fbpx

Γνωστές vegetarian και vegan influencers πιάστηκαν να… τρώνε κρέας!

Η Cat Von K και η Ολίβια Κωνσταντινίδη δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις, τουλάχιστον όχι στους χιλιάδες followers αυτών των δύο δημοφιλών και απόλυτα επιδραστικών influencers.

Τι έπαθαν όμως και ξαφνικά άρχισαν να καταβροχθίζουν ζουμερά burgers, λαχταριστά κεφτεδάκια, απολαυστικά hot dogs και υπέροχα μακαρόνια με… κιμά; Και μάλιστα στα φανερά, ποστάροντας τις αμαρτίες τους για να τις μοιραστούν με όλους τους followers; Μας δουλεύουν; Ή μήπως συνάντησαν κάτι τόσο νόστιμο που αλλαξοπίστησαν;

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Olivia Constantinides (@oliviacg)

Τελικά το σκάνδαλο αποδείχθηκε… planted όπως και όλα τα “κρεατικά” που κατανάλωσαν οι δύο κυρίες που παραμένουν meat-free. Βλέπετε τα burgers, τα κεφτεδάκια και τα λουκάνικα δεν ήταν πραγματικό κρέας αλλά plant-based φτιαγμένα με τα πιο αγνά φυτικά υλικά, χωρίς γλουτένη, GMOs ή πρόσθετη ζάχαρη. Κι από γεύση; Δείτε τις εκφράσεις της Kat και της Ολίβια στα σόσιαλ και θα καταλάβετε. Αυτό που δεν θα καταλάβετε, είναι τη διαφορά από το κρέας!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Katia Kyriakoudes (@cat.von.k)

Το… μέλλον του plant-based meat είναι εδώ και ονομάζεται Future Farm!

Η Future Farm είναι μια διεθνής εταιρεία τεχνολογίας τροφίμων που χρησιμοποιεί non-GMO προϊόντα για να δημιουργήσει το καλύτερο «κρέας» φυτικής προέλευσης.

Η καινοτόμος προσέγγιση της εταιρείας, της επιτρέπει να παράγει τρόφιμα που έχουν την ίδια υφή και ζουμερή γεύση με το κρέας χωρίς να βλάπτουν τα ζώα ή τον πλανήτη. Μετά το λανσάρισμα στη Βραζιλία το 2019, η Future Farm ξεκίνησε μια διαδικασία επέκτασης στην Ευρώπη και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα το 2021 και σήμερα τα προϊόντα της είναι διαθέσιμα σε 30 χώρες παγκοσμίως, συμπεριλαμβανομένης της Κύπρου!

Τα προϊόντα της Future Farm ήρθαν επιτέλους και στην Κύπρο για να μας μάθουν να τρώμε κρέας… χωρίς κρέας. Σε επιλεγμένα καταστήματα και σούπερ μάρκετ σε όλο το νησί θα βρείτε Future Farm burger, κεφτεδάκια, κιμά, λουκάνικα και φιλέτο κοτόπουλο.

Τα προϊόντα Future Farm είναι διαθέσιμα στα καταστήματα και υπεραγορές Παπαντωνίου (Πάφος, Λεμεσός, Λευκωσία), Αθηαινίτης (Λευκωσία), Ιωαννίδης (Λευκωσία), Wolt (Λάρνακα, Λευκωσία), Olympic  (Λευκωσία), Yakumo (Λεμεσός, Λάρνακα, Λευκωσία), Κόλιας (Λευκωσία), Healthy Life (ελ. Αμμόχωστος), Vegan4Life (Λεμεσός), Σοφοκλέους  (Λεμεσός), Στέλιος Ανδρέου (Λάρνακα) και παγκύπρια στο online Ways Express.

Βρες το κοντινότερό σας κατάστημα εδώ!

Τι λες; Εσύ θα δοκιμάσεις τα plant-based “κρεατικά”;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending