fbpx

Θες να σπουδάσεις με 75% επιχορήγηση στα δίδακτρα; Δες το σχέδιο του Ομίλου Ζορπάς!

Θέλεις να σπουδάσεις αυτό που ονειρεύεσαι και ταυτόχρονα να κάνεις μια δουλειά που θα σου προσφέρει εισόδημα, ασφάλεια και εξέλιξη; Σκέφτεσαι πώς μπορείς να το πετύχεις αυτό;!

Ο Όμιλος Ζορπάς και το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου ενώνουν δυνάμεις και σου δίνουν την ευκαιρία να σπουδάσεις με μέχρι και 75% επιχορήγηση στα δίδακτρά σου!

Οι δύο Οργανισμοί υπέγραψαν Μνημόνιο Συνεργασίας, με στόχο την ενδυνάμωση, την ενίσχυση εμπειριών και την ομαλή ένταξη των νέων στην αγορά εργασίας.

Μάθε πώς μπορείς να σπουδάσεις με μέχρι και 75% επιχορήγηση ενώ εργάζεσαι στον Όμιλο Ζορπάς:

Αν, λοιπόν, εσύ ή κάποιος από τους γονείς σου εργάζεται στον Όμιλο Ζορπάς, θα έχεις τη δυνατότητα να σπουδάσεις στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου με επιχορήγηση μέχρι και 75% των διδάκτρων σου!

Η επιχορήγηση αφορά συγκεκριμένα προγράμματα των παρακάτω σχολών, τόσο στα προπτυχιακά, όσο και στα μεταπτυχιακά τμήματα:

  • Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων
  • Σχολή Θετικών Επιστημών (Τμήμα Επιστήμης Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Μηχανικής)
  • Σχολή Επιστημών της Αγωγής, Ανθρωπιστικών & Κοινωνικών Επιστημών (Τμήμα Τεχνών)

Δες ΕΔΩ αναλυτικά τα προγράμματα του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου που συμμετέχουν στο σχέδιο.

Κάνε τώρα την αίτησή σου για τις νέες θέσεις του Ομίλου Ζορπάς ΕΔΩ

Αξίζει να σημειωθεί ότι η επιχορήγηση αφορά όλους τους εργαζόμενους και τα παιδιά τους, αλλά και όλους τους νέους εργαζόμενους που θα ενταχθούν στον Όμιλο.

Άρα αν εσύ έχεις μόλις τελειώσει το σχολείο ή τον στρατό και ψάχνεις κάπου να ξεκινήσεις να εργαστείς αλλά και να κάνεις το πτυχίο σου, ταυτόχρονα, να η ευκαιρία!

Το ίδιο ισχύει και για εσένα που έχεις αποφοιτήσει πρόσφατα και είσαι αποφασισμένος να κάνεις το μεταπτυχιακό σου, ενώ παράλληλα ψάχνεις μια θέση εργασίας που να ταιριάξει στην καθημερινότητά σου!

Η “συνταγή” του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου και του Ομίλου Ζορπάς έχει πετύχει, για αυτό και με τη σειρά τους βοηθούν και εσένα να φτιάξεις το μέλλον σου, όπως ακριβώς το φαντάστηκες!

Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου προσφέρει τη γνώση, ενώ ο Όμιλος Ζορπάς, με την 50ετή πορεία του στον χώρο της εστίασης, «βάζει» την εμπειρία!

Τι περιμένεις; Αξιοποίησε και εσύ αυτό το πλεονέκτημα που σου προσφέρει ο Όμιλος Ζορπάς και σπούδασε στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο με μέχρι και 75% έκπτωση στα δίδακτρά σου ώστε να θέσεις γερές βάσεις για το μέλλον σου!

Κάνε τώρα την αίτησή σου για τις νέες θέσεις του Ομίλου Ζορπάς ΕΔΩ

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending