fbpx

Το ΤΕΠΑΚ προκηρύσσει διαγωνισμό για τη δημιουργία της μασκότ του Πανεπιστημίου!

Το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΤΕΠΑΚ) προκηρύσσει ανοικτό διαγωνισμό για τη δημιουργία της μασκότ του Πανεπιστημίου. Στη νικητήρια πρόταση θα δοθεί χρηματικό βραβείο ύψους €1.500.

Όλες οι προτάσεις θα πρέπει να υποβληθούν μέχρι τη Δευτέρα 31/10/2022 και ώρα 11 π.μ.

Η αξιολόγηση των προτάσεων θα γίνει τόσο από Κριτική Επιτροπή που θα καταρτίσει το ΤΕΠΑΚ όσο και από το κοινό.

«Ήρθε η ώρα το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου να αποκτήσει τη δική του Μασκότ! Με χαρά ανακοινώνουμε την έναρξη μιας ανοικτής, ανταγωνιστικής διαδικασίας για την επιλογή της Μασκότ του ΤΕΠΑΚ στην οποία μπορούν να συμμετέχουν φυσικά και νομικά πρόσωπα», αναφέρει ο Προϊστάμενος της Υπηρεσίας Επικοινωνίας, Προώθησης και Διεθνοποίησης του Πανεπιστημίου, Δρ Μαρίνος Βουκής.

«Η Μασκότ του ΤΕΠΑΚ θα παρέχει ένα κοινό σημείο αναφοράς, μια κοινή ετικέτα για όλη την πανεπιστημιακή κοινότητα, τους φοιτητές, τους αποφοίτους, το ακαδημαϊκό και το διοικητικό προσωπικό και θα δημιουργεί την αίσθηση του ανήκειν. Καθώς θα γίνεται ευρέως γνωστή στο μέλλον, η Μασκότ του ΤΕΠΑΚ φιλοδοξεί να ενώνει τους πάντες κάτω από ένα όνομα, να κάνει τους πάντες να αισθάνονται ότι περιλαμβάνονται στο σύνολο και να τους συνδέει με το ΤΕΠΑΚ», σημειώνει ο Δρ Βουκής.

Όλες οι πληροφορίες αναφορικά με τους όρους και τις προϋποθέσεις του διαγωνισμού καθώς επίσης τη διαδικασία υποβολής πρότασης έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του ΤΕΠΑΚ!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending