fbpx

Αυτοί είναι οι κορυφαίοι influencers του 2022 σύμφωνα με τη λίστα Forbes!

H Forbes ανακοίνωσε τη λίστα με τα πιο ισχυρά πρόσωπα του διαδικτύου που ασκούν επιρροή σε χιλιάδες κόσμο. Τη λίστα, δηλαδή, με τους κορυφαίους influencers για το 2022!

Πιο συγκεκριμένα, η επιρροή τους αξιολογήθηκε με βάση την αλληλεπίδρασή τους, όπως αυτή καταγράφεται με βάση τα likes, τα shares και τα σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς και με βάση την επιχειρηματικότητά τους, επιβραβεύοντας πρώτα αυτούς που ίδρυσαν τις δικές τους εταιρείες.

Δες πιο κάτω τους top 10+1 influencers του 2022 και τις απολαβές τους:

1
Jimmy Donaldson (MrBeast)

Instagram.com/@mrbeast

Πρώτος στη λίστα είναι ο Jimmy Donaldson, τον οποίο αποκλείεται να μην γνωρίζεις, αφού -σίγουρα- θα είδες βιντέακια του στο YouTube. Είναι ευρέως γνωστός ως MrBeast.

Ο MrBeast κάνει εξωφρενικές προκλήσεις, αλλά όπως φαίνεται αξίζουν τον κόπο, αφού του αποφέρουν έσοδα 54 εκατ. δολαρίων τον χρόνο!

2
Charli D’Amelio

Instagram.com/@charlidamelio

Όσον και αν σου φαίνεται περίεργο δεύτερη στη λίστα ανήκει η Charli D’Amelio, η οποία είναι 18 ετών και ήταν η TikToker με τις υψηλότερες αποδοχές, κερδίζοντας 17,5 εκατ. δολάρια από την επωνυμία casual ρούχων της Social Tourist που έχει ιδρύσει από κοινού με την Hollister και την αδελφή της Dixie.

Επίσης, έχει ιδρύσει την εκπομπή D’Amelio Show στην πλατφόρμα Hulu, έχει κάνει συνεργασίες με φίρμες όπως οι Invisalign, Morphe και Dunkin’, αλλά και την πώληση δικών της προϊόντων μέσω της οικογενειακής εταιρείας D’Amelio Brands.

3
Alexandra Cooper

Instagram.com/@alexandracooper

Οι συζητήσεις για το σεξ έκαναν την πρώην παίκτρια ποδοσφαίρου Alexandra Cooper εκατομμυριούχο.

Ξεκίνησε το podcast “Call Her Daddy”, με μια πρώην συγκάτοικό της, αλλά από το 2020 το συνεχίζει μόνη της, υπογράφοντας μάλιστα συμφωνία ύψους -όπως ακούγεται- 60 εκατ. δολαρίων με το Spotify.

4
Elliot Tebele (FuckJerry)

Instagram.com/@jewhead

Η FuckJerry του Elliot Tebele, στράφηκε στα παιχνίδια, την τεκίλα και την τηλεόραση και συγκεκριμένα το παιχνίδι καρτών της εταιρείας “What Do You Meme” είναι σήμερα το 17ο πιο δημοφιλές επιτραπέζιο παιχνίδι της Amazon!

Οι απολαβές του Tebele για το 2021 έφθασαν τα 30 εκατομμύρια δολάρια

5
Emma Chamberlain

Instagram.com/@emmachamberlain

Η Emma Chamberlain με τον πνευματώδη χαρακτήρα και το αιχμηρό χιούμορ της κατάφερε να αναδειχθεί ως μια από τις δημοφιλέστερες vloggers.

Επίσης, έχει δρύσει την Chamberlain Coffee, μια premium μάρκα καφέ και τσαγιού που συγκέντρωσε 7 εκατ. δολάρια στον πρώτο γύρο χρηματοδότησής της, ενώ έχει κλείσει και μια προσοδοφόρα συμφωνία με τη Louis Vuitton και οι απολαβές της για το 2021 έφθασαν τα 12 εκατομμύρια δολάρια.

6
Huda Kattan

Instagram.com/@hudabeauty

H Huda Kattan ξεκίνησε ένα beauty blog το 2010 που την οδήγησε τελικά να λανσάρει τη δική της σειρά καλλυντικών, με την επωνυμία Huda Beauty, τα οποία διαθέτει απευθείας στους καταναλωτές, αλλά και σε καταστήματα όπως τα Sephora.

Οι αποδοχές της για το έτος 2021 ήταν 13 εκατομμύρια δολάρια και η περιουσία της αγγίζει πλέον τα 400 εκατ. δολάρια και έτσι ανήκει στις πιο πλούσιες αυτοδημιούργητες γυναίκες στον κόσμο!

7
Rhett James McLaughlin & Link Neal (Rhett & Link)

Instagram.com/@mythical

Οι Rhett James McLaughlin & Link Neal γνωρίστηκαν το 1984 στο δημοτικό, όπου άρχισαν και τα κωμικά τους σκετς και σήμερα ανήκουν στους πιο ακριβοπληρωμένους stars του YouTube για το 2022, έχοντας έσοδα 30 εκατομμύρια δολάρια από εμφανίσεις σε φεστιβάλ, σόλο παραστάσεις και χορηγίες.

8
Khaby Lame

Narcity.com

Ο Khaby Lame ανήκει επίσης στη λίστα με τους top influencers, κάτι το οποίο -σίγουρα- θα σου πέρασε από το μυαλό, αφού έχει περισσότερους από 146 εκατομμύρια ακόλουθους και είναι ο πιο δημοφιλής TikToker στον κόσμο. Οι απολαβές του το 2021 έφθασαν τα 10 εκατομμύρια δολάρια.

Αν πάλι δεν τον γνωρίζεις, αξίζει να δεις τα βιντεάκια που δημιουργεί, αφού είναι άξιο αναφοράς το ότι είναι βουβά σκετς που διακωμωδούν υπερβολικά περίπλοκες “καθημερινές συμβουλές”!

9
Addison Rae Easterling

Instagram.com/@addisonraee

Η Addison Rae Easterling ξεκίνησε συμμετέχοντας σε αγώνες χορού, αλλά χάρη στον μοναδικό της τρόπο να “ζωντανεύει” οποιοδήποτε τραγούδι έχει αποκτήσει 88 εκατομμύρια ακολούθους μόνο στο TikTok.

Έχει συνάψει συνεργασίες με τις εταιρείες Pandora, Vital Proteins, American Eagle, αλλά και μια συμφωνία πολλών εκατομμυρίων δολαρίων με το Netflix. Είναι επίσης ιδρύτρια της σειράς καλλυντικών Item Beauty, η οποία διατίθεται και μέσω της Sephora και οι αποδοχές της για το 2021 έφθασαν τα 8.5 εκατομμύρια δολάρια.

10
Jake Paul

Instagram.com/@jake paul

Ο Jake Paul ξεκίνησε ως φαρσέρ στο youTube και κατέληξε πυγμάχος. Χρησιμοποιεί τη δημοφιλία του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την προβολή των αγώνων πυγμαχίας και μεικτών πολεμικών τεχνών, τους οποίους μεταδίδει στους 20,4 εκατομμύρια συνδρομητές του. Οι απολαβές του το 2021 έφθασαν τα 45 εκατομμύρια δολάρια!

11
Bunny

Instagram.com/@whataboutbunny

Τέλος, στη λίστα του Forbes με τους influencers με τη μεγαλύτερη επιρροή, είναι η Bunny. Δεν είναι άνθρωπος… αλλά ένα χαριτωμένο σκυλάκι! Η Bunny είναι ένα sheepadoodle, το οποίο κατάφερε να προσελκύσει πάνω από 1,2 εκατομμύρια οπαδούς στο Instagram “μιλώντας” στον ιδιοκτήτη του.

Η Bunny επικοινωνεί με τους ανθρώπους, χρησιμοποιώντας έναν ηχητικό πίνακα με κουμπιά 92 λέξεων όπως “αγάπη”, “έξω” και “κυνηγητό”, που τα πατά ανάλογα με το τι θέλει κάθε φορά.

Γράψε μας σε σχόλιο αν περίμενες να δεις αυτά τα ονόματα στη λίστα με τους top influencers για το 2022!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending