fbpx

Το EIMF λαμβάνει Διαπίστευση ως Ιδιωτικό Ίδρυμα Ανώτατης Εκπαίδευσης!

Το European Institute of Management and Finance (EIMF) είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι έχει λάβει τη σχετική πιστοποίηση από το Φορέα Διασφάλισης και Πιστοποίησης της Ποιότητας της Ανώτερης Εκπαίδευσης (ΔΙΠΑΕ) για να λειτουργήσει ως Ιδιωτική Σχολή Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Το EIMF, το οποίο ιδρύθηκε το 2014, προσφέρει ένα ευρύ φάσμα εξειδικευμένων προγραμμάτων επαγγελματικής κατάρτισης και εκπαίδευσης, με επίκεντρο την εταιρική διακυβέρνηση, τη ρύθμιση της χρηματοοικονομικής αγοράς, τη διαχείριση κινδύνων, την κανονιστική συμμόρφωση, θέματα ESG και άλλους συναφείς τομείς.

Αυτή η πιστοποίηση επιτρέπει στο EIMF να ξεκινήσει ένα νέο ταξίδι, καθώς θα μπορεί πλέον, βάσει των διαδικασιών του Φορέα ΔΙΠΑΕ, να αναπτύξει και να προσφέρει ακαδημαϊκά προγράμματα όπως Διπλώματα, Πτυχία και Μεταπτυχιακά.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του EIMF Μάριος Σιάθας δήλωσε: «Το EIMF έχει καθιερωθεί ως πρωτοπόρο και κορυφαίο ίδρυμα για επαγγελματική εκπαίδευση, τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό, και τώρα ήρθε η ώρα να κάνουμε το επόμενο βήμα και να προσφέρουμε εξειδικευμένα ακαδημαϊκά προγράμματα στην τοπική και διεθνή αγορά. Τα υψηλά πρότυπα ποιότητας που διατήρησε το EIMF από την ίδρυσή του, αντικατοπτρίζονται στον αυξανόμενο αριθμό ατόμων που επιλέγουν το EIMF για την επαγγελματική τους εξέλιξη και στις συνεργασίες και διαπιστεύσεις που έχουν επιτευχθεί με διάφορους διεθνείς επαγγελματικούς συνδέσμους και οργανισμούς που εμπιστεύονται σταθερά το EIMF ως πολύτιμο συνεργάτη».

Ο Δρ Άδωνης Πηγασίου, Ακαδημαϊκός Διευθυντής του EIMF, πρόσθεσε: «Το EIMF έχει ήδη καταφέρει να δημιουργήσει ένα δίκτυο διακεκριμένων ακαδημαϊκών που θα προσθέσει αξία στην καινούργια προσπάθεια και θα βοηθήσει στη διασφάλιση της ποιότητας στα προσφερόμενα πτυχία. Επιπλέον, τα προγράμματα που θα προσφέρονται θα καλύπτουν τις ανάγκες επαγγελματιών και νέων πτυχιούχων που επιδιώκουν να εμπλουτίσουν εις βάθος τις γνώσεις τους μέσα από μία ξεχωριστή μαθησιακή εμπειρία που θα τους επιτρέψει να διακριθούν στην επαγγελματική τους πορεία».

Εκτός από τα προσφερόμενα ακαδημαϊκά προγράμματα, το EIMF θα επικεντρωθεί επίσης στην ανάληψη ερευνητικών πρωτοβουλιών στους τομείς εξειδίκευσής του. Το πρώτο βήμα προς αυτή την κατεύθυνση επιτεύχθηκε με την πρόσφατη έναρξη λειτουργίας του Κέντρου Καλής Διακυβέρνησης, ενός ερευνητικού κέντρου που εξειδικεύεται στην προώθηση δίκαιων και ηθικών πρακτικών, τονίζοντας την ανάγκη για βιώσιμη ανάπτυξη που θα επιφέρει καλύτερες οικονομικές, κοινωνικές και περιβαλλοντικές επιδόσεις.

Ο Δρ Πηγασίου επιβεβαίωσε ότι: «Το EIMF παραμένει προσηλωμένο σε έρευνα που θα παράγει πολύτιμη ακαδημαϊκή γνώση και τα ευρήματά της θα δημοσιεύονται μέσω έγκριτων ακαδημαϊκών περιοδικών και άλλων εκδόσεων. Στόχος είναι επίσης να απευθυνθούμε στην τοπική κοινότητα και την ευρύτερη κοινωνία, προσδοκώντας ότι τα αποτελέσματα των ερευνητικών έργων θα έχουν ευρύ και θετικό αντίκτυπο στα πεδία της πολιτικής, της οικονομίας, της κοινωνίας και του πολιτισμού».

Τους επόμενους μήνες, το EIMF θα οριστικοποιήσει και θα υποβάλει μια σειρά ακαδημαϊκών προγραμμάτων για διαπίστευση και αναλόγως θα τα καταστήσει διαθέσιμα στο κοινό.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending