fbpx

Εκπαιδευτικά Εργαστήρια για Νέους “Accelerate YouthSelf”, με στόχο την προετοιμασία για τις προκλήσεις της αγοράς εργασίας!

Με το Εργαστήρι στον Αγρό, στις 12-13 Νοεμβρίου 2022, ολοκληρώθηκε η σειρά των Εκπαιδευτικών Εργαστηρίων για Νέους, με τίτλο “Accelerate YouthSelf”, τα οποία σημείωσαν μεγάλη επιτυχία.  Το πρώτο Εργαστήρι είχε πραγματοποιηθεί μεταξύ 22 και 23 Οκτωβρίου, στη Λάρνακα.

Τα Εργαστήρια διοργανώθηκαν στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Έτους Νεολαίας από το Γραφείο Επιτρόπου του Πολίτη, το ΙΔΕΠ Διά Βίου Μάθησης και τον Κυπριακό Οργανισμό Κέντρων Νεότητας (ΚΟΚΕΝ).

Μέσα από τα Εργαστήρια, οι συμμετέχοντες προετοιμάστηκαν για την αντιμετώπιση των προκλήσεων και των απαιτήσεων της κυπριακής αγοράς εργασίας, καλλιεργώντας τις δεξιότητες που είναι χρήσιμες για την αναζήτηση, εξεύρεση, αλλά́ και διατήρηση της επιθυμητής εργασίας.  Επίσης, μέσω βιωματικών μεθόδων, δόθηκε η ευκαιρία στους νέους να ενδυναμώσουν την ανθεκτικότητά τους, τόσο στον εργασιακό́ χώρο, όσο και στην προσωπική́ τους ζωή.

Στη διάρκεια των Εργαστηρίων αναπτύχθηκαν, με τη βοήθεια έμπειρων εισηγητών, καταξιωμένων επαγγελματιών και υψηλόβαθμων στελεχών του τομέα ανθρώπινου δυναμικού, θέματα όπως η βελτίωση ή αλλαγή στην υφιστάμενη καριέρα, η εκκίνηση και η βέλτιστη αξιοποίηση των ευκαιριών εργασίας, καθώς και η έναρξη και ανάπτυξη μιας επιχειρηματικής δραστηριότητας.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending