fbpx

5 λόγοι για να μην χάσεις το μεγαλύτερο φοιτητικό street party της πόλης!

Φοιτητική ζωή και parties πάνε πακέτο! Γιατί φοιτητική ζωή χωρίς διασκέδαση «δεν λέει»… Συμφωνείς; Μετά το tour του UNiFEST σε όλα τα πανεπιστήμια της Κύπρου, λοιπόν, το Νο.1 φοιτητικό φεστιβάλ μετατρέπεται… σε ένα μεγάλο STREET PARTY στην πρωτεύουσα!

Αν θέλεις να παρτάρεις κι εσύ με την παρέα σου και ταυτόχρονα να γνωρίσεις κι άλλους φοιτητές από το uni σου (κι όχι μόνο), απολαμβάνοντας μουσική και street food, δεν έχεις παρά να έρθεις στο μεγαλύτερο φοιτητικό street party της Λευκωσίας!

Το “UNiFEST22 Street Party” by StudentLife & Misfit Union, σε περιμένει την Τετάρτη 26 Οκτωβρίου από τις 18:00 μέχρι αργά το βράδυ, στη Βιομηχανική Περιοχή Έγκωμης. Εσύ θα λείπεις;

Μάθε περισσότερα & δες τους λόγους που δεν πρέπει να χάσεις το “UNiFEST22 STREET PARTY!”:

1
Οι DJs και ο MixFM θα σε ξεσηκώσουν

Η μουσική και ο χορός δεν θα μπορούσαν να λείπουν από ένα φοιτητικό street party! O MixFM θα εκπέμπει ζωντανά μέσω Live Link, από τις 5 μέχρι τις 7 το απόγευμα, με την Έλενα Ολυμπίου και τον Στέλιο Παναγόπουλο.

Στη συνέχεια οι DJ MR CAUSE και DJ GROUT θα ανεβάσουν ρυθμούς παίζοντας RnB, Hip Hop, House και Mainstream μουσική!

2
Street food για να σου τρέχουν τα σάλια

Το “UNiFEST22 Street Party” παρουσιάζει το αγαπημένο μας Foody… γι’ αυτό και το φαγητό είναι άλλο ένα βασικό στοιχείο που δεν πρόκειται να λείπει από το street party μας. Εξάλλου, όπως λέει κι ο σοφός λαός «νηστικό αρκούδι δεν χορεύει».

MU Kitchen, Bolls και FlipStreet Burgers θα φροντίσουν να μην μείνει κανένας πεινασμένος. Κι αυτό είναι κάτι που σίγουρα μπορούμε να εγγυηθούμε! #δοκιμασμένα_πράματα

3
Beers & cocktails σε φοιτητικές τιμές 

Όπως το φαγητό, έτσι και το ποτό θα ρέει άφθονο στο “UNiFEST22 Street Party”! Εκεί θα μπορείς να απολαύσεις -ίσως- την καλύτερη μπίρα στον κόσμο, καθώς και διάφορα cocktails φυσικά σε φοιτητικές τιμές!

4
Makeup looks by MAC Cosmetics

Freepik.com

Και έτσι για να μπεις πιο πολύ σε festival vibes, η MAC Cosmetics θα είναι στην παρέα μας για να σου κάνει vibrant makeup looks, φυσικά με τα super προϊόντα της. Γι’ αυτό φρόντισε να έρθεις από νωρίς ώστε να σε ετοιμάσουν και να σε περιποιηθούν.

5
Ευκαιρία για νέες γνωριμίες, φιλίες και φλερτ

Ε και μιας και θα βάλεις τα καλά σου, θα βαφτείς και θα φτιαχτείς στην τρίχα για να έρθεις να διασκεδάσουμε παρέα… Κρίμα δεν είναι να μην εκμεταλλευτείς την ευκαιρία για νέες γνωριμίες (κι ό,τι ήθελε προκύψει);

Φοιτητές από όλα τα πανεπιστήμια της Λευκωσίας (κι όχι μόνο, αφού θα έρθουν κι από άλλες πόλεις μόνο και μόνο για να παρτάρουμε μαζί) θα μαζευτούν στη Βιομηχανική Περιοχή Έγκωμης για να κάνουν νέες φιλίες… και φλερτ! 😉


➡️ Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2022, από τις 6 το απόγευμα μέχρι αργά το βράδυ
➡️ Οδός Μιχαήλ Γιωργαλλά, Βιομηχανική Περιοχή Έγκωμης (click for map)

Διοργανωτές: StudentLife, Misfit Union
Παρουσιάζει: Foody
Χορηγοί: Red Bull, Carlsberg, Cablenet
Υποστηρικτής: Οργανισμός Νεολαίας Κύπρου
Powered by: MixFM
Συμμετέχει: Καραϊσκάκειο Ίδρυμα

UNiFEST Street Party! Δεν θέλει να λείπει κανένας φοιτητής! Εσύ;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending