fbpx

5+1 ρομαντικοί προορισμοί για να ταξιδέψεις με το ταίρι σου φέτος τα Χριστούγεννα!

Μήπως θα ήθελες φέτος τα Χριστούγεννα να τα περάσεις λίγο διαφορετικά; Τι λες να πάρεις το ταίρι σου και να πάτε ένα ταξιδάκι σε κάποιον προορισμό στο εξωτερικό για να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα και τη ρουτίνα;

Εμείς σου βρήκαμε τους ιδανικότερους και πιο ρομαντικούς προορισμούς για να ταξιδέψεις με το ταίρι σου και -σίγουρα- οι στιγμές που πρόκειται να ζήσετε και τα πράγματα που θα δείτε θα σας μείνουν αξέχαστα!

Δες πιο κάτω ποιοι είναι οι πιο ρομαντικοί προορισμοί για να ταξιδέψεις με το ταίρι σου τα Χριστούγεννα:

1
Παρίσι – Γαλλία

grecos.gr

Τις ημέρες των Χριστουγέννων… η πόλη του Φωτός θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι ένας από τους ιδανικότερους προορισμούς για να ταξιδέψεις, αφού επικρατεί μια μοναδική  ατμόσφαιρα!

Οι δρόμοι στο Παρίσι, τα πολυκαταστήματα είναι στολισμένα με χιλιάδες λαμπάκια και τα ωραιότερα μνημεία του Παρισιού φωτίζονται κατά τη διάρκεια των γιορτών. Ενώ θα μπεις σίγουρα σε Xmas mood με τα υπαίθρια παγοδρόμια και τα όμορφα στολισμένα μνημεία της πόλης, όπως το Λούβρο και ο Πύργος του Άιφελ!

2
Λονδίνο – Αγγλία

iTravelling.gr

Τα Χριστούγεννα στο Λονδίνο θα βρεις παραδοσιακές αγορές για να κάνεις τα ψώνια σου και θα έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις χριστουγεννιάτικες παραστάσεις. Ακόμη μην διστάσεις να ανέβεις στο London Eye, για να δεις την υπέροχη (στολισμένη) θέα!

Υ.Γ.: Μην ξεχάσεις να επισκεφθείς το εμπορικό κέντρο Harrods, εάν θέλεις να απολαύσεις μία υπέροχη διακόσμηση που -αναπόφευκτα- θα σε βάλει σε χριστουγεννιάτικη διάθεση!

3
Ζυρίχη – Ελβετία

Travelstyle.gr

Αν λατρεύεις τις σοκολάτες, τότε η Ζυρίχη είναι ένας εκπληκτικός προορισμός για να ταξιδέψεις τα Χριστούγεννα!

Φυσικά, εκτός από τις σοκολάτες υπάρχουν και άλλοι λόγοι… αφού μπορείς να θαυμάσεις τις χριστουγεννιάτικες αγορές της πόλης, να κάνεις τα ψώνια σου και τις ρομαντικές σου βόλτες.

4
Το χωριό του Άγιου Βασίλη

Flash.gr

Αν φέτος θέλεις να ζήσεις μια μοναδική εμπειρία με το ταίρι σου, τότε το Χωριό του Άγιου Βασίλη που βρίσκεται στη Φινλανδία είναι ο ιδανικότερος προορισμό!

Το χιονισμένο τοπίο και η γιορτινή διάθεση θα σου δώσουν την αίσθηση ότι βρίσκεσαι σε παραμύθι! Στο χωριό μπορείς να περπατήσεις στα χιονισμένα δάση, αλλά και να πας βόλτα με το έλκηθρο και να παρατηρήσεις τα ξωτικά του να προετοιμάζουν τα παιχνίδια. Κι αν ήσουν φρόνιμο “παιδάκι” -ίσως- συναντήσεις και τον Άγιο Βασίλη! 😉

5
Valkenburg – Ολλανδία

IamExpat.nl

Ένας από τους καλύτερους χριστουγεννιάτικους προορισμούς στον κόσμο είναι το Valkenburg στην Ολλανδία! Είναι ιδιαίτερα γνωστός για την παλαιότερη και μεγαλύτερη υπόγεια χριστουγεννιάτικη αγορά στην Ευρώπη. WOW!

Η αγορά λειτουργεί σ’ ένα σπηλαιώδη λαβύρινθο με πολλαπλά περάσματα που βρίσκονται κάτω από την πόλη και -σίγουρα- αξίζει να την επισκεφθείς!

6
Νέα Υόρκη – ΗΠΑ

CNN.gr

Ένα ταξίδι όνειρο… στη Νέα Υόρκη! Γιατί να μην το συνδυάσεις με την πιο όμορφη γιορτή του χρόνου; Η πόλη που ποτέ δεν κοιμάται είναι απλώς μαγική τα Χριστούγεννα.

Η εμπειρία που θα ζήσεις -σίγουρα- θα σου μείνει αξέχαστη, αφού θα νιώθεις ότι παίζεις σε χριστουγεννιάτικη ταινία μαζί με τ@ αγαπημέν@ σου!

Γράψε μας σε σχόλιο σε ποιον προορισμό θα περάσεις τα φετινά Χριστούγεννα! 😉

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending