fbpx

Το Chicken Big Mac έφτασε στα ΜcDonald’s™ και σε περιμένει να το απολαύσεις!

Δοκίμασέ το και μην ξεχνάς ότι θα συνεχίσει να είναι διαθέσιμο σε όλα τα εστιατόρια McDonalds, παγκυπρίως, για περιορισμένο χρονικό διάστημα…

Δεν είναι μυστικό! Το Big Mac, εδώ και πάνω από 50 χρόνια, παραμένει η πιο δημοφιλής επιλογή των φαν της αγαπημένης αλυσίδας εστιατορίων McDonald’s, σε ολόκληρο τον κόσμο. Τώρα όμως, οι λάτρεις του, αλλά και οι φίλοι του κοτόπουλου, έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν το νέο Chicken Big Mac -για περιορισμένο χρονικό διάστημα- που υπόσχεται μία ανεπανάληπτη, γευστική εμπειρία σε κάθε μπουκιά.

Όπως είναι γνωστό, το βασικό συστατικό για την παρασκευή του Big Mac είναι τα δύο μπιφτέκια από 100% βοδινό, γι’ αυτό δεν χρειάζεται και πολλή σκέψη για να καταλάβεις τι περιέχει το Chicken Big Mac: δύο νόστιμα, τραγανά μπιφτέκια από 100% στήθος κοτόπουλου και φέτες τυρί, τουρσί, μαρούλι και κρεμμύδι μέσα σε αφράτα Bic Mac ψωμάκια, ενώ η παγκοσμίου φήμης Big Mac Sauce του απογειώνει όλο αυτό τον πεντανόστιμο συνδυασμό!

Big Mac ή Chicken Big Mac; Χωρίς αμφιβολία, το δίλημμα είναι μεγάλο! Γι’ αυτό επισκέψου τώρα ένα εστιατόριο McDonald’s ή κάνε την παραγγελία σου μέσω της εφαρμογής McDelivery.

Το καλύτερο; Μπορείς να απολαύσεις κανονικό γεύμα Big Mac ή Chicken Big Mac με μόνο €5.40! 

Για περισσότερες πληροφορίες, ακολούθησε τις επίσημες σελίδες των εστιατορίων McDonald’s στο Facebook και στο Instagram!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending