fbpx

“Βρες τον Δρόμο σου” – Διαδικτυακή παρουσίαση & συζήτηση από το Πανεπιστήμιο Frederick

Η επιλογή σπουδών και επαγγέλματος είναι μια από τις πιο σημαντικές αποφάσεις που θα πάρεις στη ζωή σου. Αν θέλεις να μάθεις όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για την αγορά εργασίας ώστε να αρχίσεις το ταξίδι σου στην επιτυχία, παρακολούθησε το webinar του Πανεπιστημίου Frederick την Τετάρτη, 27 Ιουλίου, στις 6:00 μμ.

Οι Σύμβουλοι του Γραφείου Εισδοχής θα σου παρουσιάσουν τους μύθους αλλά τις αλήθειες για τα επαγγέλματα, θα σε καθοδηγήσουν στα βήματα που θα πρέπει να ακολουθήσεις για να επιλέξεις σπουδές και επάγγελμα, θα σου παρουσιάσουν τα στερεότυπα που επηρεάζουν τις επιλογές μας, θα σου μιλήσουν για τις δεξιότητες που ζητούν οι εργοδότες σήμερα και θα σου αποκαλύψουν τις τάσεις της αγοράς εργασίας και τους τομείς με τις μεγαλύτερες προοπτικές ανάπτυξης.

Η παρουσίαση αναμένεται να διαρκέσει 30 λεπτά. Μετά την παρουσίαση, θα μπορείς να κάνεις ερωτήσεις στους Συμβούλους και να λύσεις την κάθε σου απορία.

Για να παρακολουθήσεις την παρουσίαση, κάνε εγγραφή ΕΔΩ!


 

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο Frederick:

Το Πανεπιστήμιο Frederick λειτουργεί από το 2007 ως ένα διεθνώς αναγνωρισμένο Ίδρυμα Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, με αφοσίωση στην ακαδημαϊκή αριστεία.

Στις πέντε Σχολές του Πανεπιστημίου προσφέρονται περισσότερα από 80 προγράμματα σπουδών σε πτυχιακό, μεταπτυχιακό και διδακτορικό επίπεδο, στους τομείς της Επιστήμης, της Τεχνολογίας, της Μηχανικής, των Γραμμάτων και των Τεχνών. Αποστολή του είναι η παροχή ποιοτικής εκπαίδευσης μέσα από ένα περιβάλλον που προωθεί τη γνώση και συμβάλλει στην ακαδημαϊκή και προσωπική ανάπτυξη των φοιτητών/τριών, η προσήλωση στην έρευνα, την καινοτομία και την παραγωγή νέας γνώσης και η συμβολή στο κοινωνικό σύνολο για την επίτευξη της αλλαγής που ο κόσμος μας χρειάζεται.

Το Πανεπιστήμιο Frederick είναι το μοναδικό ακαδημαϊκό ίδρυμα στην Κύπρο με άδεια λειτουργίας σε Λευκωσία και Λεμεσό. Το 2022 κατατάχθηκε στη 139 η θέση ανάμεσα σε 1103 ευρωπαϊκά πανεπιστήμια και στην 194 η διεθνώς, ανάμεσα στα συνολικά 2068 Πανεπιστήμια που αξιολογήθηκαν στη γενικήκατάταξη του παγκόσμιου συστήματος αξιολόγησης πανεπιστημίων U-Multirank, που υποστηρίζεται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Στα Times Higher Education Impact Rankings 2022, το Πανεπιστήμιο Frederick κατατάχθηκε στη θέση 101-200 παγκοσμίως και στις τέσσερεις κατηγορίες που έχουν προσμετρήσει στην τελική του βαθμολογία (Ποιοτική Εκπαίδευση, Προσιτή και Καθαρή Ενέργεια, Λιγότερες Ανισότητες, Συνεργασία για τους Στόχους). Ως αποτέλεσμα της κατάταξης αυτής, το Πανεπιστήμιο Frederick είναι το ένα από δύο Πανεπιστήμια σε Κύπρο και Ελλάδα (από τα συνολικά δεκαπέντε Πανεπιστήμια που συμμετείχαν) που κατατάχθηκε στα κορυφαία 301-400 Πανεπιστήμια παγκοσμίως στη συγκεκριμένη κατάταξη.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending