fbpx

10 «ένοχα μυστικά» από την καθημερινότητα μιας γυναίκας που δύσκολα παραδέχεται!

Κάποιες φορές προσπαθείς να βρεις τρόπους να κρύψεις τις ατέλειες σου, είτε προτιμάς απλώς να τεμπελιάσεις.

Τα παρακάτω «ένοχα μυστικά» σίγουρα τα κρύβεις καλά κι εσύ (όπως οι περισσότερες γυναίκες) και αποκλείεται να μην τα κάνεις – ειδικά όταν βαριέσαι!

Αν πάλι ανήκεις στους άντρες της παρέας… τότε αυτά τα πράγματα -ίσως- δεν τα ήξερες μέχρι τώρα αφού καμιά δεν τα παραδέχεται. Ήρθε, λοιπόν, η στιγμή της αποκάλυψης!

Δες ποια είναι τα «ένοχα μυστικά» μιας γυναίκας:

1
Ξύρισμα μόνο στα σημεία που φαίνονται

Freepik.com

Γιατί να ξυρίσεις ολόκληρο το πόδι όταν το μόνο σημείο που θα φανεί από το παντελόνι σου είναι ο αστράγαλος;

Χάσιμο χρόνου και περιττός κόπος, έτσι δεν είναι; Έτσι κι αλλιώς, κανείς δεν θα το καταλάβει. Χαχαχα!

2
Η καρέκλα… κρεμάστρα

pinkpower.group

Μια τέτοια καρέκλα υπάρχει σε κάθε δωμάτιo πιστεύω! Η αλήθεια είναι ότι αν επιστρέφεις από το πανεπιστήμιο ή τη δουλειά είναι ο πιο βολικός τρόπος (αν και τεμπέλικος) να αλλάξεις ρούχα να βάλεις τις πιτζάμες σου και να ξεκουραστείς -επιτέλους- στον καναπέ / κρεβάτι σου…

Αν όμως μένεις ακόμα στο πατρικό σου σίγουρα θα έχεις τη μαμά σου να σου μουρμουρά να τη συγυρίσεις επιτέλους!

3
«Θα τα λούσω αύριο, αντέχουν ακόμα μια μέρα»

Matrix

«Θα λούσω τα μαλλιά μου αύριο, αντέχουν μια μέρα ακόμα», μια ατάκα που σίγουρα έχεις σκεφτεί αρκετές φορές επειδή βαριόσουν να λούσεις τα μαλλιά σου.

Παρ’ όλα αυτά δεν θες να φαίνονται λαδωμένα και έτσι κάνεις κάποια κόλπα ώστε να αντέξουν άλλη μια μέρα… Οι ψηλοί κότσοι και το dry shampoo έχουν γίνει απαραίτητα για ‘σένα που βαριέσαι να πλένεις τα μαλλιά σου πολλές φορές την εβδομάδα!

4
«Δανείζεσαι» τα πράγματα του συντρόφου σου

Freepik.com

Οι άντρες δεν είναι παρατηρητικοί, οπότε γιατί να μην το εκμεταλλευτείς, παίρνοντας τα πράγματά τους;

Σίγουρα θα σου έτυχε να κάνεις αυτή τη «ζαβολιά», αφού αποκλείεται να μην έτυχε να ξεχάσεις να αγοράσεις σαμπουάν… έτσι υπήρχε ανάγκη να «δανειστείς» κάτι από τον σύντροφό σου! Αν πάλι δεν έχεις σύντροφο, σίγουρα θα έκανες το ίδιο από τα αδέλφια ή τον μπαμπά σου… Το μόνο θετικό είναι ότι δεν το κατάλαβαν!

5
“Oh no” αυτό το ξυπνητήρι

Freepik.com

Αν δεν είσαι πρωινός τύπος σίγουρα στο πρώτο χτύπημα… κλείνεις το ξυπνητήρι, στο δεύτερο χτύπημα κοιμάσαι ήδη, στο τρίτο χτύπημα το μάτι ανοίγει και θα έπρεπε να ‘χες ήδη φύγει!

Και κάπως έτσι αρχίζει η μέρα σου με νεύρα. Μάντεψε, όμως, ποια φταίει που δεν έκανε καλό προγραμματισμό;!

6
«Σήμερα θα φτιάξω τη ντουλάπα μου»

Freepik.com

Σχεδιάζεις να φτιάξεις -επιτέλους- την ντουλάπα σου, κάνεις στο μυαλό σου πρόγραμμα και αποφασίζεις ότι θα βγάλεις όλα τα ρούχα από τη ντουλάπα, θα ξεχωρίσεις ποια θα δώσεις, ποια θα πετάξεις γιατί είναι σκισμένα/κατεστραμμένα και ποια θα κρατήσεις.

Όμως, όπως λέει και μια γνωστή παροιμία… «όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια, ο Θεός γελάει»! Τελικά αυτή η καρέκλα (βλέπε σημείο 2) θα είναι αιώνια γεμάτη.

7
Η έξοδος του Σαββάτου

Freepik.com

Μεγαλώνοντας, ενώ οι φίλοι σου σε καλούν σε βραδινές εξόδους εσύ προτιμάς να περνάς όλο και περισσότερα Σάββατα στο σπίτι, φορώντας την αγαπημένη σου φόρμα ή πιτζάμα.

Προτιμάς να δεις την αγαπημένη σου σειρά, πίνοντας το κρασάκι σου καθώς απολαμβάνεις «απαγορευμένα» φαγητά… Μόνη σου. Και σ’ αρέσει!

8
Οικονομία στο πλύσιμο ρούχων

Freepik.com

Άλλο ένα σημείο που σχετίζεται με το σημείο 2 και τη γνωστή… καρέκλα! Παραδέξου ότι κι εσύ το κάνεις πού και πού… Φοράς μια μπλούζα και επειδή δεν λερώθηκε την αφήνεις στην καρέκλα για να τη βάλεις την επόμενη ή μεθεπόμενη μέρα ξανά. 

Με αυτόν τον τρόπο… κάνεις οικονομία στις πλύσεις σου. Όχι δηλαδή ότι βαριέσαι, απλά είσαι οικονομολόγος και περιβαλλοντίστρια! #not

9
Κοιμάσαι με το makeup 

Freepik.com

Έρχεσαι κουρασμένη από τη βραδινή σου έξοδο και σε παίρνει ο ύπνος πριν ξεβαφτείς… Το επόμενο πρωί ξυπνάς αργά, δεν έχεις χρόνο να ξεβαφτείς και να βαφτείς από την αρχή κι έτσι «επιδιορθώνεις» το χτεσινό βάψιμο…

Πόσες φορές το έκανες; Μην πεις ποτέ, γιατί ξέρουμε πως είναι ψέμα! Παρ’ όλα αυτά σε υπενθυμίζω ότι μόνο κακό κάνεις στο δέρμα σου όταν κοιμάσαι χωρίς να αφαιρέσεις το makeup.

10
Το μυστήριο με τη μονή κάλτσα

Freepik.com

Βάζεις πλυντήριο ρούχων (ή τα παίρνεις στη μαμά σου για πλύσιμο)… και ανακαλύπτεις ότι λείπει μια κάλτσα και διερωτάσαι πώς γίνεται να χάνεται κάθε φορά μόνο η μία κάλτσα;

Γράψε μας σε σχόλιο αν ήξερες αυτά τα μυστικά από την καθημερινότητα μιας γυναίκας!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending