fbpx

Βάλε την τεχνολογία στη ζωή σου – 3ήμερο διαδραστικό εργαστήρι στο πλαίσιο του Erasmus+!

Το 2023 έχει ανακηρυχθεί ως Ευρωπαϊκό Έτος Δεξιοτήτων, για να τονίσει τη σημασία της ανάπτυξης δεξιοτήτων στους νέους.

Για τον λόγο αυτό, ο Οργανισμός Νεολαίας Κύπρου (Ο.ΝΕ.Κ.), στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Erasmus+, διοργανώνει τριήμερο διαδραστικό, εκπαιδευτικό εργαστήρι, με θέμα «Digital Youth Work and STEAM», από την 1η – 3η Δεκεμβρίου 2022.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους, γύρω από ψηφιακά εργαλεία που θα μπορούν να αξιοποιήσουν στην καθημερινή τους εργασία με τη νεολαία, να θέσουν σε πρακτική εφαρμογή συναφή εργαλεία, να ανταλλάξουν καλές πρακτικές, να δικτυωθούν και να αναπτύξουν μεταξύ τους συνεργασίες, με στόχο την υλοποίηση μελλοντικών δράσεων, στο πλαίσιο των Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Erasmus+ και Ευρωπαϊκό Σώμα Αλληλεγγύης.

Επιπρόσθετα, αν συμμετέχουν σε κάποια οργάνωση, θα μπορούν να βελτιώσουν την ποιότητα των προσφερόμενων υπηρεσιών της οργάνωσής τους, ενώ παράλληλα να ενισχύσουν την αυτοπεποίθηση των ατόμων στη χρήση τεχνολογίας για την εργασία, τη μάθηση, αλλά και στην καθημερινή τους ζωή.

Το τριήμερο πρόγραμμα περιλαμβάνει διαδραστικά εργαστήρια, συζήτηση με άτομα-πρότυπα στον χώρο των STEAM, παρουσίαση του Girls in STEAM Academy, καθώς και ενημέρωση για τις ευκαιρίες χρηματοδότησης που προσφέρονται, μέσα από τα Ευρωπαϊκά Προγράμματα Erasmus+ και Ευρωπαϊκό Σώμα Αλληλεγγύης.

Όσες και όσοι δηλώσουν συμμετοχή θα διαμείνουν σε ξενοδοχείο, ενώ τα έξοδα διαμονής και διατροφής θα καλυφθούν από τον Ο.ΝΕ.Κ.

Δήλωσε τη δική σου συμμετοχή ΕΔΩ μέχρι 20 Νοεμβρίου 2022 και έλα μαζί μας, για να ενισχύσεις τις ψηφιακές σου δεξιότητες και την αυτοπεποίθησή σου στη χρήση της τεχνολογίας, σε κάθε πτυχή της ζωής σου.

Για διευκρινήσεις, μπορείτε να επικοινωνείτε με τη Λειτουργό Νεολαίας, κ. Στέλλα Ρούσου στο τηλ. 22402691 ή μέσω email srousou@onek.org.cy.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending