fbpx

«Κάμπινγκ: The final battle» – Όσα μάθαμε για την ταινία που έρχεται σύντομα!

Είναι περιττό να ρωτήσουμε αν σου έλειψε το «Κάμπινγκ», αφού κάτι μας λέει ότι θες να βροντοφωνάξεις ένα τεράστιο «ΝΑΙΙΙΙΙ» (και με το δίκιο σου)!

Δεν πιστεύουμε να το ξέχασες… αλλά υπάρχει και η ταινία που έρχεται! Λίγο πριν την έναρξη των γυρισμάτων οι ηθοποιοί πραγματοποίησαν την 1η ανάγνωση των κειμένων και μοιράστηκαν φωτογραφίες που προδίδουν κάποιες λεπτομέρειες.

Πώς θα ονομάζεται η ταινία και ποιες θα είναι οι νέες προσθήκες; Πιο κάτω μπορείς να δεις όλα όσα μάθαμε μέχρι στιγμής για την πολυαναμενώμενη ταινία του «Κάμπινγκ», η οποία θα μας δώσει και το τέλος της ιστορίας! 😉

Δες πιο κάτω όσα ξέρουμε για την ταινία:

Πώς θα ονομάζεται και πότε θα κυκλοφορήσει;

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andreas Tselepos (@actselepos)

Η ταινία θα ονομάζεται “Camping: The final battle” και όπως γνωρίζουμε εδώ και αρκετό καιρό πρόκειται να κυκλοφορήσει κοντά στα Χριστούγεννα, γι’ αυτό και οι πρωταγωνιστές ξεκίνησαν από τώρα δουλειά.

Ποιοι ηθοποιοί θα εισβάλλουν στην ταινία;

Facebook.com/ΚΥΠΡΙΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ/coffeevibesmagazine.com

Δύο αγαπημένοι Κύπριοι ηθοποιοί θα κάνουν την εμφάνισή τους στην ταινία του «Κάμπινγκ». Συγκεκριμένα, ένας άντρας και μια γυναίκα έρχονται να «ταράξουν» τα νερά.

Ο λόγος για τον Σοφοκλή Κασκαούνια και τη Ζωή Κυπριανού, οι οποίοι είμαστε σίγουροι ότι θα μας κινήσουν το ενδιαφέρον με τους ρόλους τους (αν και ακόμη δεν ξέρουμε τι ακριβώς θα κάνουν)!

Τι θα δούμε στην ταινία;

Okay, είπαμε ξέρουμε κάποια πράγματα, αλλά (δυστυχώς) δεν μπορούμε να σου πούμε ακριβώς τι θα συμβεί στην ταινία… Το μόνο σίγουρο πάντως είναι πως όσοι «κύκλοι» έμειναν ανοιχτοί στο τελευταίο επεισόδιο θα κλείσουν οριστικά, σ’ αυτήν την «τελευταία μάχη». Και που ξέρεις; Ίσως η «αυτοκρατορία του Θαλή» να πέσει τελικά! 😉

Ανυπομονείς κι εσύ για την ταινία του «Κάμπινγκ»;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending