fbpx

Όταν οι ερωτικές σκηνές «παθιάζουν» τους ηθοποιούς… περισσότερο απ’ όσο πρέπει!

Έλα πες την αλήθεια! Σου έχει περάσει κι εσένα από το μυαλό (έστω και για μια φορά) τι γίνεται στα παρασκήνια μιας ερωτικής σκηνής και φυσικά αν «επηρεάζονται» καθόλου οι πρωταγωνιστές!

Δυστυχώς ή ευτυχώς δεν μπορούμε να ελέγξουμε πάντα τι μας «ενθουσιάζει» στο σεξουαλικό κομμάτι, πράγμα που ισχυεί και για τους ηθοποιούς. Κι ενώ πρόκειται για κάτι απολύτως φυσιολογικό, μερικές φορές μπορεί να γίνει άβολο… ειδικά αν προσπαθείς να γυρίσεις μια ερωτική σκηνή.

Ο David Thackeray, ηθοποιός, σκηνοθέτης και «συντονιστής σεξουαλικής οικειότητας», ο οποίος έχει συνεργαστεί με διάφορες παραγωγές, όπως για παράδειγμα Netflix, Warner Bros, Apple TV, BBC και HBO, αποκάλυψε ότι είναι πολύ συνηθισμένη η διέγερση κατά τη διάρκεια σεξουαλικών σκηνών!

Δες πιο κάτω τι γίνεται όταν «παθιαστούν» οι ηθοποιοί σε μια ερωτική σκηνή:

Αυτό το φαινόμενο, λοιπόν, είναι τόσο συχνό που συνήθως η παραγωγή προειδοποιεί το cast και το συνεργείο γι’ αυτή την πιθανότητα. Σύμφωνα με τον Thackeray, «το χειρότερο πράγμα που μπορούμε να κάνουμε είναι να γελάσουμε ή να το κάνουμε τεράστιο θέμα»!

Αντίθετα, όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο οι συντονιστές ακολουθούν ένα συγκεκριμένο πρωτόκολλο για να διατηρούν τα πάντα επαγγελματικά και να διασφαλίζουν ότι όλοι αισθάνονται άνετα!

Όπως είπε ο Thackeray, συνήθως ένας «συντονιστή σεξουαλικής οικειότητας» ζητά διάλειμμα, το οποίο μπορεί να βοηθήσει και για διάφορους άλλους λόγους, όπως η χορογραφία ή τα ρούχα, ώστε να αφήσει τον ηθοποιό να ηρεμήσει και ταυτόχρονα να ομαλοποιηθεί η κατάσταση!

Επίσης, το συνεργείο ενημερώνεται εξ αρχής για το τι πρόκειται να δει, αφού το γυμνό που «κρύβεται» στο μοντάζ δεν μπορεί να κρυφτεί και κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων… Έτσι, όλη η ομάδα παραγωγής ξέρει από πριν πώς θα γυριστεί η σκηνή και τι γυμνό θα δει, ώστε να μην έρθει κανείς σε δύσκολη θέση.

Την επόμενη φορά, λοιπόν, που θα παρακολουθήσεις κάποια έντονη ερωτική σκηνή, μην σκεφτείς πώς αυτοί οι άνθρωποι κατάφεραν να μείνουν ψύχραιμοι, αλλά πόσα διαλείμματα έγιναν… ώστε να βλέπεις εσύ το τελικό αποτέλεσμα! 😉

Ήξερες ότι είναι τόσο δύσκολο να γυριστεί μια ερωτική σκηνή;!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending