fbpx

GNTM 5: Η Σοφία Χατζηπαντελή επιστρέφει και ανυπομονούμε για νέες viral ατάκες! (video)

Η Σοφία Χατζηπαντελή αγαπήθηκε από το κοινό του GNTM, όμως, δυστυχώς δεν έκατσε για πολύ στο παιχνίδι. Σίγουρα θα σου άρεσαν κι εσένα κάποιες από τις ατάκες της που έγιναν viral και ίσως να σου έλειψαν κιόλας τα σπαστά κυπριακά της!

Πλέον είναι επίσημο, αφού οι κάμερες την τσάκωσαν σε αεροδρόμιο της Αθήνας και το αποκάλυψε και η ίδια. Η αγαπημένη Κύπρια κριτής επιστρέφει στο GNTM κι εμείς ανυπομονούμε, αφού το reality θα αποκτήσει ξανά ενδιαφέρον!

Δες πιο κάτω περισσότερες λεπτομέρειες:

Η Σοφία Χατζηπαντελή έχει γυρίσει ήδη κάποια επεισόδια και πρόκειται να τη δούμε σύντομα στη θέση του κριτή, όπου θα έχει γνώμη για τη διαδικασία αποχώρησης των κοριτσιών!

Ωστόσο, ο ρόλος της δεν σταματά εκεί, αφού θα βρίσκεται και στις τελικές φωτογραφίσεις των κοριτσιών… και όχι μόνο θα βρίσκεται εκεί για να τους δίνει tips, αλλά θα φωτογραφηθούν και μαζί. Αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο photoshoot θα έχει αέρα εξωτερικού.

Αναμένεται να δούμε την επιστροφή της στο GNTM τον Δεκέμβριο και οι εμφανίσεις της θα είναι κοντά η μια στην άλλη. Ανυπομονούμεεεεε!

Μάλιστα, αυτές τις μέρες την τσάκωσαν στην Αθήνα, όπου επέστρεψε για τις ανάγκες των γυρισμάτων και η ίδια μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Breakfast@Star”, αποκαλύπτοντας ποιο μοντέλο θα ήθελε να κερδίσει!

«Είμαι πολύ χαρούμενη που είμαι πίσω στην Αθήνα… Αγάπησα τις κοπέλες και θέλω να κάνουν καλά πράγματα στη ζωή τους… Εγώ πάντα παίζω τον ρόλο της Σοφίας. Μπορεί να είμαι το μοντέλο Σοφία ή άσχημη Σοφία ή η κριτής. Αυτή τη φορά θέλω να βοηθήσω τα κορίτσια του GNTM, δεν θέλω να τις κάνω challenge. Στον τελικό obviously θέλω τη Μαρίτα, επειδή είναι η κυπραιούλα μου… Πιστεύω, όμως, ότι όλες θα είναι κερδισμένες μόλις βγουν από το σπίτι», ανέφερε συγκεκριμένα.

Γράψε μας σε σχόλιο αν χαίρεσαι κι εσύ που θα γυρίσει η Σοφία Χατζηπαντελή στο GNTM 5!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending