fbpx

Αυτή είναι η δουλειά με ωφελήματα που σου δίνει μέχρι και 75% έκπτωση στα δίδακτρά σου!

Πώς θα σου φαινόταν να δουλεύεις σε έναν ευχάριστο χώρο εργασίας που σου προσφέρει -εκτός από εισόδημα- ασφάλεια και ευκαιρίες ανέλιξης; 

Σκέψου τώρα η δουλειά αυτή να σου προσφέρει επίσης την ευκαιρία να σπουδάσεις αυτό που ονειρεύεσαι… και μάλιστα με έκπτωση! Τέλειο ε;!

Ο Όμιλος Ζορπάς σου δίνει τη δυνατότητα να σπουδάσεις στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου με επιχορήγηση μέχρι και 75% στα δίδακτρα. Η Ελευθερία Μαρκουλή, που εργάζεται εδώ και 9 χρόνια στον Όμιλο, μας μιλάει για την απόφασή της να αξιοποιήσει αυτήν την ευκαιρία για να κάνει το μεταπτυχιακό της!

Δες όσα μας είπε & μάθε πώς μπορείς κι εσύ να σπουδάσεις με επιχορήγηση ενώ εργάζεσαι στον Όμιλο Ζορπάς:

– Γεια σου Ελευθερία, πες μας λίγα λόγια για εσένα!

Ονομάζομαι Ελευθερία Μαρκουλή και είμαι 32 χρονών. Έχω σπουδάσει Τεχνολογία Τροφίμων στο Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΤΕΠΑΚ) και εργάζομαι εδώ και 9 χρόνια στα καταστήματα του Ομίλου Ζορπάς.

Στον ελεύθερο μου χρόνο επιλέγω να αφιερώνω όσο το δυνατό περισσότερες ώρες στον γιο μου (ο οποίος είναι 1,5 ετών) και μαζί να κάνουμε πράγματα που μας γεμίζουν με πλούσιες εμπειρίες και όμορφες στιγμές!

– Πώς προέκυψε -μετά από τόσα χρόνια εργασίας- να ξεκινήσεις τις σπουδές σου στο πρόγραμμα MBA του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου;

Πιστεύω πως όταν θες κάτι πολύ, τότε ποτέ δεν είναι αργά να το κάνεις! Εργάζομαι εδώ και 9 χρόνια στο τμήμα πωλήσεων των Φούρνων Ζορπάς, αποκτώντας σημαντική εμπειρία στον τομέα.

Με το πέρασμα των χρόνων και έχοντας πάντοτε την απαραίτητη βοήθεια και στήριξη από τον Όμιλο, αποφάσισα να εμπλουτίσω αυτήν την πλούσια εμπειρία και να επιστρέψω στα… θρανία. Το MBA αποτελεί μία σημαντική ευκαιρία για εμένα, αφού πιστεύω ότι θα μου προσδώσει τα απαραίτητα εφόδια για επαγγελματική ανέλιξη!

Ο Όμιλος Ζορπάς σου δίνει τη δυνατότητα να σπουδάσεις στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου με επιχορήγηση μέχρι και 75% στα δίδακτρα!

– Πότε ξεκίνησες να εργάζεσαι στους Φούρνους Ζορπάς και για ποιους λόγους;

Πέρασα για πρώτη φορά το κατώφλι των Φούρνων Ζορπάς το 2013. Οι λόγοι βεβαίως, ήταν καθαρά βιοποριστικοί, αφού ήθελα να έχω τα δικά μου χρήματα.

Αρχικά, εργάστηκα ως Λειτουργός Εξυπηρέτησης Πελατών και έπειτα από ένα χρόνο, δηλαδή το 2014 έγινα Ανώτερη Λειτουργός Εξυπηρέτησης Πελατών. Το 2016 ανελίχθηκα στη θέση της Βοηθού Διευθύντριας, ενώ από το 2017 είμαι Διευθύντρια Καταστήματος.

– Ποια είναι τα τρέχοντα καθήκοντά σου;

Μέσα από τη θέση μου, είμαι αρμόδια για τη διαχείριση του προσωπικού και την ομαλή συνεργασία μεταξύ των μελών της ομάδας, καθώς επίσης, για τη διασφάλιση της άμεσης, ποιοτικής και άριστης εξυπηρέτησης των πελατών μας.

Επιπρόσθετα, καθημερινά οφείλουμε μαζί με την ομάδα μου να επιλύουμε τις οποιεσδήποτε προκλήσεις εμφανίζονται μπροστά μας, υλοποιώντας παράλληλα τους διαχρονικούς στόχους που θέτει ο Όμιλος!

– Τι είναι αυτό που σε κράτησε στον Όμιλο Ζορπάς τόσα χρόνια;

Ο Όμιλος Ζορπάς δεν είναι μία απλή επιχείρηση. Είναι οικογένεια, η οποία αναγνωρίζει τις ανάγκες των μελών της, πιστεύει στις δυνατότητές τους και στηρίζει κάθε προσπάθεια για ανέλιξή τους.

Προσωπικά, λάμβανα συνεχώς καθοδήγηση, με τους ανθρώπους του Ομίλου να μου δίνουν τη δυνατότητα να αποδείξω με τη δουλειά μου ότι μπορώ να πετύχω (ακόμη και να ξεπεράσω) τους στόχους μου!

Ο Όμιλος Ζορπάς σου δίνει τη δυνατότητα να σπουδάσεις στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου με επιχορήγηση μέχρι και 75% στα δίδακτρα!

– Πόσο εύκολο είναι να συνδυάσεις εργασία και σπουδές ταυτόχρονα;

Είναι όλα θέμα οργάνωσης. Με σωστό προγραμματισμό όλα μπορούν να γίνουν, φτάνει να γνωρίζουμε ποιος ακριβώς είναι ο στόχος μας.

– Αν είχες να δώσεις κάποια tips σε κάποιον που θέλει να εργάζεται και ταυτόχρονα σπουδάζει τι θα του έλεγες;

Να κάνεις αυτό που αγαπάς και τότε όλα είναι εφικτά! Αυτό όσον αφορά τον επαγγελματικό σου προσανατολισμό, όσο και τις σπουδές σου.

Ιδιαίτερα σημαντική είναι και η στήριξη από τους συναδέλφους, κάτι το οποίο εγώ νιώθω επί καθημερινής βάσεως. Με σωστό προγραμματισμό, λοιπόν, και συγκέντρωση προς τον στόχο μας, τα όνειρά μας μπορούν να γίνουν πραγματικότητα.


Ακολούθησε κι εσύ το παράδειγμα της Ελευθερίας και αξιοποίησε αυτό το πλεονέκτημα που σου προσφέρει ο Όμιλος Ζορπάς σπουδάζοντας στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο με μέχρι και 75% έκπτωση στα δίδακτρά σου! Κάνε τώρα την αίτησή σου για τις νέες θέσεις του Ομίλου Ζορπάς ΕΔΩ!

Ευχαριστούμε Ελευθερία για τον χρόνο σου και σου ευχόμαστε καλή αρχή στο μεταπτυχιακό σου! 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending