fbpx

Σου βρήκαμε 5+1 από τα καλύτερα εστιατόρια στην Κύπρο για να απολαύσεις μεξικάνικα!

Αγαπάς τη μεξικάνικη κουζίνα και τρελαίνεσαι για Mexican nights με την παρέα σου; Αν η απάντηση είναι ναι, τότε αυτό το άρθρο είναι σίγουρα για ‘σένα!

Τραγανά nachos με λιωμένο τυρί και συνοδευτικές σάλτσες, λαχταριστά tacos και burritos, πεντανόστιμα fajitas με spicy ρύζι… Ξέρω-ξέρω σου ανοίξαμε την όρεξη! 😉

Για να μην σε αφήσουμε πεινασμέν@ ψάξαμε, ρωτήσαμε και φυσικά δοκιμάσαμε… και πιο κάτω έχουμε να σου προτείνουμε 6 Mexican εστιατόρια της Κύπρου για λαχταριστά μεξικάνικα φαγητά που σίγουρα δεν θα σε απογοητεύσουν.

Δες πιο κάτω πού θα δοκιμάσεις τα καλύτερα μεξικάνικα στην Κύπρο:

1
Los Mexicanos (Αγία Νάπα)

Instagram.com/@losmexicanosrestaurant

Είναι μια από τις νέες αφίξεις της Αγίας Νάπας και όπως καταλαβαίνεις απευθύνεται στους λάτρης των μεξικάνικων φαγητών.

Οι chef του εστιατορίου ισχυρίζονται ότι σερβίρουν το καλύτερο μεξικάνικο φαγητό και δεν έχουμε λόγο να το αμφισβητήσουμε, αφού όσοι δοκίμασαν τα Los Mexicanos έφυγαν απ’ εκεί με τις καλύτερες εντυπώσεις (και φυσικά full χορτασμένοι)!

  • Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ’ 14, Αγία Νάπα (99 473570)

2
Por Favor (Λευκωσία)

Facebook.com/@Por Favor

Σίγουρα έχεις ακούσει ξανά για το Por Favor που βρίσκεται στην πρωτεύουσα και συγκεκριμένα στην Έγκωμη, σχεδόν δίπλα από το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας και πολύ κοντά στο Ευρωπαϊκό. Φοιτητικό στέκι και όχι μόνο…

Συχνά-πυκνά διοργανώνει μεξικάνικες βραδιές που εκτός από το να σου ανοίγουν την όρεξη σου ανεβάζουν και τη διάθεση! Και μιας και αναφερθήκαμε σε όρεξη το μόνο σίγουρο είναι πως θα φύγεις χορτασμέν@… Ειδικά αν παραγγείλεις το αγαπημένο μου, Birria Quesadilla!

  • Μάρκου Δράκου 3, Έγκωμη (77 705010)

3
Royal Ris – Margarita Bar & Mexican Restaurant (Λάρνακα)

Facebook.com/@Royal Ris Restaurant – Margarita Bar & Mexican Restaurant

Θα το βρεις στις Φοινικούδες… Και μόνο το location νομίζω είναι αρκετό για να σε πείσει να το επισκεφθείς!

Αρκετά οικονομικό, με πεντανόστιμα πιάτα της μεξικάνικης κουζίνας και platters, τα οποία προσφαίρονται για ένα, δύο, τρία ή τέσσερα άτομα. Φυσικά, αν είστε μεγαλύτερη παρέα μπορείτε να παραγγείλετε περισσότερα από ένα για να δοκιμάσετε λίγο απ’ όλα.

  • Αθηνών, Λάρνακα (99 278281)

4
Bodega Cantina Mexicana (Λεμεσός)

Facebook.com/@Bodega Cantina Mexicana

Εδώ πρόκειται για μια μεξικάνικη… καντίνα που εντυπωσιάζει χάρη στη διακόσμηση και το στυλ της που σε κάνουν να νιώθεις λες και είσαι στη Λατινική Αμερική!

Στο μενού θα βρεις φυσικά κλασικά μεξικάνικα πιάτα, όπως nachos, tacos, burritos, κ.α., όπως επίσης και σπιτικά burgers, δροσερές σαλάτες και sandwich. Ό,τι κι αν επιλέξεις συνδύασέ το με μπίρα ή σαγκριά και δεν θα χάσεις!

  • Δωδεκανήσου 16, Λεμεσός (25 260550)

5
Speedy Gonzales Mexican (Παραλίμνι)

Facebook.com/@Speedy Gonzales Mexican

Αυτό το εστιατόριο μοιάζει κυριολεκτικά λες και είσαι στο Μεξικό! Τα χρώματα που κυριαρχούν είναι φυσικά το πράσινο και το κόκκινο κι όσο για το φαγητό…

Αυθεντικές μεξικάνικες γεύσεις που σε κάνουν να μην θέλεις να σταματήσεις να τρως ακόμη κι αν νιώθεις πως στο στομάχι σου δεν χωράει τίποτα άλλο. Αν και τα fajitas, είναι «πολύ απλό» πιάτο όταν βρίσκεσαι σε μεξικάνικο, αλλά σου προτείνουμε 100% να τα δοκιμάσεις και θα μας θυμηθείς!

  • Περνέρα 85, Παραλίμνι (23 834111)

6
Los Bandidos (Αγία Νάπα)

Facebook.com/@Los Bandidos Mexican Restaurant

Τώρα τι να πω γι’ αυτό το εστιατόριο;! Ό,τι κι αν πω θα είναι περιττό, αφού σίγουρα το έχεις ακουστά και 99% το έχεις επισκεφθεί και 1 και 2 και 10 φορές.

Όλα τα φαγητά εκεί «δεν παίζονται», το ίδιο και η ατμόσφαιρα του εστιατορίου! Πάντως, αν είστε μεγάλη παρέα σίγουρα αξίζει να πάρετε μεζέδες για να δοκιμάσετε απ’ όλα, αν θες το δικό σου «αποκλειστικό» πιάτο, τότε προτείνουμε να πάρεις burrito!

  • Άρη Βελουχιώτη 2, Αγία Νάπα (23 723258)

Εσύ σε ποιο μεξικάνικο εστιατόριο θα πας με την παρέα σου; ?

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending