fbpx

Ξεκινάς σπουδές στο εξωτερικό & ψάχνεις χώρο διαμονής; Το Student Lettings θα σε βοηθήσει!

Ξεκινάς τώρα τη φοιτητική σου ζωή ή συνεχίζεις τις σπουδές σου στo εξωτερικό και ψάχνεις το καλύτερο στον χώρο της διαμονής;

Τότε η Student Lettings είναι η επιλογή σου για διαμονή σε ιδιωτικές φοιτητικές εστίες ή σε διαμερίσματα και σπίτια στο Ηνωμένο Βασίλειο και στην Ευρώπη. Μια εντελώς δωρεάν υπηρεσία για τον φοιτητή για να κτίσει τις πιο όμορφες αναμνήσεις του στη νέα του φοιτητική κατοικία!

Στο www.studentletsuk.com μπορείς να περιηγηθείς εύκολα και γρήγορα και να βρεις όλες τις διαθέσιμες φοιτητικές εστίες για όλες τις πόλεις του Ηνωμένου Βασιλείου. Θα μπορείς να επιλέξεις και να κάνεις διαδικτυακά την κράτησή σου, πληρώνοντας μονάχα το deposit της εστίας.

H Student Lettings διαθέτει επίσης διαμερίσματα και σπίτια σε διάφορες πόλεις της Αγγλίας με εύκολη πρόσβαση σε συγκοινωνίες. Οι ιδιοκτήτες των σπιτιών είναι Κύπριοι με δυνατότητα πληρωμής του ενοικίου μηνιαία, χωρίς περίπλοκες διαδικασίες και την εμπλοκή γραφείου estate agency και έτσι θα γλυτώσεις τις χρεώσεις.

Μέσω του συνεργάτη της Uniplaces, μπορείς να ανακαλύψεις εκπληκτικά διαμερίσματα και σπίτια στις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές πόλεις για φοιτητές και νεαρούς επαγγελματίες και να κλείσεις τη διαμονή των ονείρων σου.

Χρησιμοποιώντας τον κωδικό κουπονιού UPSTULETS20, θα έχεις έκπτωση 20% στο service fee (κόστος παροχής υπηρεσίας).

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείς να επικοινωνήσεις στο 22 377790 ή να στείλεις email στο info@studentletsuk.com

Ακολούθησε την Student Lettings στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης Facebook και Instagram!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending