fbpx

Στα Starbucks όλα ξεκινούν με εσένα!

Στα Starbucks κάθε ρόφημα είναι μοναδικό, όπως και εσύ! Καθημερινά,  «χτίζουμε» το ρόφημα σου ακριβώς όπως το θες,  δημιουργώντας κάθε φορά  μια ξεχωριστή εμπειρία οποιαδήποτε ώρα και στιγμή της ημέρας, σ’ ένα περιβάλλον που αγκαλιάζει την διαφορετικότητα και μπορείς να είσαι ο εαυτός σου.

Στα Starbucks, μπορείς να διαβάσεις, να συναντήσεις φίλους ή να ξεκινήσεις την επαγγελματική σου πορεία και να γίνεις μέλος μιας μεγάλης ομάδας, καθώς οι ευκαιρίες για την επαγγελματική σου σταδιοδρομία είναι αμέτρητες.

Δουλεύοντας στα Starbucks, κάθε νέος partner μαθαίνει πως θα γίνει ένας καταρτισμένος barista, ικανός να προσφέρει πάντοτε μια ολοκληρωμένη εμπειρία στον πελάτη, προετοιμάζοντας αρίστης ποιότητας ροφήματα και εξυπηρετώντας τον παράλληλα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, κάνοντας την κάθε στιγμή μοναδική.

Επιπλέον, όλοι οι partners μαθαίνουν πώς να εργάζονται σε πολλά και διαφορετικά πόστα εντός του καταστήματος, σύμφωνα με τα πρότυπα της εταιρίας, ώστε να γνωρίζουν τις απαιτήσεις και να αναπτύξουν τις δεξιότητες που χρειάζονται αντίστοιχα.

Όλα αυτά τα στάδια εκπαίδευσης, βάζουν ισχυρά θεμέλια για την επαγγελματική σου πορεία, ώστε στο άμεσο μέλλον να νιώσεις ικανός να αναλάβεις έναν ηγετικό ρόλο μέσα στην ομάδα.

Αξίζει να σημειωθεί , ότι μόνο το τελευταίο έτος, το 14% των εργαζομένων έλαβαν προαγωγή, το 11% έλαβε προαγωγή σε θέση Shift Supervisor ενώ το 3% έλαβε προαγωγή σε θέση Store Manager & Cluster Manager.

Εδώ, θα βρεις μερικούς ουσιαστικούς λόγους, για να γίνεις και εσύ μέλος μιας μεγάλης οικογένειας:
  • Ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών, συμπεριλαμβανομένων bonus & tips
  • Δωρεάν ιδιωτική ιατροφαρμακευτική περίθαλψη
  • Δυνατότητες εξέλιξης
  • 13ος μισθός
  • Συμμετοχή σε προγράμματα ανάπτυξης
  • Δωρεάν χορήγηση ροφημάτων, ανά βάρδια εργασίας
  • Δωρεάν χορήγηση καφέ για κατανάλωση στο σπίτι
  • Εκπτώσεις στα προϊόντα της εταιρίας

Εάν και εσύ λοιπόν θέλεις να γίνεις μέλος της ομάδας των Starbucks και να ζήσεις ένα μοναδικό ταξίδι στον κόσμο του καφέ, δεν έχεις παρά να στείλεις το βιογραφικό σου σημείωμα στο jobscy@starbucks.com.gr!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending