fbpx

Μια μέρα στην καφετέρια του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus… Δες τι συναντήσαμε εκεί!

Η προετοιμασία για την εξεταστική και γενικότερα το διάβασμα δεν είναι και το πιο ευχάριστο πράγμα για έναν φοιτητή, γι’ αυτό και επιβάλλεται μια αλλαγή στη ρουτίνα!

Εεε.. αυτό κάναμε κι εμείς…! «Εγκαταλείψαμε» για μια μέρα τα γραφεία μας στη Λευκωσία και πήγαμε να δουλέψουμε στην όμορφη Λάρνακα έτσι για αλλαγή! Το “office for the day” μας ήταν η καφετέρια “Kawacom’s Ipanema Espresso” του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus.

Σ’ αυτόν τον super-φοιτητικό χώρο, πήραμε τα laptops και τις σημειώσεις μας, όμως όπως θα δεις και πιο κάτω… εκεί ήπιαμε το καφεδάκι μας, δοκιμάσαμε διάφορα απολαυστικά snacks παρέα με τους φοιτητές και φυσικά βγάλαμε και τέλειο βιντεάκι (stay tuned)!

Δες πώς περάσαμε & γιατί αξίζει να πας κι εσύ εκεί:

Ένας μοντέρνος & cozy χώρος για διάβασμα και όχι μόνο!

Η ομάδα μας έφτασε εκεί γύρω στις 10 το πρωί, όμως εσύ αν είσαι πιο πρωϊνός τύπος μπορείς να πας νωρίτερα, αφού η καφετέρια ανοίγει στις 8:00.

Αρχικά, επιλέξαμε να κάτσουμε στον εσωτερικό χώρο, ο οποίος είναι πολύ cozy και άνετος με ωραία και μοντέρνα διακόσμηση! Επιλέξαμε ένα από τα μεγάλα τραπέζια (ιδανικά για όταν έχεις ομαδικές εργασίες) γιατί είχαμε να κάνουμε brainstorming για διάφορα θέματα.

Στον χώρο της καφετέριας υπάρχουν και καναπέδες, άρα ξέρεις πού να πας αν θέλεις να χαλαρώσεις και να περάσεις καλά με την παρέα σου μετά το μάθημα! Κάθε μέρα μπορείς να διαλέγεις και μια νέα γωνιά στην καφετέρια για να δουλέψεις, έτσι για να μη βαριέσαι ποτέ!

Η φοιτητική ζωή θέλει και καλοπέραση!

Στην πορεία, αποφασίσαμε να μετακινηθούμε έξω στα τραπεζάκια, όπου γνωρίσαμε και πιάσαμε στην κουβέντα τους φοιτητές.

Γενικά το κλίμα στο Πανεπιστήμιο είναι πολύ φιλικό και όλοι ήταν τόσο φιλόξενοι που μας έβαλαν αμέσως στην παρέα τους! Παίξαμε χαρτιά και UNO, δώσαμε στους φοιτητές tips για τις εξετάσεις τους και βοηθήσαμε με τις ομαδικές τους εργασίες.

Αυτό που μας άρεσε πολύ, είναι οι παρέες φοιτητών που αποτελούνται και από Κύπριους, και από international students. Κι εμείς δε θα μπορούσαμε να τους αφήσουμε ‘ανενόχλητους’ φυσικά, γι’ αυτό και τους ρωτήσαμε ποιες είναι οι ελληνικές/κυπριακές φράσεις που έμαθαν μέχρι στιγμής από τους συμφοιτητές τους!

Αμέτρητες, χορταστικές επιλογές!

Στο menu υπάρχουν εκτός από καφέδες κι άλλα ζεστά ή κρύα ροφήματα που φέρουν την υπογραφή Kawacom’s Ipanema Espresso.

Εμείς συνδυάσαμε τον καφέ μας με απολαυστικά snacks, όπως: αλμυρά, donuts, cakes και σάντουιτς (ναι μπορείς να μας πεις και λίξηες #oups). Αν είσαι της πιο υγιεινής διατροφής, μην ανησυχείς… They got you covered! Μπορείς να επιλέξεις κάποιο yoghurt pot με φρούτα και ξηρούς καρπούς ή κάποιο vegan bar.

Η καφετέρια “Kawacom’s Ipanema Espresso” του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus είναι ανοιχτή Δευτέρα – Πέμπτη 08:00-19:00 και Παρασκευή 08:00-18:00 και εκεί θα βρεις ό,τι χρειάζεσαι ως φοιτητής για να πάρεις την απαραίτητη ενέργεια για όλη τη διάρκεια της μέρας σου!

Events στην καφετέρια!

Φυσικά από μια τέτοια καφετέρια δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα events! Τον μήνα Δεκέμβριο και συγκεκριμένα, στις 16 και 21 η καφετέρια του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus θα σε βάλει σε γιορτινό κλίμα… με μια νότα τζαζ!

Ο Victor, φοιτητής στον κλάδο Νομικής του Πανεπιστημίου, θα παίζει σαξόφωνο από τις 17:00 για να πας με την παρέα σου μετά το μάθημα (θα έχει και δωρεάν είσοδο) και να χαλαρώσετε πίνοντας το ποτάκι σας.

Εμείς πάντως θα επισκεφθούμε την καφετέρια ξανά, γι’ αυτό μην σου φανεί παράξενο αν μας συναντήσεις εκεί! 😉

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending