fbpx

Κερδίζει την εμπιστοσύνη των νέων το ΤΕΠΑΚ!

Πέραν του 80% όσων εξασφάλισαν θέση στο ΤΕΠΑΚ μέσω των Παγκυπρίων Εξετάσεων Πρόσβασης 2022 την έχουν αποδεχθεί. Σήμερα (27/7) η τελευταία μέρα υποβολής αιτήσεων για κενές θέσεις και ειδικές κατηγορίες!

Ενισχύεται συνεχώς η εμπιστοσύνη που δείχνουν οι νέοι και νέες της Κύπρου προς το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου(ΤΕΠΑΚ). Το γεγονός αυτό καταδεικνύεται όχι μόνο από το μεγάλο ενδιαφέρον που επιδεικνύουν υποψήφιοι/ες φοιτητές/τριες για τα προγράμματα σπουδών του αλλά και από το γεγονός ότι η συντριπτική πλειοψηφία όσων εξασφαλίζουν θέση για προπτυχιακές σπουδές στο ΤΕΠΑΚ, επιλέγουν να την αποδεχθούν για να ξεκινήσουν τις σπουδές τους.(*)

Για το 2022, ένα ποσοστό πέραν του 80% από όσους/ες κατάφεραν (μέσω των Παγκυπρίων Εξετάσεων Πρόσβασης) να εξασφαλίσουν θέση στα προπτυχιακά προγράμματα σπουδών του ΤΕΠΑΚ, προχώρησε (μέσω της διαδικασίας και εντός των χρονοδιαγραμμάτων που ανακοινώθηκαν), να αποδεχθεί τη θέση που εξασφάλισε. Ένα ποσοστό ιδιαίτερα ψηλό που αποδεικνύει ότι το υψηλό ακαδημαϊκό επίπεδο, η καινοτομία και η πολύπλευρη στήριξη που παρέχει το ΤΕΠΑΚ στους φοιτητές/τριες του, αναγνωρίζεται από την κυπριακή κοινωνία και κυρίως από τις/τους νέες/ους, που συνειδητά εμπιστεύονται το ΤΕΠΑΚ για τις σπουδές τους.

Καθώς σημαντικός αριθμός θέσεων έχει καταληφθεί από άρρενες που θα ξεκινήσουν τις σπουδές τους το Σεπτέμβριο του 2023 (αφού ολοκληρώσουν τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις), το ΤΕΠΑΚ δέχεται μέχρι και σήμερα (27/7, 11:59 μ.μ.) αιτήσεις από άτομα που ενδιαφέρονται να διεκδικήσουν μια από αυτές τις κενωθείσες θέσεις. Εντός της ίδιας προθεσμίας (27/7, 11:59 μ.μ.) γίνονται δεκτές αιτήσεις για διεκδίκηση των υπεράριθμων θέσεων που διατίθενται για άτομα που εμπίπτουν σε Ειδικές Κατηγορίες.

Όλες οι πληροφορίες καθώς και οι σχετικές ανακοινώσεις υπάρχουν αναρτημένες στην ιστοσελίδα του ΤΕΠΑΚ www.cut.ac.cy. Ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν επίσης να επικοινωνούν με το Κέντρο Εξυπηρέτησης και πληροφόρησης στο kep@cut.ac.cy και στα τηλέφωνα 25002710/11.

Η ολοένα και μεγαλύτερη εμπιστοσύνη που επιδεικνύει η φοιτητική νεολαία της Κύπρου (και οι οικογένειές τους) προς το ΤΕΠΑΚ, χαροποιεί και ενδυναμώνει όλες και όλους μας που αποτελούμε κομμάτι του σπουδαίου αυτού Δημόσιου Πανεπιστημίου της χώρας μας. Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη και υποσχόμαστε να συνεχίσουμε την αδιάκοπη προσπάθεια για ένα ακόμη καλύτερο Πανεπιστήμιο, αντάξιο των προσδοκιών και απαιτήσεων της σύγχρονης εποχής. 

Του Αντώνη Βρασίδα, Ανώτερος Λειτουργός, Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου, Υπηρεσία Σπουδών και Φοιτητικής Ευημερίας

(*) Εκκρεμεί η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων για τα ΑΑΕΙ της Ελλάδας με την οποία αριθμός φοιτητών/τριων που εξασφάλισαν θέση στο ΤΕΠΑΚ θα εξασφαλίσει και εκεί θέση και ενδεχομένως να την προτιμήσει.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending