fbpx

Το ΤΕΠΑΚ εκφράζει τη θλίψη του για τον θάνατο του Αρχιεπισκόπου Χρυσοστόμου Β’

Το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΤΕΠΑΚ) εκφράζει τη βαθιά θλίψη του για τον θάνατο του Προκαθημένου της Εκκλησίας της Κύπρου, Αρχιεπίσκοπου Χρυσοστόμου Β’.

Οι Πρυτανικές Αρχές, το Συμβούλιο και η κοινότητα του Πανεπιστημίου εκφράζουν τα θερμά και ειλικρινή τους συλλυπητήρια προς την οικογένεια και τους οικείους τού μακαριστού Αρχιεπισκόπου Χρυσοστόμου.

Σε μήνυμά του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, ο Πρύτανης του ΤΕΠΑΚ, Καθηγητής Παναγιώτης Ζαφείρης, εξήρε τον σημαντικό ρόλο που διαδραμάτισε ο Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος για την ανέγερση των φοιτητικών εστιών «ΑPOLLONIA» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κύπρου στη Λεμεσό, με απώτερο στόχο την αντιμετώπιση του προβλήματος στέγασης των φοιτητών και φοιτητριών του ΤΕΠΑΚ.

“Θα θυμόμαστε πάντοτε το έργο και τη σπουδαία προσφορά του Αρχιεπισκόπου στην παιδεία και τη φοιτητική μας κοινότητα. Η φροντίδα, η αγάπη και η προσωπική του εμπλοκή ήταν καθοριστικές για τους/τις φοιτητές/τριες του Πανεπιστημίου μας.  Η πρωτοβουλία της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κύπρου, με την προσωπική εμπλοκή και φροντίδα του Αρχιεπισκόπου, για την ανάπτυξη ενός κτιρίου φοιτητικών εστιών, ήταν καθοριστικής σημασίας για την αντιμετώπιση του προβλήματος εξεύρεσης ποιοτικής φοιτητικής στέγης σε προσιτό κόστος στη Λεμεσό”, έγραψε ο Πρύτανης του ΤΕΠΑΚ.

Οι σημαίες του Πανεπιστημίου θα κυματίζουν μεσίστιες μέχρι τη μέρα της κηδείας του, εις ένδειξη πένθους.

Αιωνία του η μνήμη.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending