fbpx

Τα 5 πιο ευαίσθητα σημεία για να φιλήσεις το αγόρι σου και να τον ξετρελάνεις!

Έχεις όρεξη για «τρελίτσες» και το αγόρι σου όχι ή μήπως θες να είσαι εσύ αυτή που θα κάνει το πρώτο βήμα… για να «ανάψουν τα αίματα»;

Σε κάθε περίπτωση σου έχουμε τη λύση, αφού υπάρχουν μερικά σημεία στα οποία μπορείς να δώσεις ένα τρυφερό φιλί στο αγόρι σου και να τον ξετρελάνεις αμέσως, καθώς είναι ιδιαίτερα ευαίσθητα σημεία

Δες ποια είναι αυτά τα σημεία πιο κάτω:

1
Στο πρόσωπο

Άφησε για λίγο τα χείλη στην άκρη και δώσε σημασία και στα υπόλοιπα σημεία του προσώπου! Πλησίασε πιο κοντά στα μάτια, στη μύτη, στην άκρη του μάγουλου…

Και πρόσεξε! Όχι σαλιάρικα φιλιά… Απαλά και ρομαντικά, ώστε να νιώσει τα ρομαντικά vibes και πόσο τον νοιάζεσαι και τον αγαπάς.

2
Κοντά στην περιοχή του αυτιού

Τα αυτιά είναι γνωστό ότι αποτελούν ένα από τα πιο ευαίσθητα σημεία του σώματος, όχι μόνο στους άντρες, αλλά και στις γυναίκες, καθώς πρόκειται για μία περιοχή γεμάτη νευρικές απολήξεις.

Μπορείς να τον φιλήσεις πίσω από το αυτί (εκεί θα τα δει όλα) και παράλληλα να του ψυθιρίζεις τρυφερά λόγια ή να του κάνεις κομπλιμέντα. Εδώ «άναψες» εσύ και μόνο που το σκέφτηκες… Σκέψου το αγόρι σου τι έχει να πάθει!

3
Γύρε στο πλευρό του

Στο σημείο που βρίσκονται τα πλευρά, το δέρμα είναι λίγο πιο λεπτό από το υπόλοιπο σώμα. Πράγμα που σημαίνει ότι τα νιώθει όλα ακόμη πιο έντονα!

Συνδύασε, λοιπόν, τα τρυφερά φιλιά σου με χάδια και κάνε το αγόρι σου να ανατριχιάσει (ευχάριστα) και… να τρελαίνεται με τα κόλπα σου.

4
Στο στήθος

Το σημείο αυτό λειτουργεί ιδιαίτερα διεγερτικά αν το αγόρι σου είναι γυμνασμένο. Θα εκτιμήσει (πάρα) πολύ το γεγονός ότι πρόσεξες τους γυμνασμένους του μυς και θα τον ερεθίσεις… ακραία!

5
Στους κάτω κοιλιακούς

Προφανώς και αποτελεί ευαίσθητο σημείο, γιατί το μυαλό του τρέχει σε κάτι άλλο, λίγο πιο… χαμηλά!

Αν του δώσεις μερικά φιλάκια στους κάτω κοιλιακούς το μόνο που θα σκέφτεται είναι την πορεία που θα πάρουν τα πράγματα. Όταν θα τον έχεις ξετρελάνει για τα καλά, τότε άφησε τον να πάρει την κατάσταση στα χέρια του (μόνο αν θες φυσικά)!

Ποιο πιστεύεις ότι είναι το πιο ευαίσθητο σημείο για να φιλήσεις το αγόρι σου;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,400FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending