fbpx

Πρεσβεύουμε έναν κόσμο γεμάτο ευκαιρίες στην Ημέρα Γνωριμίας του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus!

Η Ημέρα Γνωριμίας (Open Day) του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus, αποτελεί μια ευκαιρία να ανακαλύψετε τα μοναδικά πλεονεκτήματα που προσφέρει το Βρετανικό Πανεπιστήμιο της Κύπρου.

Η Ημέρα Γνωριμίας θα πραγματοποιηθεί την Τέταρτη, 7 Σεπτεμβρίου από τις 15:00 μέχρι τις 19:00, στην Πανεπιστημιούπολή μας στη Λάρνακα.

Μάθετε για τη μοναδική ευκαιρία που παρέχει το Πανεπιστήμιο στους φοιτητές του, για απόκτηση αυθεντικού βρετανικού πτυχίου, εξοικονομώντας το 70% του κόστους σπουδών σας, σε σύγκριση με πανεπιστήμια στην Αγγλία.

Επισκεφθείτε τις πολυβραβευμένες σύγχρονες εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus, ενός πανεπιστημίου που μετρά σχεδόν 200 χρόνια ιστορίας, και μάθετε τα πάντα σχετικά με τη σημαντικότητα απόκτησης 2 πτυχίων – από το Πανεπιστήμιο UCLan στο Ηνωμένο Βασίλειο και από το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus – γεγονός που αυξάνει τις ευκαιρίες εργοδότησης σε Κύπρο, Ηνωμένο Βασίλειο, στην Ευρώπη και τον υπόλοιπο κόσμο.

Το έμπειρο και διακεκριμένο Ακαδημαϊκό Προσωπικό και οι Λειτουργοί του Πανεπιστημίου μας, θα είναι στη διάθεσή σας για να απαντήσουν σε ερωτήσεις που ενδεχομένως να έχετε σχετικά με τη φοίτησή σας στο Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus, με τα κριτήρια εισδοχής, τη διαδικασία αίτησης, τις προοπτικές εργοδότησης, και τις οικονομικές διευκολύνσεις που παρέχονται προς τους φοιτητές.

Στον χώρο θα βρίσκονται επίσης φοιτητές του Πανεπιστημίου μας, οι οποίοι με μεγάλη χαρά θα σας ξεναγήσουν στις βραβευμένες εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου μας και στις υπερσύγχρονες φοιτητικές μας εστίες, οι οποίες βρίσκονται μόλις λίγα βήματα μακριά από την Πανεπιστημιούπολη, πρόθυμοι να μοιραστούν μαζί σας κάθε φοιτητική τους εμπειρία.

Κατά τη διάρκεια της Ημέρας Γνωριμίας, θα έχετε επίσης την ευκαιρία να ολοκληρώσετε το Τεστ Επαγγελματικού Προσανατολισμού “ΗΟGAN”*, το οποίο θα προσδιορίσει το επάγγελμα και τις σπουδές που σας ταιριάζουν με βάση την προσωπικότητά σας.

Το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus δημι­ουργεί και ενισχύει μια κουλτούρα ένταξης χωρίς αποκλεισμούς. Πρεσβεύει τον πο­λιτισμό, αγκαλιάζει τη διαφορετικότητα και την ποικιλομορφία που χαρακτη­ρίζει την κοινότητά του, αναγνωρίζοντας την αξία που αυτή προσδίδει στην πανεπι­στημιακή ζωή.

Θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι η υγεία και η ασφάλεια όλων, συμπεριλαμβανομένων των παρευρισκόμενων και του προσωπικού του Πανεπιστημίου, είναι η ύψιστη προτεραιότητά μας και σας ενημερώνουμε ότι λαμβάνουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα.

*Το τεστ “HOGAN” είναι διαθέσιμο για άτομα ηλικίας 18+. Όσοι ενδιαφέρονται να συμπληρώσουν το ερωτηματολόγιο Hogan Personality Inventory, θα πρέπει να καταβάλουν το ποσό των €50.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ όπως επικοινωνήσετε μαζί μας, στο admissions@uclancyprus.ac.cy ή στο τηλέφωνο +357 24 69 40 00.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending