fbpx

Η ΚΕΑΝ τάραξε τα νερά με το απόλυτο boat party του φετινού καλοκαιριού!

Οι τυχεροί που συμμετείχαν και κέρδισαν το ΚΕΑΝ Acronym Challenge διασκέδασαν παρέα με αγαπημένους DJs, μουσικούς παραγωγούς, TikTokers και φυσικά τον ανεπανάληπτο Λούκα Γιώρκα σε μεγάλα κέφια!

Ήταν ένα πάρτι που τα είχε όλα. Ένταση, παλμό, ζωντάνια, εκστασιασμένους fans να χορεύουν στους ρυθμούς αγαπημένων DJs και μουσικών παραγωγών στα decks και φυσικά τον λατρεμένο Λούκα Γιώρκα σε μεγάλα κέφια και με όλες του τις επιτυχίες (ανάμεσά τους φυσικά και το φετινό smash hit “Μες τη ζωή μαζί” που ξεκίνησε ως jingle διαφήμισης της ΚΕΑΝ).

Αλήθεια, σας είπαμε ότι όλος αυτός ο χαμός έγινε πάνω σε σκάφος στα ανοιχτά της Λεμεσού;

Το απόλυτο καλοκαιρινό boat party, που διοργανώνεται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά από την ΚΕΑΝ, ήταν το δώρο των νικητών του ΚΕΑΝ Acronym Challenge, του πιο OMG διαγωνισμού που τρέλανε κόσμο τον Αύγουστο με χιλιάδες fans να τεστάρουν μέσω Instagram τις γνώσεις τους στα ακρωνύμια για να διαπιστώσουν αν μιλούν τη slanguage like a boss ή like a boomer, βάζοντας ταυτόχρονα πλώρη (pun intended) για το μοναδικό στο είδος του boat party.

Το πάρτι στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία προκαλώντας κύματα (ξανά pun intended) ενθουσιασμού ανάμεσα στους τυχερούς που παραβρέθηκαν και έζησαν μια μοναδική βραδιά με κέφι, μουσική, τραγούδι, χορό και μια πλειάδα από αστέρια του TikTok και του YouTube όπως η itsme_evi, ο theosblue, η Evelinaxxz, ο Feidiass, η rafaellakyriakou, ο savvas.kon και η elmctailor που διασκέδασαν και μοιράστηκαν τις μοναδικές αυτές στιγμές της εν πλω συναυλίας με τους χιλιάδες followers τους στα σόσιαλ μετατρέποντας το πάρτυ στο απόλυτο FOMO event του φετινού καλοκαιριού!

Το party κορυφώθηκε με το live act του αγαπημένου μας Λούκα Γιώρκα που ξεσήκωσε τους 100 vip καλεσμένους με τις επιτυχίες του και φυσικά το απόλυτο soundtrack των καλοκαιρινών μας αναμνήσεων “Μέχρι τον Ουρανό”.

Η ΚΕΑΝ πάντα πρωτοπορεί -και πρωτοτυπεί- με ευφάνταστους διαγωνισμούς και μοναδικές εκπλήξεις και τόσο το KEAN Acronym Challenge όσο και το boat party – που τείνει να γίνει καλοκαιρινός θεσμός –  άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις με τα σόσιαλ να βουίζουν όλο το καλοκαίρι.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,400FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending