fbpx

5 ιδανικοί προορισμοί για να ταξιδέψεις τον Σεπτέμβριο αν δεν πήγες διακοπές το καλοκαίρι!

Ανήκεις στην κατηγορία ανθρώπων που προτιμούν να κάνουν διακοπές στην Κύπρο το καλοκαίρι… ή απλά προτιμούν φθινοπωρινές διακοπές;

Προτιμάς να κάνεις τα ταξιδάκια σου από Σεπτέμβρη και μετά (για να είναι και πιο οικονομικές οι τιμές); Αν ναι, μάλλον ψάχνεις τον επόμενο σου προορισμό για να ταξιδεύεις αυτόν τον μήνα στο εξωτερικό.

Εμείς, σου βρήκαμε 5 ιδανικούς προορισμούς για να πας ταξίδι αυτό το διάστημα και -σίγουρα- θα σου μείνουν αξέχαστοι!

Δες πού σου προτείνουμε να ταξιδέψεις τον Σεπτέμβρη:

1
Βουδαπέστη (Ουγγαρία)

Toptraveller.gr

Ένας από τους ιδανικότερους προορισμούς για να ταξιδέψεις τον Σεπτέμβριο είναι η Βουδαπέστη, αφού οι μέρες είναι ακόμη ζεστές.

Στη Βουδαπέστη μπορείς να  επισκεφτείς το κτήριο του κοινοβουλίου, τη βασιλική του Αγίου Στεφάνου, τη λεωφόρο Andrássy με την πλατεία ηρώων, τα διάφορα σπα της πόλης και το νησί της Μαργαρίτας.

2
Μιλάνο (Ιταλία)

Travelikiki

Από τη συγκεκριμένη λίστα δεν θα μπορούσε να λείπει η πόλη της μόδας, αφού η θερμοκρασία στο Μιλάνο τον Σεπτέμβριο φτάνει μέχρι και τους 24 βαθμούς κελσίου.

Αν πας Μιλάνο -σίγουρα- πρέπει να επισκεφτείς το Duomo, τη Σκάλα του Μιλάνου, το εντυπωσιακό μεσαιωνικό κάστρο Castello Sforzesco του 14ου αιώνα και τη Maria della Grazie, την εκκλησία – αξιοθέατο του Μιλάνου, η οποίο φιλοξενεί την περίφημη αναγεννησιακή τοιχογραφία του «Μυστικού Δείπνου» του Λεονάρντο ντα Βίντσι.

3
Βαρκελώνη (Ισπανία)

Grecos Travel

Ακόμη η Ισπανία και συγκεκριμένα η Βαρκελώνη ανήκει στις πόλεις που έχει ένα από τα πιο κατάλληλα κλίματα για διακοπές τον Σεπτέμβριο.

Εκεί, θα έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις βουτιές στις παραλίες, αλλά και την εθνική γιορτή της Καταλονίας, στις 11 Σεπτεμβρίου, όπου η πόλη κλείνει για παρελάσεις, συναυλίες και εορτασμούς!

4
Πορτογαλία

travel.gr

Ένας άλλος προορισμός που μπορείς να επισκεφθείς είναι η Πορτογαλία και σου προτείνουμε να επισκεφθείς το Αλγκάρβε ή στην ακτή της Λισαβόνας.

Η θάλασσα είναι ακόμα ζεστή τον Σεπτέμβριο και το καλύτερο από όλα είναι ότι οι παραλίες είναι -σχεδόν- ερημικές, άρα είναι ο ιδανικός προορισμός για για ‘σένα που δεν σου αρέσει και τόσο η πολυκοσμία!

5
Μάλτα

Travelstyle

Τέλος, στη Μάλτα είναι αρκετά ζεστό το νερό για να κολυμπήσεις και να χαραλώσεις. Αν προτιμάς διακοπές – εξερεύνησης, υπάρχουν πολλά αρχαία και μεσαιωνικά αξιοθέατα για να εξερευνήσεις γύρω από τις πόλεις Βαλέτα και Μεδίνα.

Γράψε μας σε σχόλιο σε ποιον προορισμό θα ήθελες να ταξιδέψεις το φθινόπωρο!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending