fbpx

Starbucks Chilled Coffee: Δες τι σου προτείνουμε οπωσδήποτε να δοκιμάσεις στο UNiFEST22!

Υπάρχει κάτι πιο τέλειο από το να έρθει το UNiFEST στο πανεπιστήμιό σου; Φυσικά… Να έρθει το UNiFEST παρέα με τους ολοκαίνουριους καφέδες Starbucks Chilled Coffee, για να σε δροσίσουν!

Φέτος, λοιπόν, στο UNiFEST22 έχεις την ευκαιρία να δοκιμάσεις δωρεάν ολόκληρους έτοιμους παγωμένους καφέδες Starbucks, να παίξεις το παιχνίδι που ετοιμάσαμε για να ακονίσεις τη μνήμη σου και να διασκεδάσεις με άφθονη μουσική και χορό.

Το παιχνίδι μνήμης ‘Match2Game’ δεν αφήνει κανέναν παραπονούμενο, αφού δεν υπάρχει περίπτωση να φύγεις με άδεια χέρια… Οι φοιτητές του ΤΕΠΑΚ, του Πανεπιστημίου Κύπρου και του Πανεπιστημίου Λευκωσίας ξετρελάθηκαν με τα πλούσια δώρα και έτρεξαν στο περίπτερο των Starbucks για να δοκιμάσουν το challenge!

Το περίπτερο των Starbucks θα βρεθεί τις επόμενες μέρες και στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου, καθώς και στο UCLan Cyprus για να σου δώσει την ευκαιρία να κερδίσεις δώρα, όπως συλλεκτικά Starbucks keyrings, Starbucks μεταλλικά καλαμάκια, θήκες καφέ, παγωνιέρες και συλλεκτικά ποτήρια… Και φυσικά για να δοκιμάσεις κι εσύ τους νέους έτοιμους παγωμένους καφέδες Starbucks!

Μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε μια σειρά από αυθεντικές και γνωστές γεύσεις καφέ με άρωμα και γεύση που περιέχουν κανονικό γάλα (και όχι σκόνη γάλακτος), όπως: Caffe Latte, Caramel Macchiato, Cappuccino, Skinny Latte, Oat-Based, Almond Plant-Based.

Επίσης, θα έχεις την ευκαιρία να δοκιμάσεις τον νέο limited edition παγωμένο καφέ Flat White, σε εντυπωσιακό ποτηράκι (που έγινε μάλιστα η πρώτη επιλογή των φοιτητών στο UNiFEST22).

Είμαστε σίγουροι ότι θα λατρέψεις κι εσύ τους έτοιμους παγωμένους καφέδες Starbucks, που θα γίνουν η καλύτερη παρέα στην πρωινή διαδρομή για το μάθημα ή κατά το απογευματινό σου διάβασμα, αφού είναι ιδανικοί για μια γλυκιά, απολαυστική στιγμή.

Μπορείς να βρεις τα Starbucks Chilled Coffee στα ψυγεία των υπεραγορών, σε περίπτερα και φούρνους, σε όλη την Κύπρο! Για ‘σένα που θέλεις να πίνεις παγωμένο καφέ “on the go”! Επίλεξε ανάμεσα στα Chilled Cups, τα Frappuccino (γυάλινη φιάλη) και τα Tripleshot (σε τενεκεδάκι).

See you στο περίπτερο των Starbucks @UNiFEST22 για να δροσιστείς με τα Starbucks Chilled Coffee! 😉

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending