fbpx

Με Cyta Rewards και My Cyta app για τους πελάτες της – Η Cyta ανταποδίδει την αφοσίωση και την εμπιστοσύνη τους!

Η Cyta παρουσίασε το σχέδιο επιβράβευσης Cyta Rewards και το My Cyta Αpp, μια νέα εφαρμογή για Android και iOS. Η παρουσίαση πραγματοποιήθηκε στις 9 Δεκεμβρίου, στη Λευκωσία, σε μια εορταστική εκδήλωση με συνεργάτες του Οργανισμού και εκπροσώπους των ΜΜΕ.

Μέσω του Cyta Rewards, η Cyta επιβραβεύει τους πελάτες της με δώρα, αποκλειστικά προνόμια και με συμμετοχές σε μεγάλες κληρώσεις. Στην πρώτη μεγάλη κλήρωση με τις συμμετοχές Δεκεμβρίου-Ιανουαρίου, τρεις τυχεροί θα κερδίσουν μοναδικές ταξιδιωτικές εμπειρίες: σκι με το Club Med στις Γαλλικές Άλπεις για τέσσερα άτομα, συναυλία Harry Styles στο Λονδίνο για δύο άτομα, Formula 1 στο Silverstone για 2 άτομα.

Για να συμμετέχουν στο Cyta Rewards, οι πελάτες χρειάζεται να κατεβάσουν το My Cyta app στα κινητά τους, ένα εύχρηστο κανάλι εξατομικευμένης εξυπηρέτησης που θα εξελίσσεται διαρκώς ανταποκρινόμενο στις ανάγκες των πελατών για απλότητα, ταχύτητα, ευελιξία και ασφάλεια. Μέσω του, οι πελάτες της Cyta θα μπορούν να διαχειρίζονται και να παρακολουθούν εύκολα τη χρήση των υπηρεσιών τους, να πληρώνουν τους λογαριασμούς τους και να έχουν στα χέρια τους όλα όσα χρειάζονται για την επικοινωνία τους. Μπαίνοντας στην ενότητα Cyta Rewards, οι πελάτες εξασφαλίζουν αυτόματα προσφορές-έκπληξη.

Ο CEO της Cyta κ Αντρέας Νεοκλέους, σημείωσε ότι «Η υπόσχεσή μας προς τους πελάτες μας είναι πως πάντα θα σχεδιάζουμε τεχνολογία που ενισχύει τον φυσικό κόσμο και ενδυναμώνει τις ανθρώπινες σχέσεις. Για αυτό ετοιμάσαμε το My Cyta App που προσφέρει στους πελάτες μας ξέγνοιαστη διαχείριση των υπηρεσιών τους και έλεγχο της επικοινωνίας τους. Με το Cyta Rewards τους ευχαριστούμε από καρδιάς για την αφοσίωσή τους και ανταποδίδουμε με ανεπανάληπτες εμπειρίες και δώρα».

Μπορείτε να βρείτε το My Cyta App στο Apple Store (Apple.com/MyCytaApp) και στο Google Play Store (play.google.com/MyCytaApp).

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα www.cyta.com.cy

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
0FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending