fbpx

Netflix: Κυκλοφόρησε τα πρώτα 4 λεπτά από την τρίτη ταινία του “365 Days”! (spoiler video)

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζεις ή δεν το θυμάσαι, το τελευταίο μέρος της τριλογίας της ταινίας “365 Days” πλησιάζει…

Γι’ αυτό και το Netflix μας έκανε «δώρο» ένα μικρό spoiler, αφού ετοίμασε video με τα πρώτα 4 λεπτά από την 3η (και τελευταία) ταινία “The Next 365 Days” και από ότι φαίνεται οι εξελίξεις θα είναι πολλές!

Δες πιο κάτω το video και πότε είναι η πρεμιέρα:

Για να σου κάνουμε μια μικρή υπενθύμιση, η 3η ταινία έρχεται στις 19 του Αυγούστου (save the date), ενώ η δεύτερη ταινία τελείωσε με τη Λάουρα να βρίσκεται αντιμέτωπη με τον θάνατο (για ακόμη μια φορά), αλλά αυτή τη φορά αντιμέτωπος με τον θάνατο ήρθε και ο δίδυμος αδερφός του Μάσιμο, Αντριάνο… ο οποίος τελικά δεν τα κατάφερε να επιβιώσει.

Σίγουρα η 2η ταινία σε άφησε κι εσένα με πολλές απορίες, αφού ο Αντριάνο πριν τον θάνατό του αποκάλυψε -κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης- ότι η Λάουρα ήταν έγκυος και έχασε το μωρό μετά το ατύχημά της (στο τέλος του 1ου κύκλου). Ο Μάσιμο προφανώς δεν πρόλαβε να ασχοληθεί μ’ αυτό, καθώς η Λάουρα πυροβολήθηκε!

Όπως φαίνεται στο πιο πάνω video, 2 από τις μεγαλύτερες οικογένειες μαφιόζων της Ιταλίας συναντιούνται, με τον εχθρό να ζητά ανακωχή ώστε να μην υπάρξουν άλλες απώλειες.

Τι θα γίνει, όμως, με το ερωτικό τρίγωνο που έμπλεξε η Λάουρα και ποιος θα καταφέρει να την κερδίσει… ο Μάσιμο ή ο Νάτσο;

Ανυπομονείς κι εσύ για το τρίτο και τελευταίο μέρος της ταινίας “365 Days”;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending