fbpx

Λατρεύεις κι εσύ τις χριστουγεννιάτικες διαφημίσεις; Δες όσες ξεχωρίσαμε για το 2022!

Απομένουν μόνο λίγες ημέρες μέχρι τα Χριστούγεννα και πολλά brands έχουν ξεκινήσει τις χριστουγεννιάτικες διαφημίσεις τους, έτσι ώστε να σε βάλουν στο απόλυτο Christmas mood!

Έτσι κι εμείς, για άλλη μια χρονιά, σου βρήκαμε τις top, τις πιο συγκινητικές, τις πιο διασκεδαστικές, με όμορφα μηνύματα χριστουγεννιάτικες διαφημίσεις που ξεχωρίσαμε (την κάθε μια για διαφορετικό λόγο) για το 2022!

Δες πιο κάτω τις διαφημίσεις που σου μαζέψαμε:

1
The List – McDonald’s UK

Ο στόχος της καμπάνιας των Mc Donald’s είναι να σε υπενθυμίσουν σε ‘σένα και στους αγαπημένους σου να αφιερώσετε λίγο χρόνο για να γράψετε μια λίστα με όλα όσα θέλετε να κάνετε μαζί αυτές τις γιορτές… ακριβώς όπως κάνει το αγοράκι στη διαφήμιση, που ονομάζεται Alfie.

2
Joy is made – Amazon

Η χριστουγεννιάτικη διαφήμιση της Amazon για το 2022 είναι μια συγκινητική ιστορία που δείχνει έναν στοργικό πατέρα που εμπνέεται να δημιουργήσει μια πολύ ιδιαίτερη εμπειρία για τη μικρή του κόρη… αποδεικνύοντας ότι η χαρά είναι κάτι που φτιάχνουμε εμείς!

Έτσι, φέτος τα Χριστούγεννα προσπάθησε κι εσύ να ζήσεις χαρούμενες και ευτυχισμένες στιγμές (με όσα και ό,τι έχεις) δίπλα στους ανθρώπους που αγαπάς!

3
The Story of Lidl Bear – Lidl

Μια οικογένεια ψωνίζει σε ένα κατάστημα Lidl, όταν οι άνθρωποι αρχίζουν να φωτογραφίζουν το αρκουδάκι του κοριτσιού και να το δημοσιεύουν στα social media. Έτσι, το αρκουδάκι έγινε σταρ και η ξαφνική διασημότητα τα αλλάζει όλα

Όμως η αγάπη του μικρού κοριτσιού υπάρχει ακόμα, γι’ αυτό και το αναζητεί και την ημέρα των Χριστουγέννων, μία μέρα που συνδέεται με τα θαύματα, το αρκουδάκι επιστρέφει σπίτι γεμίζοντας χαρά την οικογένεια.

Η διαφήμιση αυτή ξεχωρίζει, αφού στέλνει το μήνυμα ότι πρέπει να κρατάς κοντά σου τα άτομα που έχουν πραγματικά σημασία και να μην τα αφήνεις να φύγουν. Ειδικά την περίοδο των γιορτών να είσαι με τους ανθρώπους που αγαπάς και να μοιράζεσαι μαζί τους νόστιμο φαγητό!

4
Brave Face – Shelter

Αυτή συγκινητική διαφήμιση δείχνει την έλλειψη στέγης από την οπτική γωνία ενός παιδιού… Και αποκαλύπτει ένα λυπηρό γεγονός, ότι 119.500 παιδιά θα μείνουν χωρίς σπίτι αυτόν τον χειμώνα.

Γι’ αυτό μην ξεχνάς να βοηθήσεις όσους έχουν ανάγκη και όχι μόνο τα Χριστούγεννα, αλλά πάντοτε… γιατί κανένα παιδί δεν πρέπει να αναγκάζεται να φοράει τη μάσκα του “δυνατού”!

5
Christmas with Cat and Dog – The Binge

Η συγκεκριμένη διαφήμιση αφηγείται την ιστορία μιας γάτας και ενός σκύλου που περνούν μαζί τα Χριστούγεννα στο σπίτι, ενώ λείπουν οι ιδιοκτήτες τους.

Καθώς το χιόνι πέφτει έξω, άναψαν το τζάκι τους, στόλισαν το δέντρο τους, απολαμβάνουν το γάλα και τα μπισκότα (που προορίζονταν για τον Άγιο Βασίλη), ενώ γεμίζουν τις κάλτσες τους και κοιμούνται αγκαλιά… Το Binge στέλνει το μήνυμα ότι δεν υπάρχει κανένας ανταγωνισμός μεταξύ γάτας και σκύλου, αλλά μια δυνατή φιλία!

6
Feast of Football – Aldi

Το να γεγονός ότι φέτος το Παγκόσμιο Κύπελλο συμπίπτει με την περίοδο των γιορτών, είναι ένα αίνιγμα για τους επαγγελματίες του marketing… Έτσι το Aldi αποφάσισε να κάνει ένα spot που θα συνδυάσει και τα δύο!

Ο Kevin το καρότο και η οικογένειά του, λοιπόν, βρίσκονται στον χώρο αναχωρήσεων του αεροδρομίου για το χριστουγεννιάτικο ταξίδι τους στο Παρίσι (όπως και στη γνωστή ταινία). Ο Κέβιν διαβάζει εφημερίδα και αφού διαφωνεί με τη διεξαγωγή του World Cup τον Δεκέμβρη, την τσαλακώνει και την πετάει, όμως, τότε εμφανίζονται κάποιοι γνώριμοι ποδοσφαιρικοί χαρακτήρες…

7
Meet Fred – Age UK

Η διαφήμιση του Age UK δείχνει τη σχέση του Φρεντ και της συζύγου, που και καθώς περνούν τα χρόνια, το ζευγάρι φαίνεται να κάθεται με αγάπη δίπλα – δίπλα και να παρακολουθεί ποδόσφαιρο… μέχρι που ο Φρεντ απομένει μόνος.

Μην ξεχνάς ότι τα Χριστούγεννα και γενικότερα οι γιορτές είναι συχνά μια από τις πιο δύσκολες περιόδους του χρόνου για όσους νιώθουν μοναξιά

8
The Beginner – John Lewis & Partners

Αυτή η διαφήμιση μας φέρνει λίγο πιο κοντά στην πραγματικότητα, αφού εστιάζει στο συναίσθημα. Ακολουθώντας την ιστορία ενός μεσήλικα που παλεύει κωμικά να καταφέρει να κάνει skateboard. Βλέπουμε μέσα από τα αποφασιστικά μάτια του πολλές αποτυχημένες προσπάθειες και ατυχήματα, όμως δεν τα βάζει κάτω… αφού έχει κίνητρο! Το οποίο μαθαίνουμε στην τελευταία σκηνή.

Μια κοινωνική λειτουργός στέκεται με την Ellie, μια νεαρή έφηβη που περιμένει με αγωνία να μπει στο νέο σπίτι της ανάδοχης οικογένειας… με το skateboard της στο χέρι. Έτσι, καταλαμβαίνουμε γιατί ο άντρας προσπαθούσε τοοόσο. Ήθελε να βρει έναν τρόπο να συνδεθεί με την Ellie καθώς την καλωσορίζουν στο σπίτι της οικογένειάς τους.

Γράψε μας σε σχόλιο ποια Χριστουγεννιάτικη διαφήμιση σου άρεσε περισσότερο και γιατί!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending