fbpx

Eπιστροφή στα έδρανα, παραμονή στην απόλαυση του νησιού της Αφροδίτης!

Εντάξει, έκλαψες μπροστά από τις 32 εργασίες που σε περίμεναν στο inbox με την επιστροφή σου στο πανεπιστήμιο, έβαλες το story με τη 55η Αυγούστου επειδή το καλοκαίρι δεν λέει να φύγει απ’ το νησί της Αφροδίτης, έστειλες και στο τυπάκι «μήπως να έβλεπες τα tan lines μου πριν ξεθωριάσουν; 😉😉» και έκανε 3 μέρες να το διαβάσει και σε σύγχυσε, αλλά δεν θέλουμε ηττοπάθειες. Συνεχίζουμε δυναμικά για περισσότερη απόλαυση και τον Σεπτέμβριο, γιατί σίγουρα έχεις πολλά Cover stories να γράψεις!

Όσο κάθεσαι στο αμφιθέατρο και σκέφτεσαι ότι ένα λιπαντικό θα ήταν ό,τι πρέπει για τα 32 tasks που έχεις κάθε μέρα, θέλουμε να οραματίζεσαι τι ωραία που θα περάσεις το βράδυ με το άτομο μες στα σεντόνια, στα πατώματα (ή στο αμάξι αν είστε 22 και δεν είστε κουρασμένοι απ’ τη ζωή και με προβλήματα μέσης… αιώνιοι φοιτητές millennials) και όπου αλλού θέλετε, έχοντας μαζί όση περισσότερη προστασία μπορείτε για περισσότερη απόλαυση!

Η Durex θα βάλει την προστασία σε ό,τι μέγεθος, χρώμα, γεύση, στυλ θες και θα συνεισφέρει στην απόλαυση με ραβδώσεις, κουκκίδες, με λιπαντικό, τζελ για μια αίσθηση έξαψης, δροσιάς και ζέστης μαζί, έτσι ώστε να δείτε τον ουρανό με τα άστρα μια ώρα αρχύτερα -ή το πάτωμα από πολύ κοντά τέλος πάντων.

H γκάμα της Durex με προφυλακτικά και λιπαντικά θα κάνει ό,τι περνάει απ’ το «χέρι» της για να μην μπει σε ρουτίνα η σεξουαλική σας ζωή, αλλά θα πρέπει να βάλετε κι εσείς τα χεράκια σας για να βγάλετε τα ματάκια σας, με την καλή έννοια πάντοτε και να διατηρήσετε τη σεξουαλική σας υγεία ακμαιότατη!

Καθώς θα γράφεις τη δική σου ιστορία, λοιπόν, στο μυθικό σεξ που συμβαίνει στο νησί του έρωτα, μην ξεχάσεις να απολαύσεις τα 3 Cover Stories που δημιούργησε η @durexcyprus (κάνε follow τώρα που μιλάμε) με περιστατικά που θα μπορούσαν να αποφευχθούν αν κάποιος έδινε λίγη περισσότερη σημασία στην προστασία για περισσότερη απόλαυση!

Απόλαυσε τα Cover Stories εδώ και βρες το Durex που σου ταιριάζει στο durex.gr!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending