fbpx

10 νέες σειρές & ταινίες που πρέπει οπωσδήποτε να δεις τον Σεπτέμβριο στο Netflix!

Τώρα που έφυγε το καλοκαίρι και επιστρέφεις σιγά – σιγά στη ρουτίνα σου, μάλλον θα ψάχνεις κι εσύ τι νέο να δεις στο Netflix, αφού έχεις ήδη «ξεσκονίσει» όλο το library του… Η πλατφόρμα φυσικά και δεν θα σε άφηνε έτσι!

Το φθινόπωρο έφθασε και σίγουρα τώρα πριν αρχίσουν καλά – καλά τα μαθήματα και το διάβασμα, θα θες να απολαύσεις ταινίες ή σειρές που σε ενδιαφέρουν στον ελεύθερό σου χρόνο. Γι’ αυτό κι εμείς σου βρήκαμε 10 ταινίες και σειρές που πρέπει οπωσδήποτε να δεις τον Σεπτέμβριο!

Δες τις πιο κάτω:

1
Το τέλος του δρόμου

Αν σου αρέσουν τα θρίλερ, τότε πρέπει οπωσδήποτε να δεις τη συγκεκριμένη ταινία! Μια μαμά 2 παιδιών μετακομίζει με τα παιδιά και τον αδερφό της, όμως η μετακόμιση της οικογένειας βυθίζεται σε απόλυτο χάος όταν γίνονται μάρτυρες ενός φόνου στο ταξίδι τους.

Υ.Γ.: Η ταινία θα είναι διαθέσιμη από τις 9 Σεπτεμβρίου!

2
Love in the Villa

Αν ανήκεις στους ρομαντικούς της παρέας, τότε πρέπει οπωσδήποτε να δεις την ταινία «Έρωτας στην Βερόνα». Η Τζούλι μετά από έναν πρόσφατο χωρισμό αποφασίζει να κάνει το ταξίδι των ονείρων της, στη Βερόνα της Ιταλίας, όμως, αυτό στραβώνε… όταν ανακαλύπτει ότι πρέπει να μοιραστεί τη βίλα που νοίκιασε με έναν άγνωστο!

Υ.Γ.: Η ταινία είναι θα διαθέσιμη από στις 9 Σεπτεμβρίου!

3
Do Revenge

Μετά από μια παράνομη σύγκρουση, η Drea και η Eleanor συνεργάζονται για να κυνηγήσουν η μια τους βασανιστές της άλλης… Το “Do Revenge” είναι μια ανατρεπτική σκοτεινή κωμωδία.

Υ.Γ.: Διαθέσιμη από τις 16 Σεπτεμβρίου!

4
A Jazzman’s Blues 

Μια σαρωτική ιστορία απαγορευμένης αγάπης! Το “A Jazzman’s Blues” ξετυλίγει μπροστά μας έναν απαγορευμένο έρωτα και ένα οικογενειακό δράμα, μέσα από σαράντα χρόνια μυστικών και ψεμάτων υπό τους ήχους των μπλουζ στα βάθη του Νότου.

Υ.Γ.: Διαθέσιμη στο Netflix από τις 23 Σεπτεμβρίου!

5
Lou

Κατά τη διάρκεια μιας μεγάλης καταιγίδας που ξεσπά, ένα νεαρό κορίτσι απαγάγεται! Η μητέρα της συνεργάζεται με τη μυστηριώδη γυναίκα της διπλανής πόρτας για να κυνηγήσει τον απαγωγέα… Ένα ταξίδι που δοκιμάζει τα όριά τους και αποκαλύπτει συγκλονιστικά μυστικά από το παρελθόν τους!

Υ.Γ.: Η ταινία θα είναι διαθέσιμη από τις 23 Σεπτεμβρίου!

6
Détox

Συνειδητοποιώντας την τοξικότητα της σχέσης τους με το Διαδίκτυο, η Léa και η ξαδέρφη της Manon αποφασίζουν να κάνουν το αδιανόητο: να εγκαταλείψουν κάθε είδος τεχνολογίας… για 30 ημέρες! Τι λες; Θα τα καταφέρουν; Θα το μάθεις αν δεις τη σειρά (που είναι και ρομαντική και κωμωδία).

Υ.Γ.: Είναι ήδη διαθέσιμη στο Netflix από την 1η Σεπτεμβρίου!

7
Devil in Ohio

Αν σου αρέσουν τα θρίλερ, τότε πρέπει να δεις και αυτήν τη σειρά! Η ψυχίατρος του νοσοκομείου Dr. Suzanne Mathis φιλοξενεί μια μυστηριώδη δραπέτη, όμως, ο κόσμος της ανατρέπεται καθώς η άφιξη του παράξενου κοριτσιού… απειλεί να διαλύσει την οικογένειά της!

Υ.Γ.: Η σειρά είναι διαθέσιμη από τις 2 Σεπτεμβρίου!

8
You ‘re Nothing Special

Όταν η Amaia επιστρέφει στο χωριό της μητέρας της, ανακαλύπτει δύο πράγματα: 1. ότι έχει κληρονομήσει τις μαγικές δυνάμεις της γιαγιάς της και ότι 2. η ζωή στο χωριό τελικά δεν είναι τόσο άσχημη… Άραγε τι θα ακολουθήσει;!

Υ.Γ.: Η σειρά είναι διαθέσιμη στο Netflix από τις 2 Σεπτεμβρίου!

9
Santo

Ανάμεσα στις νέες σειρές που έρχονται τον Σεπτέμβριο στο Netflix θα βρεις και το Santo. Δύο αστυνομικοί (Μπρούνο Γκαλιάσο, Ραούλ Αρέβαλο) πρέπει να συνεργαστούν για να πιάσουν έναν καταζητούμενο έμπορο ναρκωτικών, το πρόσωπο του οποίου δεν έχει δει κανείς.

Υ.Γ.: Η σειρά θα είναι διαθέσιμη στο Netflix στις 16 Σεπτεμβρίου!

10
Heartbreak High

Μια εμπρηστική τοιχογραφία αποκαλύπτει τις μυστικές ξεπέτες στο Λύκειο Χάρτλεϊ. Η δημιουργός της, η Άμερι, πρέπει να αντιμετωπίσει τις δυσάρεστες συνέπειες στο περιθώριο και προσπαθεί να φτιάξει τη φήμη της.

Υ.Γ: Η σειρά θα είναι διαθέσιμη από τις 14 Σεπτεμβρίου!

Γράψε μας σε σχόλιο ποια ταινία ή σειρά σκοπεύεις να δεις αυτόν τον μήνα!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending