fbpx

Δες πώς είναι σήμερα αυτοί οι διάσημοι άντρες των 00s που είχαμε “crush” μαζί τους!

Τους έβλεπες στην TV και στα περιοδικά (αφού τότε δεν υπήρχε το Instagram), τους είχες αφίσα στο δωμάτιο σου, τους ερωτεύτηκες αρκετές φορές και ίσως ακόμα να θαυμάζεις αρκετούς από αυτούς τους διάσημους άντρες!

Ήρθες πολλές φορές σε αντιπαράθεση με άτομα που δεν «τρελαίνονταν» και τόσο μαζί τους, ήσουν μέλος σε φαν κλαπ (ή fandom όπως τα λέγαμε) και εννοείται πως καιγόσουν να τους δεις από κοντά…

Τα χρόνια πέρασαν και μπορεί να αλλάξανε τα γούστα σου. Σίγουρα έχουν αλλάξει και αυτοί! Αν είσαι περίεργη να δεις πόσο έχουν αλλάξει τα crush όλων μας την εποχή των 00s, scroll-άρε πιο κάτω!

Δες τα crush που είχαμε όσ@ μεγαλώσαμε στα 00s:

1
Zac Efron

tr.pinterest.com/starindia.news

Τον γνωρίσαμε μέσα από την ταινία “High School Musical” και τότε όλ@ θέλαμε να έχουμε έναν “Edy” στο σχολείο μας!

2
Jonas Brothers

insider.com/patch.com

Πόση λατρεία για αυτά τα 3 αδέρφια;! Μπορεί να μην θυμάσαι σχεδόν κανένα από τα τραγούδια τους, αλλά είμαι σίγουρη πως ακόμα έχεις μια αφίσα τους κρυμμένη σε κάποιο συρτάρι…

3
Harry Styles

wallpapercave.com/gq-magazine.co.uk

Έλα παραδέξου το… Υπήρξες κι εσύ κάποτε “Directioner”! Μάλλον και ο δικός σου αγαπημένος από την πεντάδα ήταν ο Harry Styles με τα cute dimples (λακάκια) στα μάγουλα.

4
Σάκης Ρουβάς

greekcitytimes.com

Το πιο διαχρονικό crush που είχαμε, έχουμε και θα έχουμε… Όσα χρόνια και να περάσουν! Παραμένει γοητευτικότατος και μας αρέσει. #Ρουβίτσες_φορ_έβερ

5
Nino 

facebook.com/SferaRadioCyprus/gossip-tv.gr

Τον γνωρίσαμε μέσα από το “Fame Story” σε ηλικία 22 χρονών, μας γοήτευσε με αυτό το αυστηρό βλέμμα και συνεχίζει να το κάνει αφού μεγαλώνει και ομορφαίνει!

6
Taylor Lautner

mensjournal.com/people.com

Ο αγαπημένος «λυκάνθρωπος» από τη γνωστή ταινία “Twilight” μας κέρδισε μέσα από αυτό τον ρόλο και την αγάπη που είχε για την Bella!

7
Ian Somerhalder

moviefone.com/Instagram.com/@iansomerhalder

Μπορεί να μην ήσουν στο #team_vampires όσον αφορά το Twilight, αλλά σίγουρα στο “The Vampire Diaries” (ή αλλιώς #TVD) ήσουν κι εσύ “fan” των βρυκολάκων… και πιο συγκεκριμένα των αδερφών Salvatore (Damon & Stefan)!

8
Κώστας Μαρτάκης

letrasdemusicas.fm/Instagram.com/@martakis

Και το καλύτερο στο άφησα για το τέλος… Και ποι@ δεν είχε ερωτευτεί αυτά τα καταγάλανα μάτια;!

 Ποιο ήταν το δικό σου #number1 crush; Γράψε μας στα σχόλια! 😉

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending