fbpx

Έρχεται το 18o Boyz Stuff Show – Μαζί η 13η Έκθεση Κλασικού & Σπορ Αυτοκινήτου και η 3η Έκθεση Μοτοσικλέτας!

Η μοναδική έκθεση που έχει καταστεί θεσμός για τους λάτρεις της αυτοκίνησης και του motorsport, επιστρέφει δυναμικά και φέτος στους χώρους της κρατικής έκθεσης στην Λευκωσία, το Σαββατοκύριακο 19 και 20 Νοεμβρίου 2022, για να δώσει παλμό και ζωντάνια όπως κάθε φορά που διοργανώνεται!

Καταρρίπτοντας κάθε φορά όλα τα δικά της προηγούμενα ρεκόρ και αυτή τη χρονιά καλύπτει μια έκταση χώρου πέραν των 13000m2!

Εντυπωσιακά αυτοκίνητα, μοναδικά supercars, rally, drift, dragster, ανάβασης και time attack, clubs αυτοκινήτων πολλών brands, οχήματα 4Χ4, νέα μοντέλα, ηχοσυστήματα πολλών decibel και αυτοκίνητα που δεν βλέπουμε καθημερινά στους δρόμους, σε συνδυασμό με την νεανική ζωντάνια, τον έντονο ρυθμό και την διασκέδαση συντελούν στο να έχουμε και φέτος ένα καταπληκτικό θέαμα!

Στην έκθεση συμμετέχουν εταιρείες με προϊόντα βελτίωσης, αξεσουάρ αυτοκινήτου, valeting, ελαστικών, λιπαντικών, καθώς και μεγάλες εταιρείες εξαρτημάτων, εργαλείων και ανταλλακτικών. Φετινή προσθήκη είναι οι εταιρείες με προϊόντα όπως ηλεκτρονικά τσιγάρα, ηλεκτρικές συσκευές και gadgets. Θα διεξαχθούν σεμινάρια ασφαλούς οδήγησης και θα γίνουν παρουσιάσεις προϊόντων.  Δεν θα λείψουν οι διαγωνισμοί, το gaming, πολλά άλλα happenings και φυσικά  το  street food μας με πολλές γευστικές  επιλογές και υπέροχα cocktails!

  • Παράλληλα διοργανώνεται  και η 3η Έκθεση Μοτοσικλέτας (3rd Moto Expo Cyprus) με την συμμετοχή πολλών αντιπροσώπων μοτοσικλέτας, σκούτερ και εξοπλισμού!
  • Οι λάτρεις του κλασικού θα απολαύσουν για 13η χρονιά την μεγαλύτερη έκθεση που διοργανώνεται στην Κύπρο, με συλλεκτικά κλασικά αυτοκίνητα που άφησαν εποχή σε ένα περιβάλλον με vintage μουσική και happenings.

Χορηγοί: MegaBet Plus και Naga Pay

Υποστηρικτές: EΚΟ Κύπρου, Red Bull, Carlsberg

Χορηγοί επικοινωνίας: Digital Tree, Mix FM, car.com.cy

Ημερομηνίες και ώρες λειτουργίας: Σάββατο και Κυριακή 19 & 20 Νοεμβρίου, από τις 10πμ μέχρι τις 10μμ

Χώρος: Κρατική Έκθεση-Λευκωσία, Halls 6, 5, 7, 4, 3, A & B

Πληροφορίες: Τ. 22460580 | Email: a.kythreotou@stsevents.com.cy

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending