanya Reynolds θα τη δούμε σύντομα… αφού πρωταγωνιστεί σε μια νέα κωμωδία, με τίτλο “I Hate You”, στο Channel 4.

Από την άλλη τη Simone Ashley την βλέπουμε ήδη και αλλού, ενώ είχε ανακοινώσει εδώ και καιρό την απουσία της από τη συνέχεια του “Sex Education”, αφού όπως δήλωσε σε συνέντευξή της τον Απρίλιο, “είναι κορίτσι του Bridgerton πια”.

Γράψε μας σε σχόλιο αν θα σου λείψουν οι 3 ηθοποιοί κι αν ανυπομονείς για τον 4ο κύκλο!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending