fbpx

Είναι επίσημο: Ο Κώστας Μαρτάκης θα βρίσκεται στη Βραδιά Ομίλων του Πανεπιστημίου Κύπρου!

Τελειώνει το καλοκαίρι και αρχίζει σιγά σιγά το Πανεπιστήμιο; Ε και; Μπορείς να συνεχίσεις την καλοπέραση πηγαίνοντας στην Βραδιά Ομίλων 2022, τη μεγαλύτερη διοργάνωση των φοιτητικών ομίλων του Πανεπιστημίου Κύπρου.

Η Βραδιά Ομίλων θα διεξαχθεί την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου στον Υπαίθριο Χώρο της Πανεπιστημιούπολης και φέτος θα έχεις την τύχει να διασκεδάσεις με την παρέα σου αλλά και τον μοναδικό… Κώστα Μαρτάκη!

Στη βραδιά θα γνωρίσεις όλους τους ομίλους του Πανεπιστημίου και τις πολύ ενδιαφέρουσες δραστηριότητές τους. Θα γνωρίσεις ένα νέο κόσμο γεμάτο δημιουργικότητα και θα αναπτύξεις μαζί του σχέσεις φιλίας. Θα ανακαλύψεις τα ταλέντα σου και θα καταλάβεις από πρώτο χέρι ότι το Πανεπιστήμιο δεν είναι μόνο διάβασμα.

Στη συνέχεια θα αφεθείς στον χορό και στα τραγούδια του Κώστα Μαρτάκη που έχεις αγαπήσει όπως το “Ναι”, “Όνειρα μεγάλα”, “Τα καλοκαιρινά τα σ’αγαπώ” κ.ά.

Η Βραδιά θα ξεκινά στις 18:00! Είσοδος είναι ελεύθερη για γνωριμία με τους Φοιτητικούς μας Ομίλους. Για την συναυλία απαιτείται έγκαιρη αγορά εισιτηρίων για Αρένα €5 (περιορισμένος αριθμός) ή κράτηση σε τραπέζι.

SECTION A: €15 με ένα ποτό ή €5 στην αγορά φιάλης.

SECTION B: €10 με ένα ποτό ή €3 στην αγορά φιάλης.

📞 Για κρατήσεις: +357 97877354 Θεοφάνης

Προπώληση εισιτηρίων στο WISEPRINT COPY CENTER
(Λεωφόρος Πανεπιστημίου, Αγλαντζια)

Θα τα πούμε στη Βραδιά Ομίλων 2022!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending