fbpx

«Πρωτοβουλίες Νέων»: Το νέο λογισμικό που διευκολύνει διαδικασίες χρηματοδότησης!

Σε νέα εποχή περνούν οι «Πρωτοβουλίες Νέων», το χρηματοδοτικό Πρόγραμμα του Οργανισμού Νεολαίας Κύπρου, με την εφαρμογή και λειτουργία νέου λογισμικού, το οποίο θα παρουσιαστεί στις 24 Νοεμβρίου.

Μετά την πιο πάνω ημερομηνία και χάρη στο νέο, εξειδικευμένο λογισμικό, οι αιτήσεις θα μπορούν να υποβάλλονται ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα του Οργανισμού Νεολαίας Κύπρου https://onek.org.cy/, γεγονός που απλοποιεί τις διαδικασίες διευκολύνοντας τον ενδιαφερόμενο, περιορίζει σε μεγάλο βαθμό τη γραφειοκρατία και συνάμα συμβάλλει στη γενικότερη εμπέδωση και καλλιέργεια περιβαλλοντικής συνείδησης, με την ουσιαστική μείωση χρήσης χαρτιού.

Το Πρόγραμμα «Πρωτοβουλίες Νέων», αφορά σε επιχορηγήσεις δραστηριοτήτων που υλοποιούνται από νέους και οργανωμένα σύνολα εντός της Κυπριακής Δημοκρατίας, όπως έκδοση βιβλίων, διοργάνωση συνεδρίων, πολιτιστικές δραστηριότητες, κοινωνικές και περιβαλλοντικές δράσεις, εκπαιδευτικά ταξίδια στο εξωτερικό κ.α. Παρέχει, ουσιαστικά, κίνητρα στους νέους για κινητικότητα και ενεργό συμμετοχή στα πολιτιστικά, αθλητικά, πολιτικά και κοινωνικά δρώμενα του νησιού. Στόχος του Προγράμματος είναι η ενθάρρυνση της χρήσης της μεθόδου της άτυπης, μη τυπικής μάθησης, καθώς και η συμβολή στη δημιουργία ενεργών πολιτών μέσω του εθελοντισμού.

Το νέο λογισμικό θα παρουσιαστεί στις 24 Νοεμβρίου, ημέρα Πέμπτη, στις 17:30 στη Δημοσιογραφική Εστία στη Λευκωσία, όπου και θα επεξηγηθεί η χρήση του και η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για λήψη επιχορήγησης στο πλαίσιο του Προγράμματος.

Όσοι ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν την εκπαίδευση, είτε από κοντά, είτε διαδικτυακά, να πληροφορηθούν τις δραστηριότητες που καλύπτει το Πρόγραμμα και να μάθουν πώς μπορούν να αξιοποιήσουν αυτά που προσφέρει για να υλοποιήσουν τη δική τους ιδέα, θα πρέπει να δηλώσουν έγκαιρα τη συμμετοχή τους εδώ.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending