fbpx

Το EIMF συνάπτει νέα συμφωνία συνεργασίας με το CISI στην Κύπρο!

Το European Institute of Management and Finance (EIMF) είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επέκταση της συνεργασίας του με το Chartered Institute for Securities & Investment (CISI) με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο. Το EIMF είναι πλέον ο αποκλειστικός Διαπιστευμένος Εκπαιδευτικός Συνεργάτης του CISI με φυσική παρουσία στην Κύπρο και θα λειτουργεί ως one-stop shop, προσφέροντας ολοκληρωμένη υποστήριξη σε εταιρείες και φυσικά πρόσωπα που έχουν σκοπό να παρακαθήσουν τις εξετάσεις για τα προσόντα που προσφέρει το CISI, όπως και για τα μέλη του Οργανισμού που βρίσκονται στην Κύπρο.

Στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειας, το EIMF έχει διευρύνει τη γκάμα των CISI πιστοποιήσεων που προσφέρει και παρέχει στην τοπική αγορά την εκπαίδευση και όλα τα εργαλεία που χρειάζονται για την επιτυχή ολοκλήρωση των συγκεκριμένων πιστοποιήσεων. Οι θεματικές ενότητες που θα προσφέρονται συμπεριλαμβάνουν τη Διαχείριση Κινδύνων και την Κανονιστική Συμμόρφωση, το Επιχειρησιακό και Λειτουργικό κομμάτι των Εταιρειών, τη Λειτουργία των Κεφαλαιαγορών, την Εταιρική Χρηματοδότηση και τη Διαχείριση Πλούτου.

Οι επαγγελματίες στο χώρο των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών, αλλά και όσοι φιλοδοξούν να έχουν μια επιτυχημένη καριέρα στον τομέα, θα έχουν πλέον αυξημένη πρόσβαση στη σχετική εκπαίδευση που προσφέρει το CISI και ενισχυμένη υποστήριξη, ώστε να αποκτήσουν τα παγκοσμίως αναγνωρισμένα προσόντα του CISI, καθώς και τη δυνατότητα να δικτυωθούν εντός της παγκόσμιας κοινότητας μελών του CISI, η οποία συνεχώς μεγαλώνει.

Ο κ. Μάριος Σιαθάς, Διευθύνων Σύμβουλος του EIMF, θα συμμετάσχει μαζί με άλλους καταξιωμένους επαγγελματίες, στο Εθνικό Συμβουλευτικό Σώμα του CISI με σκοπό να διασφαλίσει ότι το προϊόν παραμένει πρωτοποριακό και σχετικό με τις ανάγκες της αγοράς και ότι η αξία της ιδιότητας μέλους παραμένει υπερπολύτιμη για τον κάθε επαγγελματία του χώρου. Στόχος είναι το EIMF και το CISI να συνεργαστούν για να καλύψουν άμεσα τις ανάγκες της τοπικής αγοράς και παράλληλα να αυξήσουν τα μέλη, αλλά και την προβολή του Οργανισμού στο νησί.

Ο κ. Σιαθάς δήλωσε συγκεκριμένα: «Πλέον, με το EIMF ως αποκλειστικό συνεργάτη διανομής στην Κύπρο, η ομάδα του EIMF είναι ενθουσιασμένη και πανέτοιμη να αναπτύξει περαιτέρω το brand του CISI στην τοπική αγορά. Οι μελλοντικές προσπάθειές μας θα επικεντρωθούν στην ενίσχυση της ήδη εξαιρετικής φήμης του CISI στο νησί, στην ανάπτυξη του φάσματος των εκπαιδευτικών ευκαιριών και προγραμμάτων που διατίθενται στους ενδιαφερόμενους επαγγελματίες και στον εμπλουτισμό των παρεχόμενων ωφελημάτων των μελών του CISI που βρίσκονται Κύπρο».

Επίσης, το EIMF ελπίζει μέσω αυτής της συμφωνίας να καλλιεργήσει νέες και μοναδικές συνεργασίες με άλλους περιφερειακούς και διεθνείς επαγγελματικούς φορείς με στόχο την αναβάθμιση του επαγγέλματος προσφοράς χρηματοοικονομικών υπηρεσιών.

Αυτή η συμφωνία στοχεύει και τις νεότερες γενιές, εισάγοντας τους φερέλπιδες επαγγελματίες στον πυρήνα της αγοράς χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών και παρουσιάζοντας τις ευκαιρίες που υπάρχουν στον τομέα. Παράλληλα,  εστιάζει στον χρηματοοικονομικό αλφαβητισμό και τον τρόπο με τον οποίο το CISI μπορεί να υποστηρίξει τους νέους επαγγελματίες κατά τη διάρκεια της σταδιοδρομίας τους.

Ο κ. Kevin Moore Chartered FCSI και Διευθυντής Παγκόσμιας Επιχειρηματικής Ανάπτυξης του CISI, δήλωσε: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να επιβεβαιώσουμε το επόμενο βήμα του CISI στην Κύπρο μέσα από τη συνεργασία μας με το EIMF. Το EIMF είναι ήδη καταρτισμένο για να προσφέρει τις πιστοποιήσεις του CISI αλλά η συνεργασία μας θα προχωρήσει τώρα πιο βαθιά καθώς δεσμευόμαστε να αυξήσουμε τα μέλη μας και να προσφέρουμε ένα ευρύτερο φάσμα πιστοποιημένων εκπαιδευτικών προγραμμάτων. Μαζί στοχεύουμε να συμβάλουμε στην ανάπτυξη του χρηματοπιστωτικού τομέα στη χώρα».

Ο κ. Σιαθάς πρόσθεσε: «Πιστεύουμε ακράδαντα ότι το CISI είναι ένας μοναδικός και καταξιωμένος επαγγελματικός οργανισμός σε παγκόσμιο επίπεδο, με βαθιά εμπεδωμένες αξίες όπως η ακεραιότητα, η διαφάνεια και η ηθική και προσφέρει στους επαγγελματίες της Κύπρου τεράστια προστιθέμενη αξία αλλά και ευκαιρίες τόσο για την επαγγελματική αλλά και την προσωπική τους ανάπτυξη.» Σημείωσε επίσης ότι: «Αυτές οι αξίες και οι συμπεριφορές είναι εκ των ων ουκ άνευ για να θεωρείται κάποιος αποτελεσματικός, επιτυχημένος και αξιόπιστος επαγγελματίας στην εποχή μας και είναι αυτές που θέλουμε να προωθήσουμε στη χώρα μας».

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το European Institute of Management and Finance (EIMF) επικοινωνήστε μαζί μας στο +357 22274470 ή μέσω email στο info@eimf.eu

Σχετικά με το European Institute of Management and Finance (EIMF):

Το European Institute of Management and Finance (EIMF) είναι ένας διεθνής εκπαιδευτικός οργανισμός που παρέχει επαγγελματική εκπαίδευση και κατάρτιση, με έμφαση στον τομέα των χρηματοοικονομικών και επαγγελματικών υπηρεσιών και όχι μόνο.

H ολοκληρωμένη γκάμα επαγγελματικών προγραμμάτων, σεμιναρίων και διεθνών πιστοποιήσεων που παρέχει το EIMF καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, όπως η κανονιστική συμμόρφωση, η διαχείριση κινδύνων, η καταπολέμηση του ξεπλύματος βρώμικου χρήματος, χρηματοοικονομικά και λογιστική, τραπεζικά, φορολογία, μάρκετινγκ, εταιρική διακυβέρνηση, ηγεσία, νομική και συμβουλευτική, και αυτά ανταποκρίνονται πλήρως στις ανάγκες κάθε επαγγελματία που επιδιώκει την απόκτηση επαγγελματικών δεξιοτήτων και εξειδίκευσης.

Στην Κύπρο, το European Institute of Management and Finance (EIMF), μέσα από πρωτοποριακές συνεργασίες έχει αποκτήσει καθεστώς διαπίστευσης από τους πλέον καταξιωμένους και αξιόλογους φορείς του κλάδου των χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών, όπως: το Chartered Institute of Securities and Investments (CISI), το Association of Certified Anti-Money Laundering Specialist (ACAMS), το International Governance and Compliance Association (IGCA), το Global Compliance Institute (GCI), το Certified Alternative Investment Analysist Association (CAIA), το Association of Accounting Technicians (AAT) και το Blockchain Training Alliance (BTA). Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Σχετικά με το Chartered Institute for Securities & Investment (CISI):

Σκοπός του CISI είναι να προωθήσει τη δια βίου μάθηση και την ακεραιότητα των συμμετεχόντων στις χρηματοοικονομικές αγορές, ανεβάζοντας παγκοσμίως τα ατομικά επίπεδα γνώσης, δεξιοτήτων και συμπεριφοράς ώστε να ενισχύσει την εμπιστοσύνη του κοινού στις χρηματοπιστωτικές υπηρεσίες.

Η αποστολή του CISI είναι να βοηθήσει τα μέλη του να αποκτήσουν, να διατηρήσουν και να αναπτύξουν τις γνώσεις και τις δεξιότητές τους και να προωθήσει τα υψηλότερα πρότυπα ηθικής και ακεραιότητας στο επάγγελμα προσφοράς επενδυτικών υπηρεσιών σε κινητές αξίες.

Με έδρα το City του Λονδίνου και προέλευση το Χρηματιστήριο του Λονδίνου, το CISI είναι ένας παγκόσμιος οργανισμός με γραφεία αντιπροσωπείας σε χρηματοπιστωτικά κέντρα όπως η Βαρκελώνη, το Κολόμπο, το Ντουμπάι, το Δουβλίνο, η Γλασκώβη, το Λονδίνο, η Μανίλα, η Βομβάη, το Ναϊρόμπι και το Κινγκντάο. Συνεργάζεται στενά με ρυθμιστικές αρχές, εταιρείες και άλλους επαγγελματικούς φορείς σε όλο τον κόσμο, με πάνω από 40.000 εξετάσεις να έχουν πραγματοποιηθεί σε 81 χώρες τους τελευταίους δώδεκα μήνες. Έχοντας 45.000 μέλη σε περισσότερες από 100 χώρες, το CISI είναι ο επαγγελματικός οργανισμός που προσφέρει προσόντα και εξετάσεις για όσους εργάζονται ή θέλουν να δημιουργήσουν καριέρα στα επαγγέλματα του χρηματοοικονομικού σχεδιασμού, της διαχείρισης περιουσίας και των κεφαλαιαγορών.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending